GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lixera Roleplay newrp https://discord.gg/S6Ymr7mYsm

Başlatan LixeraRP, 24 Ocak 2024, 14:33:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LixeraRP

Alıntı yapılan: Texo1 - 25 Ocak 2024, 09:29:28
Alıntı yapılan: LixeraRP - 25 Ocak 2024, 03:07:09
Alıntı yapılan: GTA United Roleplay - 24 Ocak 2024, 23:02:03
daha iyisini siz yapın biz görelim. @Texo1 madem çok bilgilisin örnek projelerini sistemlerini atar mısın birader? neden insanları ezikliyorsun? sizin açtığınız sunucularıda gördük, açılmadan kapandı. ne durumlara geldi demişsin fakat samp oyuncuları önceden çok mu zengindi? senin yerine cevap vereyim hayır. zamanında 20 liraya aldığımız vds ile samp mobilin tahtına oturmayı başarmıştık. olay para değil, parayı küçümseyenler. maalesef ki platformdaki herkes eline aldığı stresser ile ddoscu maganda olmaya başladı. bunlar yüzündende projelerde pahalı vdsler kullanıldı. önceden ddos gibi problemler yoktu, 10-20 liraya vds alıp sunucu açabiliyordunuz. ek olarakta ben sunucunun kalitesine kullandığı vdse takılmıyorum, istediğini kullansın siğimde değil. takıldığım nokta, ucuz vds kullandıranın değilde kullananın suçlu olduğu kafa yapısı. gerçekten yazık
Kanka texo denilen şahısın hiç bir bilidiği yok sadece biliyormuş gibi insanları ezikliyor egolu ezik bir çocuk 13 yaşında.
13 PKSADĞOAĞPDLAPDSLADA 17 Yaşındayım seni beyinsiz yediremeyince milletin yaşını düşürüp linçlemeye çalışıyorsun birde sunucu açacaksın dostum acıyorum ciddi PUHAHAHYAT
besle kargayı oysun gözünü
Aynen kanka 17 yaşındasın sunucuya geldiğin ilk gün fotoğrafını attın sen nereye 17 sin 12 bile zarzor oluyosun buraya attırtma istersen fotonu?

LixeraRP

daha iyisini siz yapın biz görelim. @Texo1 madem çok bilgilisin örnek projelerini sistemlerini atar mısın birader? neden insanları ezikliyorsun? sizin açtığınız sunucularıda gördük, açılmadan kapandı. ne durumlara geldi demişsin fakat samp oyuncuları önceden çok mu zengindi? senin yerine cevap vereyim hayır. zamanında 20 liraya aldığımız vds ile samp mobilin tahtına oturmayı başarmıştık. olay para değil, parayı küçümseyenler. maalesef ki platformdaki herkes eline aldığı stresser ile ddoscu maganda olmaya başladı. bunlar yüzündende projelerde pahalı vdsler kullanıldı. önceden ddos gibi problemler yoktu, 10-20 liraya vds alıp sunucu açabiliyordunuz. ek olarakta ben sunucunun kalitesine kullandığı vdse takılmıyorum, istediğini kullansın siğimde değil. takıldığım nokta, ucuz vds kullandıranın değilde kullananın suçlu olduğu kafa yapısı. gerçekten yazık
Kanka texo denilen şahısın hiç bir bilidiği yok sadece biliyormuş gibi insanları ezikliyor egolu ezik bir çocuk 13 yaşında.
13 PKSADĞOAĞPDLAPDSLADA 17 Yaşındayım seni beyinsiz yediremeyince milletin yaşını düşürüp linçlemeye çalışıyorsun birde sunucu açacaksın dostum acıyorum ciddi PUHAHAHYAT
Son düzenlenme: 25 Ocak 2024, 12:05:03 LixeraRP

LixeraRP

Alıntı yapılan: GTA United Roleplay - 25 Ocak 2024, 10:57:44
neler yaptın anlatsana kanka ya? sunucuyu topladım diyorsun var mı yaptığın birşey? bence sadece lafta kalıyorsun :D kanıtlarla konuş laf ebeliği yapma
Kanka zaten bişey yapamıyorki onun bir taktiği var sunuculara developer olarak gidiyor sonra modu çalıyor çıkıyor sonra ben geliştirdim diye zırlıyor.

LixeraRP

:D
Son düzenlenme: 25 Ocak 2024, 13:42:22 LixeraRP

XziiTriOzz

yeni piyasanın eski çocukları

emsidibww

Tupavoim

Sunucu hakkında kötü yorum yapıp kuduranlar önümden yiyebilir..

Tupavoim

deksxyz

Alıntı yapılan: Tupavoim - 25 Ocak 2024, 22:55:33
17 18 yaşındaki ergenler yorum yapmasın.
17-18 yaşındakiler ergen olmuyor, senin yaşınıda merak ediyorum yıl 2024 hala insanları yaştan vurmaya çalışıyorsunuz. siz platforma bu yaşta mı girdiniz?

Tupavoim

Alıntı yapılan: GTA United Roleplay - 25 Ocak 2024, 23:04:13
17-18 yaşındakiler ergen olmuyor, senin yaşınıda merak ediyorum yıl 2024 hala insanları yaştan vurmaya çalışıyorsunuz. siz platforma bu yaşta mı girdiniz?

Dostum adam mod paketini çalıp üstüne salak saçma yorum yapıyor sen neden üstüne alındın ki :D? ayrıca, yaş muhabbetinden değil bir çok yerden vururum, adamı dev olarak alıyoruz balık mesleği kodla diyoruz parasını vereceğimizi söylüyoruz, adam gelmiş (kanka bi siteden buldumda işte eror verdi ya falan diyor burda ise gelmiş ben pawno developer'ım vs laga luga yapıyor.)

Tupavoim

Zaten bu @Texo1 arkadaşla yüz yüze görüşeceğim ben.

Tupavoim

Alıntı yapılan: Texo1 - 24 Ocak 2024, 19:50:41
iki üç kodlama bilmeyen bebelerin hazır moddan açtığı Medium Roleplay Sunucusu 2022 Sıfırdan geliştirilmedi yanlarında developerlık yapmıştım bilgi vermek istedim iyi forumlar.

Bunu diyen 16 yaşındaki türemeye baksana

https://hizliresim.com/5b22t7z

deksxyz

Alıntı yapılan: Tupavoim - 25 Ocak 2024, 23:12:23

Dostum adam mod paketini çalıp üstüne salak saçma yorum yapıyor sen neden üstüne alındın ki :D? ayrıca, yaş muhabbetinden değil bir çok yerden vururum, adamı dev olarak alıyoruz balık mesleği kodla diyoruz parasını vereceğimizi söylüyoruz, adam gelmiş (kanka bi siteden buldumda işte eror verdi ya falan diyor burda ise gelmiş ben pawno developer'ım vs laga luga yapıyor.)
bilgisi beni bağlamıyor, sen genelleme yaparak 17-18 yaşındaki ergenler demişsin. ek olarakta ard arda flood içerikler paylaşma.

Tupavoim

Alıntı yapılan: GTA United Roleplay - 25 Ocak 2024, 23:32:40
Alıntı yapılan: Tupavoim - 25 Ocak 2024, 23:12:23

bilgisi beni bağlamıyor, sen genelleme yaparak 17-18 yaşındaki ergenler demişsin. ek olarakta ard arda flood içerikler paylaşma.

Tamam dostum sende boş muhabbet yapma.