GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Mainoo Roleplay ~ ´something for everyone´ ~ mainoo-roleplay.com

Başlatan Utherz, 30 Nisan 2024, 23:01:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utherz

Modern çağın heyecan verici dünyasına hoş geldiniz!
Roleplay Sunucumuz, günümüzde geçen bir atmosferde sizlere sınırsız bir macera sunuyor. Kendi benzersiz karakterinizi yaratın ve büyük şehirlerin karmaşık dokusunda kendinizi kaybedin. Yaşam tarzınızı seçin: bir girişimci, bir sanatçı, bir polis memuru veya belki de gizemli bir hacker olun. Arkadaşlarınızla etkileşime geçin, işbirliği yapın veya rekabet edin. Burası, gerçek dünyanın yansımasıyla, hayatınızı istediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz bir yerdir. Modern zamanların sunduğu sonsuz fırsatların tadını çıkarın ve Roleplay Sunucumuzun renkli dünyasına adım atın!

Neden Mainoo?
  • Geniş ve Detaylı Bir Dünya: Mainoo, oyunculara keşfedilecek ve keşfedilecek birçok farklı bölge sunar. Her bölge, kendine özgü bir atmosfere ve karakterlere sahiptir, böylece her oyuncunun kendine özgü bir maceraya dalmak için birçok seçeneği vardır.
  • Mainoo size, karakterlerinizi özgürce tasarlama ve kendi benzersiz hikayenizi oluşturma fırsatı sunar. Diğer oyuncularla etkileşim kurarak, dünyayı şekillendirerek ve maceranızı paylaşarak unutulmaz bir roleplay deneyimi yaşayın!
  • Mainoo adil ve eşit bir oyun deneyimi sunmak için titizlikle çalışır ve topluluğun genel refahını korumak için kurallarımızı sıkı bir şekilde uygular. Bu sayede, her oyuncunun keyifli bir şekilde oyunun tadını çıkarmasını sağlarız.
  • Mainoo'daki hikaye, oyuncuların kararlarına ve eylemlerine yanıt verir. Oyuncuların aldığı kararlar, dünyanın geleceğini etkiler ve hikayenin yönünü belirler. Bu sayede, her oyuncu kendi hikayesini oluştururken dünyanın gelişimine katkıda bulunur. Sürekli gelişen hikaye, oyunculara her zaman heyecan verici bir deneyim sunar. Dünyanın derinliklerine dalın, büyük maceralara atılın ve kendi hikayenizi yazarken unutulmaz anılar biriktirin!

Son düzenlenme: 01 Mayıs 2024, 22:36:43 Utherz
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Erenn

boglee29

lev

Ceto.

Ortalık yabancı sunucudan çıkılacağı yok ve tutmuyor. Açın TürkRP millet adam akıllı oynasın.

M.Kemal ATATÜRK

Bradshaw

Utherz

Alıntı yapılan: Ceto. - 01 Mayıs 2024, 13:49:07
Ortalık yabancı sunucudan çıkılacağı yok ve tutmuyor. Açın TürkRP millet adam akıllı oynasın.
Türk rollerinin trollden başka bir şey olduğunu düşünmüyoruz, tavsiyen için teşekkürler fakat öyle bir planımız hiç olmadı.

Alıntı yapılan: lev - 01 Mayıs 2024, 00:24:29
Orta saha olan mı bu?
Başarılar.
Biz ismi belirledikten sonra parladı, ismimizi de değiştirmek istemedik. :)

Alıntı yapılan: boglee29 - 01 Mayıs 2024, 00:22:34
Başarılarr

Daxy

Hayırlı olsun canımın ciğeri bitmiş bir platformu canlandırmanız dileğiyle. <3

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

bayPotter

Umarım eskileri geri getiren bir sunucu olur, başarılar diliyorum.

Utherz

Alıntı yapılan: Daxy - 02 Mayıs 2024, 16:37:56
Hayırlı olsun canımın ciğeri bitmiş bir platformu canlandırmanız dileğiyle. <3

Sağ ol canım kardeşim ♥

Alıntı yapılan: bayPotter - 02 Mayıs 2024, 22:48:55
Umarım eskileri geri getiren bir sunucu olur, başarılar diliyorum.

Teşekkürler.

Utherz

Internet sayfamiz guncellendi! Artik sunucunun durumunu anlik olarak takip edip, yonetim ekibimizi daha yakindan taniyabilir ve ekip basvurusunda bulunabilirsiniz!

EKIP BASVURULARI AKTIF!
Sunucunun acilisinda bizlere grafik, map, modelleme konularinda yardimci olabilecek ekip arkadaslari ariyoruz. Bunlarin disinda yonetim kabiliyetinize de guveniyorsaniz sitemizi ziyaret edip, ekip basvurusunda bulunabilirsiniz.

https://mainoo-roleplay.com/index.php

Anka

Yıllar sonra foruma gireyim dedim gözümde canlandı mazi :) Berkay kardeşim başarılar tam destek.

Utherz

Alıntı yapılan: Anka - 07 Mayıs 2024, 17:14:19
Yıllar sonra foruma gireyim dedim gözümde canlandı mazi :) Berkay kardeşim başarılar tam destek.
Sağ ol Yusuf kardeşim ♥

TheKural!