GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:17:56

K/A

Başlatan XziiTriOzz, 15 Eylül 2024, 20:36:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Landrowab

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 17 Eylül 2024, 23:37:16
Alıntı yapılan: Landrowab - 17 Eylül 2024, 22:38:30
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 15 Eylül 2024, 20:36:48
• Yönetim Kadrosu
Sunucumuzun kadrosu, tarafsızlık ilkesine sıkı sıkıya bağlıdır ve tüm üyelerimize eşit mesafede durmayı temel prensip olarak benimsemiştir. Yetkililerimiz, projelerimizi geliştirmek ve aktif olmayan kitleyi yeniden canlandırmak için özveriyle çalışmaktadır. Amacımız, tarihin unutulmaz sunucularından biri olmak yolunda emin adımlarla ilerlemektir. Haftanın neredeyse her günü, sizlere eğlenceli ve kaliteli rol yapma deneyimleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Yetkililerimiz, sizlerle sürekli iletişim halinde olacak ve ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacaktır. Yardım talep ettiğinizde, size en doğru şekilde destek verip yol göstereceklerdir.

• Yetkili Kadrosu
Sunucumuz, her alanda sizlere en iyi rol deneyimini sunmayı hedefleyen profesyonel bir yetkili kadrosuna sahiptir. İster illegal ister legal rollerle ilgilenin, her iki konuda da uzmanlaşmış yetkililerimiz sizlere rehberlik etmek ve destek olmak için her zaman hazırdır. İllegal alanlarda deneyimli yetkililerimiz olduğu gibi, legal rollerde de sizlere en iyi hizmeti sunacak profesyonellerle çalışmaktayız. Tüm konularda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda, yetkililerimiz sizlere rehberlik etmekten ve destek sağlamaktan asla kaçınmayacaktır. Amacımız, sunucumuzda her üyemizin kendini güvende ve desteklenmiş hissetmesini sağlamak ve rol deneyimlerinizi en üst seviyeye çıkarmaktır.[/left]

Skall adlı yetkili'nin AP yani (Admin Power) yaptığını görmüştüm. Adamlar bunu belirtti direk mesajlarını sildin.  :kahkaha:

Sunucu açılmadan admin ekibinden üyemizin AP yaptığını nasıl anladığınız da ayrı bir komedi, neyse.
Az önce attığım yanıtı okursanız, genel cevabı alacaksınız. Olgunlaşın ve platformlarda bize sallamak yerine sorununuzu bizimle paylaşın. Daha fazla konuyu kirletip bizi trendlere taşımayın. :kahkaha:
İyi forumlar.

İletişim: discord.gg/heavenrp

neska -- bugün saat 23:39
Kardeşim 50 tl ni attım işi bitirmediğinden dolayı 50 tl ni daha atmıyorum.
Gidip boş boş laf kalabalşığı yapmaya devam edebilirsin konularda.

Landrow -- bugün saat 23:42
İşi nasıl bitirmemişim?
Bana söyle bi?
100 TL'lik hizmette.
Gidiyorsun, şunu değiş bunu değiş diyorsun.
Afedersin bu yüzsüzlük.
Yaptığında ayıp.

100 150TL'ye aldığı hizmette, benden Rina'nın forumundan attığı hizmetleri istiyor. Üstüne yapılacak olan, "Kategoriler - Bölümler - Alt Bölümler - Yetkiler - Tema - Eklenti" kurulumunu sağlayıp teslimde ettim buna inkar edemez. İnkar ediyorsada ne kendisine saygısı var nede başkasına. İşi bitirdiğim halde parayı vermiyorsa buda onun ayıbı. 50 TL'nin peşine düşecek değilim fakat emeğime saygı duymayıp böyle birşey yapıyorsa bu ağır bir şeyliktirde neyse.

Sunshine Roleplay
Server Owner : Landrow
Tekrardan Türk Konsept!

Landrowab

Para'nın atılmasınada gerek yok ama Web konusunda ücretsiz - ücretli yaptığım yardımları helal etmiyorum neska arkadaşa. Öbür yönetim ekibine başarılar diliyorum.

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Landrowab - 17 Eylül 2024, 23:45:18
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 17 Eylül 2024, 23:37:16
Alıntı yapılan: Landrowab - 17 Eylül 2024, 22:38:30
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 15 Eylül 2024, 20:36:48
• Yönetim Kadrosu
Sunucumuzun kadrosu, tarafsızlık ilkesine sıkı sıkıya bağlıdır ve tüm üyelerimize eşit mesafede durmayı temel prensip olarak benimsemiştir. Yetkililerimiz, projelerimizi geliştirmek ve aktif olmayan kitleyi yeniden canlandırmak için özveriyle çalışmaktadır. Amacımız, tarihin unutulmaz sunucularından biri olmak yolunda emin adımlarla ilerlemektir. Haftanın neredeyse her günü, sizlere eğlenceli ve kaliteli rol yapma deneyimleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Yetkililerimiz, sizlerle sürekli iletişim halinde olacak ve ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacaktır. Yardım talep ettiğinizde, size en doğru şekilde destek verip yol göstereceklerdir.

• Yetkili Kadrosu
Sunucumuz, her alanda sizlere en iyi rol deneyimini sunmayı hedefleyen profesyonel bir yetkili kadrosuna sahiptir. İster illegal ister legal rollerle ilgilenin, her iki konuda da uzmanlaşmış yetkililerimiz sizlere rehberlik etmek ve destek olmak için her zaman hazırdır. İllegal alanlarda deneyimli yetkililerimiz olduğu gibi, legal rollerde de sizlere en iyi hizmeti sunacak profesyonellerle çalışmaktayız. Tüm konularda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda, yetkililerimiz sizlere rehberlik etmekten ve destek sağlamaktan asla kaçınmayacaktır. Amacımız, sunucumuzda her üyemizin kendini güvende ve desteklenmiş hissetmesini sağlamak ve rol deneyimlerinizi en üst seviyeye çıkarmaktır.[/left]

Skall adlı yetkili'nin AP yani (Admin Power) yaptığını görmüştüm. Adamlar bunu belirtti direk mesajlarını sildin.  :kahkaha:

Sunucu açılmadan admin ekibinden üyemizin AP yaptığını nasıl anladığınız da ayrı bir komedi, neyse.
Az önce attığım yanıtı okursanız, genel cevabı alacaksınız. Olgunlaşın ve platformlarda bize sallamak yerine sorununuzu bizimle paylaşın. Daha fazla konuyu kirletip bizi trendlere taşımayın. :kahkaha:
İyi forumlar.

İletişim: discord.gg/heavenrp

neska -- bugün saat 23:39
Kardeşim 50 tl ni attım işi bitirmediğinden dolayı 50 tl ni daha atmıyorum.
Gidip boş boş laf kalabalşığı yapmaya devam edebilirsin konularda.

Landrow -- bugün saat 23:42
İşi nasıl bitirmemişim?
Bana söyle bi?
100 TL'lik hizmette.
Gidiyorsun, şunu değiş bunu değiş diyorsun.
Afedersin bu yüzsüzlük.
Yaptığında ayıp.

100 150TL'ye aldığı hizmette, benden Rina'nın forumundan attığı hizmetleri istiyor. Üstüne yapılacak olan, "Kategoriler - Bölümler - Alt Bölümler - Yetkiler - Tema - Eklenti" kurulumunu sağlayıp teslimde ettim buna inkar edemez. İnkar ediyorsada ne kendisine saygısı var nede başkasına. İşi bitirdiğim halde parayı vermiyorsa buda onun ayıbı. 50 TL'nin peşine düşecek değilim fakat emeğime saygı duymayıp böyle birşey yapıyorsa bu ağır bir şeyliktirde neyse.

:helal:

yeni piyasanın eski çocukları

Landrowab

Dediğim gibi, para istemiyorum artık. Atılsada kullanmıyacağım. Bu ayıp neska tarafından yapıldı. Yönetimlik durum yok. Bu hesabı neska'nın zannettiğimden polemiğe girdim. Projenizde başarılar "neska hariç". En azından emeklerimi bok etmeden yazabilirdi. Dostum forum olmamış falan beğenemedik. Eyvallah diyip konuyu kapatırdım. Yazıyorum adam akıllı cevap alamıyorum edemiyorum. Bu konu sinirimi bozdu. İyi akşamlar.

Sunshine Roleplay
Tekrardan Türk Konsept!

XziiTriOzz

Ekip Alımları hk.

Sunucumuzda yetkili ekibimize katılmak isteyen arkadaşları arıyoruz! Takım çalışmasına yatkın, esnek saatlerde görev alabilecek, gün içerisinde sunucudaki taleplerle ilgilenecek, pozitif ve toksik olmayan bir kişiliğe sahip yetkin ve yetkili kullanıcıların başvurularını bekliyoruz.

Ayrıca, Legal:FM ve İllegal:FM bünyesinde görev yapmak isteyen arkadaşlar için başvuru şablonu paylaşıldı.

Detayları discord sunucumuzdan takip edebilirsiniz, iyi forumlar.

discord.gg/heavenrp

THE UNDERWORLD AWAKENS!

haroldjackson

50 lira için birbirinizi yer olmuşsunuz, yazık vallahi.

imza kalemle atılır

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: haroldjackson - 18 Eylül 2024, 17:31:03
50 lira için birbirinizi yer olmuşsunuz, yazık vallahi.

Yönetimsel bir problem değil, gerekli teklifleri sunduk fakat karşı taraf kendi tarafından yorum atarak çözüm bulmak istedi. Heaven Roleplay olarak tekliflerimiz hala geçerli.  :)

iyi forumlar,
discord.gg/heavenrp

XziiTriOzz

Los Santos Police Department bünyesinde görev yapabilmek için tam zamanı, gelecek ve kariyer yapmak için bu fırsatı kaçırma.
Detaylar LEGAL:FM'da paylaşıldı.
discord.gg/heavenrp

THE UNDERWORLD AWAKENS!

Feovac

Merhamet maraz doğurur.

lev

XziiTriOzz

Belkide Gameover

bloodsucker

XziiTriOzz