GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
11 Mart 2025, 02:13:29

YNCNR Game Mode

Başlatan Backup, 01 Kasım 2024, 19:26:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

bloodsucker

Backup

Arkadaşlar boş yere tartışmaya gerek yok. Moda ihtiyacı olan kullansın. Tartışma içerikli iletilere cevap verilmeyecektir. Ben kimse ile işbirliği yapmıyorum gökay yada sensial ile sadece mod alışverişimiz bulunmakta açtıkları sunucu ile bağım bulunmamaktadır. İyi forumlar.

Luxery

Alıntı
Sunucu sahibi iken yanımdan abi abi diye ayrılmayan çocuksun. Kimseden emir aldığım yok. 3 Sene boyunca yönettiğim sunucuda benden emir almış bir oyuncusun :D Modu parayla alınca bi özgüven gelmiş sana, o modun sahibi de Mücahit kendi sahibine itaat etmen gereken sensin.
"Bir varmış bir yokmuş" diye başlattığın dc konseptine de "bir varmış bir yokmuş Taha yok olmuş" diye çevir istersen diyeceğimde, gerçi kim ne kadar tanıyor ki seni kaale alsınlar. :D

Senin sunucu sahipliği yaptığını bile hatırlamıyorum; o sıralarda muhtemelen sunucuda aktif olarak oynamıyordum. Bu yüzden hayallerini kendine saklayabilirsin. Modu parayla almamın sebebi, modun sizin gibi vasıfsız insanların eline düşmesini istemememdi.

Sahibini üç senelik yönetim hayatında iyi tanıyamamışsın demek ki; Mücahit, para kimdeyse onun yanında oldu. İkiniz de zamanında birbirinizin arkasından sallayan insanlarsınız. Oyuncular tarafından sizin gibi anılmak yerine kaale alınmamayı tercih ederim. Sen, benim sahibi olduğum sunucuyu ziyaret edip 3-5 para yatırarak hile açan adamsın; ardından yönetim üyelerine, 'Biz sana böyle mi davranıyorduk?' diyerek olayı örtbas etmek istedin, ama YASAKLANDIN. Konuya daha fazla yorum yapman, kendini rezil etmekten başka bir işe yaramaz. Zamanında moda ödediğim para ile asgari ücret alınıyordu. Mod için para ödediğiniz hâlde artık herkes moda sahip olmuş. Yazık. Burada hakkını savunmak yerine sahibini övmeye devam ediyorsun. Doğru yoldasın; belki bu şekilde ilgi alabilirsin.

Discord sunucunda başlattığım 'Bir varmış bir yokmuş' oyununu yakın zamanda çok iyi deneyimleyerek öğreneceksin. Sana daha fazla ilgi yok, iyi forumlar :)
Son düzenlenme: 02 Kasım 2024, 02:29:02 Luxery

Backup

Bow_OsmaNN

maplere baktımda eksik var dominos pizza yok rica etsem onuda eklermisin konuya txt ile birlikte bence daha çok kudursun birileri :D

_Code

Bir yıldız daha kaydı
Umarım her şey istediğiniz gibi olur

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Backup

Alıntı yapılan: _Code - 03 Kasım 2024, 14:53:11
Bir yıldız daha kaydı
Umarım her şey istediğiniz gibi olur

Teşekkürler,

Son kale olan projene ve sana başarılar diliyorum.

Backup

Not: 2016 yılında bir acemi olarak geliştirmeye başladığım projedir. İlk projem olduğu için spagetti yada programlama mantığına uymayan kod yapıları görürseniz, düzeltip projeye pull-request atabilirsiniz.

Modu kurarken yada kullanırken aldığınız hataları vs. GitHub reposundaki issues alanından sorabilirsiniz.

Murat Budak

Alıntı yapılan: Backup - 03 Kasım 2024, 19:57:40
Not: 2016 yılında bir acemi olarak geliştirmeye başladığım projedir. İlk projem olduğu için spagetti yada programlama mantığına uymayan kod yapıları görürseniz, düzeltip projeye pull-request atabilirsiniz.

Modu kurarken yada kullanırken aldığınız hataları vs. GitHub reposundaki issues alanından sorabilirsiniz.
Ne kadar anlaşamasaydıkta seviyordum lan seni o günler bir daha gelmeyecek işte :(

_rox1nxrd

Alıntı yapılan: Murat Budak - 04 Kasım 2024, 02:03:47
Alıntı yapılan: Backup - 03 Kasım 2024, 19:57:40

Ne kadar anlaşamasaydıkta seviyordum lan seni o günler bir daha gelmeyecek işte :(
:((((((((((

Backup

DracDonix

harbidende samptr'den büyük paylaşım

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

LORDBARON51

Şef geri dön ve tekrar liderliğe zirveye geç.

Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

Backup

Yorumlarınız için teşekkürler.

Holmes

Alıntı yapılan: Backup - 15 Kasım 2024, 14:13:59
Yorumlarınız için teşekkürler.

Seni özleyeceğiz! Ben çok ümitliydim sunucuyu açacağından ama böyle olması kötü oldu hala seviyorum seni hayatında başarılar dilerim hocam.