GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Sunshine Roleplay - www.sunshine-rp.com.tr

Başlatan Landrowab, 20 Eylül 2024, 21:06:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Landrowab

Sunshine Roleplay, başta server olmak üzere; gaming çalışmaları üzerine kurulu bir platformdur. Medium Roleplay tabanlı olup özgün modu ve gelişmiş sistemleri rollere tamamen olanak sağlar. Özgün konseptimiz ile İstanbul'da Türk Konseptin tadını çıkarın. Sunucumuz Los Santos haritasında fakat konsept olarak İstanbul'da geçmektedir. Çeşitli oluşumlar ile rol zevkini dorukta yaşayacaksınız. Özgün sitesi, oyunla bağlantılı forumu ile tam destek sunuyor. Sunucumuz, 20/09/2024 tarihinde hizmete sunulmuştur.

Site ana sayfamız çeşitli makaleler ile yeni oyunculara iyi bir başlangıç yaptırmaya yöneliktir. Ayrıca çeşitli sorun çözümleri, bilgilendirmeler, duyurular ve çeşitli haberler ana sayfamız üzerinden yapılmaktadır.

Sitemiz üzerinde wiki sayfamız üzerinden kurallar ve ceza yaptırımları, sunucu detayları, sistem ayrıntıları gibi bir çok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Wiki sayfamız herkese açıktır. Wiki sayfamızda olmayan veya ayrıntılı olan daha fazla bilgiyi forumumuz üzerinde bilgilendirmeler alt bölümü altında bulabilirsiniz.

Ana Sayfa: sunshine-rp.com.tr    |    Server IP: samp.sunshine-rp.com.tr:7777    |    Wiki Sayfamız: sunshine-rp.com.tr/wiki    |    Discord Sunucumuz:https://discord.gg/hqJXdd2Fbm

Landrow (Server Owner & Developer)

OxyXD (Sub Management)

[-]
Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 20 Eylül 2024, 21:27:37 Landrowab
Sunshine Roleplay
Server Owner : Landrow
Tekrardan Türk Konsept!

Landrowab

Geliştirmeler ve duyurulardan haberdar olmak için discord sunucumuza gelmeyi unutmayın!

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

ByAlone

Landrowab

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

Holmes

Landrowab

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

haroldjackson

imza kalemle atılır

Landrowab

Alıntı yapılan: haroldjackson - 22 Eylül 2024, 12:27:43
safari roleplay tanıtım metni??

Farkındayım, bir ara zaten konusunu açmıştım.

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

Landrowab

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

Roldksy

Shannara - King Of Shannara, Double Tag
Özyurt A.Ş - Business Owner, Partner
Teknofest - Group Manager, Graphics
Related Fields - Graphics / Video Editor