GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Deks Bilişim | Ücretsiz oyun sunucuları | Webpanel/Pterodactly | DDOS Koruması

Başlatan deksxyz, 14 Nisan 2024, 16:17:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deksxyz

Merhaba, oyun sunucusu açmak isteyen ama fazla bütçesi olmayan kişiler için bir proje aktif ediyorum. Elimde kullanmadığım (DDOS koruması yüksek) bir sunucu vardı, bunu yükselttim ve süresini uzattım. Oyun sunucusu açmak isteyen kişilere Discord üzerinden İnvite/Boost ile sağlıyorum. Sizde yararlanmak isterseniz, Discord sunucumuzu inceleyebilirsiniz. (Herhangi bir kâr amacı gütmüyoruz.)

discord.gg/deksbilisim

Feovac

SA-MP'a hizmet veren adamlar benim gözümde baş tacıdır. Başarılar.

Merhamet maraz doğurur.

ReveR

deksxyz

deksxyz

Discord sunucumuzda 1 kişiye Plan 2 sunucusu çekilişi yapıyoruz. Katılmak için Discord sunucumuzu ziyaret edebilirsiniz. ⁠discord.gg/deksbilisim

Rodri

Heyt kardeşim benim hayır kurumu gibi sunucu dağıtıyor, milleti sevindiriyor. Tam destek

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

deksxyz

Alıntı yapılan: Rodri - 16 Nisan 2024, 21:21:41
Heyt kardeşim benim hayır kurumu gibi sunucu dağıtıyor, milleti sevindiriyor. Tam destek
Teşekkürler hüskan bey

deksxyz

Alıntı yapılan: marcie - 17 Nisan 2024, 17:54:39
ucube
sıkıntılı aptal, yıllardır bir sike yaramadığın platformda bir nebzede olsa sunucuların artması için ücretsiz destek veriyorum. sen git 100updan aldığın sunucularla çocuk eğlendirmeye devam et, ben kendi korumamı yapıyorum ihtiyar.

S W E S T

deksxyz

TAKTAK26

Selam, kendi server dosyalarınız mevcut mudur yoksa direkt sanal sunucu yanında mı veriyorsunuz? 

Kanalize!