GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rogue Roleplay ~ in the big deal.

Başlatan Martini, 01 Ağustos 2024, 23:21:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Martini

🌟 Rogue GunRP - Kapsamlı ve Eşsiz Bir Role-Playing Deneyimi! 🌟

🚀 Hoşgeldiniz!

Eğer siz de dinamik ve sürükleyici bir role-playing dünyasına adım atmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Rogue GunRP, size kapsamlı ve zengin bir RP deneyimi sunarak, sanal dünyada gerçek bir karakter yaşamı yaşama fırsatı tanıyor.

🔫 Neden Rogue GunRP?

Özgün İçerikler: Tamamen özgün senaryolar ve karakter arka planları ile eşsiz bir RP deneyimi.
Gerçekçi Sistemler: Detaylı ekonomi ve sosyal sistemler ile gerçekçi bir oyun deneyimi.
Topluluk Odaklı: Aktif ve yardımsever bir topluluk, sorularınıza anında yanıt verir.
Yatırım Yapılmış İnovasyon: Sürekli güncellenen ve iyileştirilen sistemler, yeni özellikler.

🌐 Katılın ve Başlayın!

Hemen üye olun ve Rogue GunRP dünyasına adım atın! Karakterinizi oluşturun, rolünüzü seçin ve fantastik bir serüvene başlayın!

Rogue GunRP hakkında en güncel bilgileri ve topluluk gelişmelerini forumumuzdan takip edebilir, diğer oyuncularla etkileşime geçebilirsiniz!

💬 Sorularınız mı Var?

Herhangi bir sorunuz varsa, bize ulaşmaktan çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Rogue GunRP - Gerçek Bir Role-Playing Deneyimi İçin Yola Çıkın!

İp Adress: 185.160.30.237:7777 / Kilitli
Son düzenlenme: 01 Ağustos 2024, 23:40:00 Martini
Rogue Roleplay Site: Tıkla Siteye Atıl!
Rogue RPG Discord: Tıkla Discord'a Katıl!!
Glitch My projects: Tıkla Glitch Projelerime git!!

Holmes

Başarılar fakat bu karakter nasıl başvurulur görselindeki sol panel gibi bir şey neden mta paneli gibi gözüküyor acaba 😇 ama hoş görünüyor yalan yok. Tekrardan başarılar dilerim.

Katya

Artık her şey için çok geç :( SA-MP Türkiye ye kapansın hatta kimse kalmadı denilebilir

Martini

Alıntı yapılan: Lincoln. - 01 Ağustos 2024, 23:26:37
Başarılar fakat bu karakter nasıl başvurulur görselindeki sol panel gibi bir şey neden mta paneli gibi gözüküyor acaba 😇 ama hoş görünüyor yalan yok. Tekrardan başarılar dilerim.
Merhabalar!

Yorumunuz için teşekkürler! Sağladığım bilgiyle ilgili düşüncelerinizi duymak güzel. Eğer eklemek veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa, bana her zaman ulaşabilirsiniz.

İletişim Adresi: Discord

Rogue GunRP Admin Ekibi

Martini

Alıntı yapılan: Katya - 01 Ağustos 2024, 23:40:30
Artık her şey için çok geç :( SA-MP Türkiye ye kapansın hatta kimse kalmadı denilebilir
Merhaba,

Sizi anlıyorum, bu tür değişimler ve zorluklar gerçekten üzücü olabilir. Ancak, her şeyin sonu gibi görünen bu anlar, aynı zamanda yeni başlangıçların da kapısını aralayabilir. Belki de bu, topluluğun yeniden yapılandırılması veya yeni fırsatlar için bir şans olabilir.

Topluluklar her zaman değişir ve gelişir, önemli olan bu süreçte umut ve destekle ilerlemektir. SA-MP Türkiye için olan bu zor dönemde bile, bir araya gelerek güçlenebilir ve yeni çözümler arayabiliriz. Her zaman destek olmaya ve pozitif bir değişim yaratmaya hazırız.

Eğer katkıda bulunmak veya fikirlerinizi paylaşmak isterseniz, hep birlikte bu süreçte en iyi çözümü bulabiliriz. Bu forumun ve topluluğun geleceği için umutla bakmak önemlidir. Hep birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edebiliriz."

Rogue GunRP Admin Ekibi

Krips Je

OpenMP bile sampı unuttu siz halen devam diye tuturdunuz. Bırakında herşey tadında tuzunda kalsın. neyse güzel birşeye benziyor ancak artık şaşacak hiçbirşey kalmadığı için klasikleşti herşey. başarılar yinede!

Martini

Alıntı yapılan: Krips Je - 01 Ağustos 2024, 23:44:47
OpenMP bile sampı unuttu siz halen devam diye tuturdunuz. Bırakında herşey tadında tuzunda kalsın. neyse güzel birşeye benziyor ancak artık şaşacak hiçbirşey kalmadığı için klasikleşti herşey. başarılar yinede!
Merhaba,

Anlaşılan o ki, her şeyin eskisi gibi olduğu bu ortamda, yenilik ve heyecan kalmamış. Her şeyin klasikleştiği ve artık şaşırtıcı hiçbir şeyin kalmadığı bir yerde başarılarınızın pek bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüyorum.

Rogue GunRP Admin Ekibi

Mr. Severe!s

Başarılarınız devamını bekliyorum, #TheFlex +1

Martini

Alıntı yapılan: Mr. Severe!s - 02 Ağustos 2024, 00:00:17
Başarılarınız devamını bekliyorum, #TheFlex +1
Merhaba,

Teşekkürler! Destekleriniz bizim için çok değerli. #TheFlex olarak daha büyük adımlar atmak için sabırsızlanıyoruz. Gelecekteki projelerimizde de yanımızda olmanız bizi motive ediyor. Her şey için teşekkürler!

Rogue GunRP Admin Ekibi

Martini

Merhaba,

Destekleriniz bizim için çok değerli.

Rogue GunRP Admin Ekibi