GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:12:26

SA:MP (2023)

Başlatan Krips Je, 03 Eylül 2023, 00:12:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krips Je

Alıntı yapılan: Zankishu - 04 Eylül 2023, 15:15:43
O kadar boktan bir platform oldu ki SA-MP, herkes her şeyi biliyor da biz boşa yaşıyoruz sanki. Kiminle konuşsam
en iyi sunuculardaki en iyi pozisyonlarda görev yapmış, en iyisini biliyor. Gidip herhangi bir sunucunun oyuncusuna selam ver, alacağın cevap büyük ihtimalle "2015'ten beri ben bu sunucuda oynuyorum." veya "Eskilerdenim moruk, eskiden yetkiliydim bu sunucuda." olur. Bu cevaplardan birini vermeyecek insanlar da platformun yüzde birini ya da ikisini falan oluşturur. Bu dediklerimden birini duymamışsın gibi farz edelim. Zaten herkes farklı triplerde, sunucu sahiplerinden tut oyuncularına; oyuncularından tut sunucudaki yetkililere, sanki insanları bağlamışız da zorla oyun oynatıyormuşuz gibi davranıyorlar. Oyunu gerçek hayat zannedenleri saymıyorum zaten. Şu platformun kapanmamasını istememin tek sebebi buradaki kalitesiz kitlenin zaten diğer platformlarda çoluk çocukla uğraştığımız yetmiyormuş gibi diğer platformlara da dadanabilecek olması. Kaliteli kitle de kendine yazık ediyor. Bir yandan da bu platformun kapanmayacak olması beni mutlu ediyor, bu platformun magazinsel tarafını takip etmek çok zevkli.

Aynen öyle dostum. Sonuna kadar sana katılıyorum!

Holmes

Alıntı yapılan: Zankishu - 04 Eylül 2023, 15:15:43
O kadar boktan bir platform oldu ki SA-MP, herkes her şeyi biliyor da biz boşa yaşıyoruz sanki. Kiminle konuşsam en iyi sunuculardaki en iyi pozisyonlarda görev yapmış, en iyisini biliyor. Gidip herhangi bir sunucunun oyuncusuna selam ver, alacağın cevap büyük ihtimalle "2015'ten beri ben bu sunucuda oynuyorum." veya "Eskilerdenim moruk, eskiden yetkiliydim bu sunucuda." olur. Bu cevaplardan birini vermeyecek insanlar da platformun yüzde birini ya da ikisini falan oluşturur. Bu dediklerimden birini duymamışsın gibi farz edelim. Zaten herkes farklı triplerde, sunucu sahiplerinden tut oyuncularına; oyuncularından tut sunucudaki yetkililere, sanki insanları bağlamışız da zorla oyun oynatıyormuşuz gibi davranıyorlar. Oyunu gerçek hayat zannedenleri saymıyorum zaten. Şu platformun kapanmamasını istememin tek sebebi buradaki kalitesiz kitlenin zaten diğer platformlarda çoluk çocukla uğraştığımız yetmiyormuş gibi diğer platformlara da dadanabilecek olması. Kaliteli kitle de kendine yazık ediyor. Bir yandan da bu platformun kapanmayacak olması beni mutlu ediyor, bu platformun magazinsel tarafını takip etmek çok zevkli.

Krips Je

Venice mi ney bilmiyorum artık. SAMP Kitlesinin yarısı sakat diye bir söz vardır derlerdi de inanmamıştım. İki allaha, dine küfür edip, Atatürke miliyete hakaret eden, arkaplan da ekmek ile peynir tüketen bir obez kitlesi. Bu platforma artık hiçbir emek verilmez böyleleri olduktan sonra.

Crius

sharax

Alıntı yapılan: Crius - 29 Eylül 2023, 13:12:09

yerinde bir video, ne kadar denersek deneyelim donemeyecegimiz gunler eskiler eskiden guzeldi.

ZquaRe

PHP Developer

marcie

LSRP'de ilk yasaklandığım gün, Lipste ilk sırtıma çanta takıp gezdiğim gün, Novelty'de Supyler ile takıldığım günler, Bitro maymunun beni banlayıp durduğu günler, Safari'de dolandırıldığım günler, Rina'da SIRP, Toprak dönemleri, yan sanayi sunucular'da geçen 4 yılım, koskoca 9 yılım olan bu platform bana çok şey kattı. Her şeyin bir sonu vardır, SAMP kesin olarak kapanmadı ama **Türk sunucularının** oyuncu eksikliği göz önünde. Eğlendiğimiz günler bir daha geri gelmeyecek, kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum, edindiğim tüm dostlarıma selam olsun.

Necip

Alıntı yapılan: marcie - 01 Ekim 2023, 16:10:27
LSRP'de ilk yasaklandığım gün, Lipste ilk sırtıma çanta takıp gezdiğim gün, Novelty'de Supyler ile takıldığım günler, Bitro maymunun beni banlayıp durduğu günler, Safari'de dolandırıldığım günler, Rina'da SIRP, Toprak dönemleri, yan sanayi sunucular'da geçen 4 yılım, koskoca 9 yılım olan bu platform bana çok şey kattı. Her şeyin bir sonu vardır, SAMP kesin olarak kapanmadı ama **Türk sunucularının** oyuncu eksikliği göz önünde. Eğlendiğimiz günler bir daha geri gelmeyecek, kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum, edindiğim tüm dostlarıma selam olsun.
ben niye maymun oldum şimdi adam vedalaşırken bile bana sallıyor, büyük adamsın vesselam.
Son düzenlenme: 01 Ekim 2023, 18:35:43 Necip

Krips Je

Her güzel şeyin, bir kötü sonu vardır. Valla samp türk kitlesi tekrar toplansa o kadar şey değişir ki amma artık eskisi gibi olmaz. herkes büyüdü be olm. eski 13-14 yaşındaki samp oyuncuları şu an bazıları askerde bazıları 19-20 yaşlarında.

marcie

Alıntı yapılan: Necip - 01 Ekim 2023, 17:56:10
ben niye maymun oldum şimdi adam vedalaşırken bile bana sallıyor, büyük adamsın vesselam.

seviliyorsun kardeşim, sevdiğim adama sallarım ben. bana eğlenceli dakikalar yaşattığın için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Krips Je - 02 Ekim 2023, 11:27:02
Her güzel şeyin, bir kötü sonu vardır. Valla samp türk kitlesi tekrar toplansa o kadar şey değişir ki amma artık eskisi gibi olmaz. herkes büyüdü be olm. eski 13-14 yaşındaki samp oyuncuları şu an bazıları askerde bazıları 19-20 yaşlarında.

herkesin yeri doluyor ancak SA-MP artık bazılarımız için öldü, benim için ölü.