GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 20:35:58

GTA 6 Sizce Hangi Yıl Çıkacak? (Anket)

Başlatan Impeccable, 12 Kasım 2021, 23:27:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Evet, GTAForums'da benzer bir konu mevcut. Tahminleriniz nelerdir?
Son düzenlenme: 12 Kasım 2021, 23:37:29 Impeccable Sebep: Düzeltme.

lazlow

Ben, "2022 İlk Yarı - 2023 İkinci Yarı" seçeneğine oy veriyorum. GTA 6'ya henüz başlanmadığını düşünmüyorum. Elbette bir planları vardır. GTA Online'a ilgi devam etse de linçleyenler de bir o kadar fazla. En azından topluluğun PlayStation 5 Showcase'de GTA 5'e olan tepkilerini gördük. Tahminimce eski oyunlara yönelik yenilikler piyasaya çıkararak zaman kazandıktan sonra yeni bir oyuna yer verecekler. Hazır dolar 10 olmuşken biz daha beklesek de olur.

Gladiator

Alıntı yapılan: lazlow - 13 Kasım 2021, 00:39:26
Ben, "2022 İlk Yarı - 2023 İkinci Yarı" seçeneğine oy veriyorum. GTA 6'ya henüz başlanmadığını düşünmüyorum. Elbette bir planları vardır. GTA Online'a ilgi devam etse de linçleyenler de bir o kadar fazla. En azından topluluğun PlayStation 5 Showcase'de GTA 5'e olan tepkilerini gördük. Tahminimce eski oyunlara yönelik yenilikler piyasaya çıkararak zaman kazandıktan sonra yeni bir oyuna yer verecekler. Hazır dolar 10 olmuşken biz daha beklesek de olur.

Katılıyorum. 2022'nin yaz aylarında duyurulacağını düşünüyorum.

Yalnız anket bozuk oyum sayılmadı.

KamilPanpa37

Önümüzdeki sene 2022 gibi duyurulur. 2025'den önce geleceğini pek sanmıyorum.  Dan Houser'in şirket kurucusu olarak başlayıpta daha sonra  şirketten ayrılması Grand Theft Auto VI açısından için pek iyi olmadı. Zaten Rockstar gibi bir şirketin 60 dolar talep ettiği  Gta trilogy remastered serilerinin teknik açıdan oldukça özensiz olmasından ötürü Gta VI için beklentilerim her oyuncu gibi ister istemez düşüşe geçiyor.
Son düzenlenme: 05 Aralık 2021, 20:43:44 KamilPanpa37

Gladiator

Trilogy'nin bazı dosyalarından GTA VI'ya ait olduğu söylenen görüntüler bulundu. Galiba yaklaşıyoruz duyuruya doğru.

JustDark

Bilinmeyen Bey

LukassKane

nikobernoo

2022 İlk Yarı - 2023 İkinci Yarı diyorum, yüksek ihtimal 2023'de duyurulacak. Tabii Rockstar'ın sağı solu belli olmaz.

Please (g)old days, come back.

Gladiator

laéx

2025 senesinin Şubat ayına doğru çıkacağını düşünüyorum.

Animex

2022 ve 2023 ilk yarı diyorum ben şahsen kendi fikrim.

Impeccable

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 13 Kasım 2021, 19:17:26
Önümüzdeki sene 2022 gibi duyurulur. 2025'den önce geleceğini pek sanmıyorum.  Dan Houser'in şirket kurucusu olarak başlayıpta daha sonra  şirketten ayrılması Grand Theft Auto VI açısından için pek iyi olmadı. Zaten Rockstar gibi bir şirketin 60 dolar talep ettiği  Gta trilogy remastered serilerinin teknik açıdan oldukça özensiz olmasından ötürü Gta VI için beklentilerim her oyuncu gibi ister istemez düşüşe geçiyor.

Alıntı yapılan: laéx - 05 Şubat 2022, 11:58:03

İkinizi de tebrik ediyorum ay tahmini doğru mu değil mi bilemiyoruz tabii ama yıl tahmininde başarılı olmuşsunuz. :D

laéx

Alıntı yapılan: Impeccable - 06 Mayıs 2024, 00:09:49
Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 13 Kasım 2021, 19:17:26

Alıntı yapılan: laéx - 05 Şubat 2022, 11:58:03

İkinizi de tebrik ediyorum ay tahmini doğru mu değil mi bilemiyoruz tabii ama yıl tahmininde başarılı olmuşsunuz. :D

Ayıda tahmin edelim o zaman 2025'in son çeyreğinde çıkabilir

olgun.kesikbas

Belkide hiç çıkmıyabilir, Allah bilir yani!

Olgun Kesikbaş