GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eleven Roleplay - better than ever

Başlatan wixamain, 27 Temmuz 2023, 19:09:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wixamain

Alıntı yapılan: Démolito - 28 Temmuz 2023, 20:29:41
Alıntı yapılan: wixamain - 27 Temmuz 2023, 19:09:33

Ön Söz

Eleven Roleplay, 2020 yılının Mayıs ayında kurulmuştur.
Amacımız SA:MP 0.3.7 platformunu geliştirmek, kitle kazandırmak ve oyuncularımızın keyifli bir roleplay deneyimi yaşamasını sağlamaktır.
Proje 2022 Yılından günümüze kadar aktifliğini kaybetmiştir, 0.3.7 platform'u üzerindeki eksiklik nedeniyle tekrardan aktifleşme kararı alınmıştır.

Vizyon & Misyon

Vizyonumuz, oyuncuların mobil ve bilgisayar arasındaki farkı hissetmeden keyifli bir roleplay deneyimi yaşamasını sağlamaktır. Herkesin roleplay yapabilmesi için gerekli ortamı yaratmak, topluluğumuzun öncelikli hedefidir.

Misyonumuz, düzenli ve disiplinli bir yönetim anlayışı ile oyuncularımızın yarattığı hikayeleri en iyi şekilde desteklemek ve geliştirmektir. Kendimizi her gün bir adım daha ileriye taşımak, oyuncularımızın beklentilerini karşılamak için sürekli kendimizi yenilemek ve geliştirmek ise bizim için vazgeçilmez bir değerdir.

Yönetim ve İşleyiş Politikaları

Yönetim ekibi olarak, uzun yıllar boyunca platformlara katılmış, hem oyuncu hem de yönetici olarak tecrübe edinmiş deneyimli kişilerden oluşuyor. Bu sayede, herhangi bir konuda karşılaşılan sorunları en doğru şekilde çözüme kavuşturabiliyoruz.
Uyguladığımız politikalarda öncelikli olarak, oyuncularımızın keyifli bir zaman geçirmesini temelli alarak düzenli bir biçimde ilerleyiş gösteriyoruz.
Ekip olarak topluluğumuzun güvenliği, mutluluğu ve gelişimi için sürekli çaba gösteriyoruz.

Oluşumlar

Platform'da çeşitli oluşumlar bulunmaktadır. Bunlar arasında LSPD, LSGV ve LSFD gibi Los Santos şehrindeki polis, belediye ve itfaiye departmanları yer almaktadır. Bu oluşumlar, şehirdeki oyuncuların güvenliği, refahı ve acil durumlarda yardım için çalışmaktadır.

Geliştirme Süreci

Eleven Roleplay geliştirme süreci oldukça uzun ve titiz bir süreç oldu. Temel bir mod üzerinden ilerledik ve yoğun bir şekilde çalışarak, oyuncularımıza daha iyi bir deneyim sunmayı hedefledik. Mobil ve PC optimizasyonu bizim için oldukça önemliydi, bu yüzden öncelikle bu konulara odaklandık. Ayrıca, oyun içi meslekler, karakter özellikleri ve anticheat gibi pek çok konuda da geliştirmeler yaptık. Oyuncularımızın geri bildirimlerine de oldukça önem veriyoruz ve bu geri bildirimler doğrultusunda sürekli olarak kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Her zaman daha iyi bir deneyim sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Eskisinden daha gelişmiş ve kaliteli bir şekilde çok yakında sizlerle olacağız.

Ne kadar sanal salsamda başarılar dilerim Alperen'cim :)

Teşekkür ederim, var ol

Eleven Community 2019-2023

Rodri

Başarılar dilerim, gönlünce olması dileğiyle.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

wixamain

MertU

Alıntı yapılan: wixamain - 27 Temmuz 2023, 20:15:19
Öncelikle başarılar, 0.3.7 için gördüğüm tek trailer bu , 0.3.7 plartformunu ciddiye alan tek sunucu olabilirsiniz umarım başarılı olursunuz

ByAlone

wixamain

Alıntı yapılan: MertU - 18 Ağustos 2023, 21:50:24
Alıntı yapılan: wixamain - 27 Temmuz 2023, 20:15:19
Öncelikle başarılar, 0.3.7 için gördüğüm tek trailer bu , 0.3.7 plartformunu ciddiye alan tek sunucu olabilirsiniz umarım başarılı olursunuz
Teşekkür ederiz

wixamain

wixamain

Alıntı yapılan: Rodri - 13 Ağustos 2023, 18:17:32
Başarılar dilerim, gönlünce olması dileğiyle.
Eyvallah teşekkür ederim.

Zeta

wixamain

wixamain

rami

merhabalar wixa
Son düzenlenme: 09 Ağustos 2024, 18:14:28 rami

Feovac

Merhamet maraz doğurur.