GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Niva Roleplay Güncel Mod - Gamemode

Başlatan RicalZ, 02 Şubat 2024, 18:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RicalZ

Selamlar, Niva Roleplay paketini paylaşıyorum, sebebi ise paketin hazır olduğu halde millete sıfır mod, ben kodladım sıfırdan demesi. Bu konuyu paylaşırken dahi utanç içindeyim. Sıfır mod dediği halde içinde sıfırdan bir sistem olmadığını görmenizi istemekteyim.
Hiçbir düşmanlığım yoktur kendisiyle. Jamaikan yani CANER bu modu sıfırdan kodlamadı.
Biraz PAWN'dan anlayan arkadaşlar da modu incelerse düz victim ile tamamen aynı olduğunu görecektir, modda sadece sunucu textini Niva yapmışlar. Rezillik...

VT: https://www.virustotal.com/gui/file/b47f29ad69b2a4c47d795e91b33521a4e5546b0f5ea1198bffcac0f4b81c8434
Düz victim SQL ile modu çalıştırabilirsiniz. Modda hiçbir değişiklik olmadığından dolayı düz victim SQL bile tam oluyor.
Son düzenlenme: 06 Şubat 2024, 23:26:13 RicalZ

RicalZ

Krips Je

cidden saymayı unuttum. bu platformda paylaşılan kaçıncı niva modu bu acaba ?

2012 - 2025

Jamaikan.

Modun Niva Roleplay'e ait olmadığını cmd:otopla yazarak anlayabilirsiniz, problem yok. Güncel mod broski xD
Son düzenlenme: 02 Şubat 2024, 20:03:03 Jamaikan.

Rodri

Pek kale alınacak arkadaş değil, lüleburgaz kuşuna döndü.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

RicalZ

Jamaikan biraz ağlamış, victim'e sıfırdan 1 günde 120,000 satır kodladım diyor. Bu platformda barınması saçma.
Caner isimli arkadaş, kendisinin bence kişisel ailevi sorunları var. Ailesine en kısa sürede bu durumları soracağım.

RicalZ

Alıntı yapılan: Krips Je - 02 Şubat 2024, 19:46:26
cidden saymayı unuttum. bu platformda paylaşılan kaçıncı niva modu bu acaba ?
Jamaikan yeni bir komut eklediğinde V2 sıfır yazılmış mod dediğinden millet paylaşıyor.
Ben kendim niva'nın vdsye girerek paketi direkt dosya.co sitesine yükledim.

mtb

Bundan 5 sene önce bu forumda küfür ettiğim için 3 sene yasaklı kaldım bu adamlar cayır cayır sövüyor kimsenin umrunda değil. @Hwang

2017-2025

marcie

Alıntı yapılan: mtb - 02 Şubat 2024, 20:24:31
Bundan 5 sene önce bu forumda küfür ettiğim için 3 sene yasaklı kaldım bu adamlar cayır cayır sövüyor kimsenin umrunda değil. @Hwang

RicalZ

Jamaikan gibi beyinsizler bu platformu kirletiyor , kötülüyor. SAMP zaten bitik durumda, mezarına toprak serpiyor resmen. McDonalds puanı 150 bin olan koltuğu ısıtan herif.

Krips Je

Alıntı yapılan: RicalZ - 02 Şubat 2024, 20:54:52
Jamaikan gibi beyinsizler bu platformu kirletiyor , kötülüyor. SAMP zaten bitik durumda, mezarına toprak serpiyor resmen. McDonalds puanı 150 bin olan koltuğu ısıtan herif.

adamın platforma girdiği yok, ayda yılda bir kez görüyorum buralarda. Adam server açmış ve tuturmuşta. Eşşşek gibi burada kudurmak yerine susun yerinizde oturun. platformu kirletenler sizsiniz kardesim. hadi diyelim bu mod nivanın. ot toplama sistemi nerede? ot meslegi ve nivada bulunan çoğu sistemi arattım hiçbiri yok. susuzluk sistemi nivada yok ancak bu modda var. Bu tamamen farklı bir roleplay modu. Niva modu yerine elimde bulunan rp paketi diye açsaydın konuyu belki daha yararlı olurdu. kudurup burada konu açıp platformu kirletmeyin.

burada kimsenin tarafını tutmuyorum. ancak haklıyı haksız yapamasınız bilader.

niva kelimesi komple gtamulti mod galerisinden yasaklanmalı diye düşünüyorum. her yıl bir niva modu ortaya çıkıyor. bu yılda eksik olmadı platformdan niva modu.
Son düzenlenme: 03 Şubat 2024, 15:58:31 Razor02
2012 - 2025

RicalZ

Alıntı yapılan: Krips Je - 03 Şubat 2024, 12:06:20
niva kelimesi komple gtamulti mod galerisinden yasaklanmalı diye düşünüyorum. her yıl bir niva modu ortaya çıkıyor. bu yılda eksik olmadı platformdan niva modu.
Jamaikan bana kendisi VDS sanal sunucuyu attı, bende girerek modu çaldım. İçinde benim sistemlerimde olduğundan full benim katkımdı, millete benim sistemlerimi Kendim kodladım demesi pek hoşuma gitmedi. Bu yüzden modu burada paylaşıyorum. Yaptığı şey emek hırsızlığı, bana diyor "kanka şu sistemi halledebilirmisin, sunucu 30 çekiyor aktiflik fena", Bende dediği sistemleri kendim kodlayarak ekledim. Güncelleme notlarına
Dev Güncelleme, Kodlayan(lar): Jamaikan Baba

yazmış, Yaptığı şeyi siz anladınız. Kahpelik.

Krips Je

Alıntı yapılan: RicalZ - 03 Şubat 2024, 13:06:12
Jamaikan bana kendisi VDS sanal sunucuyu attı, bende girerek modu çaldım. İçinde benim sistemlerimde olduğundan full benim katkımdı, millete benim sistemlerimi Kendim kodladım demesi pek hoşuma gitmedi. Bu yüzden modu burada paylaşıyorum. Yaptığı şey emek hırsızlığı, bana diyor "kanka şu sistemi halledebilirmisin, sunucu 30 çekiyor aktiflik fena", Bende dediği sistemleri kendim kodlayarak ekledim. Güncelleme notlarına

jamaikanin sana yazmış olduğu bana sistem yap mesajlarını buradanda iletirsen seviniriz en azından inanmış oluruz.

2012 - 2025

Holmes

Ben biraz konu dışı konuşacağım olanları okudum. Öncelikle bu sunucu olaylarına girişmeden önce onun scriptini kavraması gerekir sunucu açacak kişi eğer kavramazsa böyle sunucu açıpta sağdan sol'dan developer arayıp işte "ya kanka şunu kodlayabilir misin bana pek anlamıyorum şöyle işlerden" demesin derse o developer olan arkadaş aralarında böyle bir bağ kurulur ve sunucu sahibi olan kişi hep bu adama kodlatırsa bir süre sonra kavga çıkarsa aralarında bu sistem yazdırma olayı eğer kavgada yer alırsa o zaman developer arkadaş savunur sistemler bana ait diye kanıtlar sunar sonra bu sunucu sahibide onu uzaklaştırmaya çalışır kendi sunucusundan sonra bu developer arkadaş durur mu yay modu gtamulti'ye o zamanda 2'side haklı veya haksız olmuyor 2'side suçlu. Şimdi niye böyle bir şey dedim soracak olursanız çünkü birilerine developerlik yapmadan önce o kişiyi tanıyın veya hiç yapmayın yaparsanız aha böyle kabak gibi ortada kalırsınız kusura kalmayın ama öyle.

RicalZ

Alıntı yapılan: Krips Je - 03 Şubat 2024, 13:30:27
Alıntı yapılan: RicalZ - 03 Şubat 2024, 13:06:12

jamaikanin sana yazmış olduğu bana sistem yap mesajlarını buradanda iletirsen seviniriz en azından inanmış oluruz.
Mesaj silme diye bir tuş var, ama o Caner veledi sizin beyninizi yıkamış nerden bileceksiniz.