GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 21:31:09

Cehennem Dayı | Bölüm 35: Sorgu

Başlatan mayob, 05 Temmuz 2023, 16:08:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Alıntı yapılan: Purgatory - 16 Eylül 2023, 16:41:43
Yeni bölümü de severek izledim, ellerinize sağlık. Şu siyasi mizahı çok iyi yapıyorsunuz, ayrıca ağız ve şiveleri de çok iyi yansıtıyorsunuz. :)

Bu arada, Ekşi Sözlük'te her bir entry'nin altında yer alan tarih bilgilerine tıklayarak o entry'i tek başına açabiliyorduk, keşke burada da öyle olsaydı. Çünkü çok fazla resim olduğundan her ne kadar spoiler'da dursalar da sayfanın yüklenmesini önemli ölçüde geciktiriyorlar.
Yorum için teşekkür ederim, internet hızıyla ilgili bir durum olsa gerek, ben tıkladığım anda açılıyor sayfa.

Purgatory

Alıntı yapılan: mayob - 16 Eylül 2023, 20:09:28
Alıntı yapılan: Purgatory - 16 Eylül 2023, 16:41:43
Yeni bölümü de severek izledim, ellerinize sağlık. Şu siyasi mizahı çok iyi yapıyorsunuz, ayrıca ağız ve şiveleri de çok iyi yansıtıyorsunuz. :)

Bu arada, Ekşi Sözlük'te her bir entry'nin altında yer alan tarih bilgilerine tıklayarak o entry'i tek başına açabiliyorduk, keşke burada da öyle olsaydı. Çünkü çok fazla resim olduğundan her ne kadar spoiler'da dursalar da sayfanın yüklenmesini önemli ölçüde geciktiriyorlar.
Yorum için teşekkür ederim, internet hızıyla ilgili bir durum olsa gerek, ben tıkladığım anda açılıyor sayfa.
Rica ederim, belki de dediğiniz gibi internet hızıyla alakalıdır, yapacak bir şey yok o zaman ne yazık ki.

Perry the Gambler

Günümüz mizahlarıyla çok uyuyor ya, güldürüyor valla. :D Eline emeğine sağlık. Kaç yıldır aktifsin şu camiada valla hala güzel hissettiriyor ve eskilere götürüyor. Şu herkesin dizi çekmeye çalıştığı zamanlar gibi.

mayob

15. Bölüm: Bir Netflix Dizisi

Yoğun küfür ve şiddet içerdiği için 18 yaşından küçüklerin izlemesi tavsiye edilmez.
İyi seyirler.

Shade

Zevkle takip ediyorum başarılar.

mayob

16. Bölüm: Müttefik de Belli Değil İttifak Da...

Yoğun küfür ve şiddet içerdiği için 18 yaşından küçüklerin izlemesi tavsiye edilmez.
İyi seyirler.

mayob

17. Bölüm: ...Mutlak Mücadele, Kazanmak...

Vice City sahnelerinin çekimleri Cerberus.'a aittir.
İyi seyirler.

mayob

18. Bölüm: ...Zafere Koşmak...

İyi seyirler.

mayob

19. Bölüm: ...Yenilince Ağlamak...

Bölüme verdiği destekten ötürü Cerberus.'a teşekkürler.
İyi seyirler.

mayob

20. Bölüm: ...Yenmek İçin Hile Yapmak

İyi seyirler.

mayob

21. Bölüm: Cennet Maallesi

İyi seyirler.

Son düzenlenme: 29 Şubat 2024, 01:30:22 mayob

mayob

22. Bölüm: Beyin 404

İyi seyirler.

mayob

23. Bölüm: Çakallar Vadisi

Bölüme verdiği destekten ötürü Cerberus.'a teşekkürler.
İyi seyirler.

mayob

24. Bölüm: Meriç

İyi seyirler.

mayob

25. Bölüm: Bomba

İyi seyirler.