GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Aurora Roleplay 0.3.7

Başlatan Ose Yolyemez, 23 Mayıs 2024, 16:59:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ose Yolyemez

AURORA ROLEPLAY
Desteklenen Sürümler;
Samp 0.3.7 [Mobile/PC]

- Hem Mobile Hem Bilgisayar Girişli Medium Bir Roleplay Sunucuyuz,Aurora Medium Ekonomi Ve Rol Kalitesini Yüksekte Tutmaktadır,Aurora Roleplay 1 Ay'ı Aşmış Bir Şekilde Hizmet Vermekte Hem Illegal'in Hemde Legal Birliklere Destek Çıkıyoruz,Herkesi Bekliyoruz.

Web Sitemiz;
https://aurora-roleplay.com.tr

Discord Sunucumuz;
discord.gg/aurorarpg

İp Adresimiz;
45.155.255.27:7777

Herkesi Bekliyoruz.

lev

Tanıtım kötü knk başarılar

DracDonix

harika bir sunucu tavsiye ederim

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

deksxyz

Alıntı yapılan: Ose Yolyemez - 23 Mayıs 2024, 16:59:41
AURORA ROLEPLAY
Desteklenen Sürümler;
Samp 0.3.7 [Mobile/PC]

- Hem Mobile Hem Bilgisayar Girişli Medium Bir Roleplay Sunucuyuz,Aurora Medium Ekonomi Ve Rol Kalitesini Yüksekte Tutmaktadır,Aurora Roleplay 1 Ay'ı Aşmış Bir Şekilde Hizmet Vermekte Hem Illegal'in Hemde Legal Birliklere Destek Çıkıyoruz,Herkesi Bekliyoruz.

Web Sitemiz;
https://aurora-roleplay.com.tr

Discord Sunucumuz;
discord.gg/aurorarpg

İp Adresimiz;
45.155.255.27:7777

Herkesi Bekliyoruz.
İki kelimeyi bir araya getiremeyen, hazır oyun modu ve hazır web site kullanan sözde roleplay sunucusu. 5 kişilik ekibe 10 RPG ver ve en iyisi ol dostum, helal.

Ose Yolyemez

Ose Yolyemez

deksxyz

Alıntı yapılan: Ose Yolyemez - 24 Mayıs 2024, 18:48:00
senin zoruna giden ney? :D
zoruma giden bir şey yok, forum da konu açmışsın, eleştiri yapıyorum. cevap bile verememişsin.

Ose Yolyemez

Krips Je

Ben kendi kişisel eleştirimi yapıyorum. Eğer bir web siten yoksa neden varmış gibi davranarak oraya yazıyorsun? Sadece olanı koy. Örnek konuların çoğunda site linki mevcut ve %80 kısmına tıkladığınızda site diye bir şey çıkmıyor. Konu tasarımına gelince, eğer günümüzde utanmasalar, sadece discord - sunucu IP adresini koyarlar ve birkaç kelime bile yazmadan konuyu açarlar ve böyle bakıyorum ki artık böyle olacak. size gerçekten üzülüyorum. Serverinizde +15 samsung mobilci arkadaşlarla başarılar dilerim hepinize  :)

Ose Yolyemez

Alıntı yapılan: Krips Je - 17 Temmuz 2024, 14:02:27
Ben kendi kişisel eleştirimi yapıyorum. Eğer bir web siten yoksa neden varmış gibi davranarak oraya yazıyorsun? Sadece olanı koy. Örnek konuların çoğunda site linki mevcut ve %80 kısmına tıkladığınızda site diye bir şey çıkmıyor. Konu tasarımına gelince, eğer günümüzde utanmasalar, sadece discord - sunucu IP adresini koyarlar ve birkaç kelime bile yazmadan konuyu açarlar ve böyle bakıyorum ki artık böyle olacak. size gerçekten üzülüyorum. Serverinizde +15 samsung mobilci arkadaşlarla başarılar dilerim hepinize  :)

03 ortamındaki yaşı büyük abilerim beni ara sıra gelip millete salça oluyom bende kanka