GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - summer season

Başlatan deks1337, 27 Temmuz 2023, 00:09:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deks1337

ÖNSÖZ
Novelty Roleplay, 2018 yılından beri süren, fakat 2019'un mayıs sonlarında kapatılan novelty projesi Rodriquez'den tüm herşeyi ile devralıp, yeniden çalışmalarına başlanılmış olan SA-MP tabanlı bir roleplay sunucu projesidir. Projenin öncelikli amacı tecrübeli yönetim kadrosu ile kaliteli ve nezih bir oyun ve rol ortamı oluşturup oyuncuların eğlenceli vakitler geçirmesi için olanak sağlamaktır ve "Novelty" projesi bir çok platformda yer almaktadır önceliğimiz
SA-MP sunucumuz, kısa sürede açılacağından emin olabilirsiniz. sunucumuz aynı zamanda medium olacaktır. Sunucumuz için bir çok çeşitli sistemler ve mapler olacak tabi aynı zamanda bildiğiniz gibi çoğu oyuncular torpil vs. Bu tür şeylerden rahatsız oluyor fakat kesinlikle emin olabilirsiniz ki, kimseye torpil vs. geçilmeyecektir. Sunucumuzun amacı roleplayı bir üst kademeye taşıyıp sizlere yeni ortamlar, yeni roller sunmaktır.

Novelty Roleplay olarak hedeflerimiz;
Temel hedefimiz SA:MP Türkiye platformunda herkesin eğlendiği bir sunucu olmaktır. Oyuncuların gözünde yönetici-oyuncu eşitliğini sağlamaktır. Bu platformda bulunan en uzun ömürlü sunucu olmaktır. Altını çizmek isterim, en uzun ömürlü sunucu olmak. Oyuncularının aklında ki "Orada oynayacağıma kendi sunucumu açar oynarım" tarzında düşüncelerini ve her zaman yönetme duygularını bastırmak, her oyuncunun daha realistik roller görmesini sağlamak, kendimizce belirlediğimiz roleplay sunucuları ile bir bütün olarak Roleplay kavramını en iyi şekilde geliştirmek hedeflerimizden birkaçıdır.

Teknik destek sistemi nasıl olacak?
Genel olarak Discord üzerinden destek vereceğiz, bug bildirimi, öneriler, yardım talepleri ve istekler Oyun içi sistem ile yapılacak.

Oluşum destekleri ne şekilde olacak?
Açılacak her oluşumdan desteğimizi esirgemeyeceğiz. Elimizden geldiği kadarı ile her oluşuma eşit miktarda destek vereceğiz fakat vereceğimiz destek oluşumda bulunan oyuncu sayısına yetersiz kaldığı somut olarak ispatlanır ise o zaman o oluşuma diğerlerinden biraz daha fazla destek vereceğiz.
Eğer sizde soru sormak isterseniz discord üzerinden sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Sizlerden Beklentilerimiz ;
Sunucu için vermiş olduğumuz emeklere, yapmış olduğumuz çalışmalara karşılık sizlerden beklentimiz kaliteli bir ortamın sağlanması için rollerinizle bizlere destek olmanız ve son zamanlarda pek fazla konuşulan SS rolcüsü olmak yerine kaliteli rollerinizle sunucudaki ortama katılarak kaliteyi bir adım daha ilerletmenizdir! Bizler sizlere en iyi ortamı sunacağımıza dair herhangi bir şüphe duymamaktayız, sizde bu konuda bir şüphe duymamalı ve aktiflik konusunda bize gerekli desteği vererek gönül rahatlığıyla rolünüzü yapmalısınız. Sunucuda bulduğunuz herhangi bir hatayı forum üzerinden yönetime bildirmeli ve hakaret etmek, kötülemek yerine sunucunun gelişmesi için bizlere destek olmanız Novelty Roleplay ekibi olarak bizlerin oldukça hoşuna gider ve siz değerli oyuncularımıza en iyi hizmeti sağlamamıza yardımcı olur.
Sizlere o eski, kaliteli ortamın havasını yaşatmak için bugün burada zamanımızdan feda etmekteyiz. Ve bizler eminiz ki emeklerimiz asla boşa çıkmayacak. Uzun veya kısa vadede bu platform başarıya ulaşacak. Sağlıcakla kalın.

Son olarak;
Biz sizi saatler boyunca yaptığınız şeyden keyif almadan gerçek hayatta bir dakikanız kadar değeri olmayan sanal bir para biriminin kölesi olmanız için saatlerinizi harcamaya değil, yapmak istediğiniz aktiviteyi keyif alarak yapacağınız ve hayatınızdan eksilen her bir dakikanın size işkence değil de eğlence seviyesinde dönmesine davet ediyoruz. Şimdi tekrar düşünün; şu ana kadar yaptığınız role devam etmek ister misiniz, yoksa tam anlamıyla rol mü yapmak istersiniz?

Bağlantılar;

Bilgilendirme: Projeyi herşeyiyle beraber Rodriquez'den devraldım.

herşey sıfırken görmedim destek

mtb

2017-2025

Necip

deks1337

Rodri

Başarılar kardeşime tam destek, gönlünce olsun.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

deks1337

Alıntı yapılan: Rodri - 27 Temmuz 2023, 10:59:41
Başarılar kardeşime tam destek, gönlünce olsun.
Güzel yorumun için teşekkürlerr, umarım öyle olur...

#McAllen

PAWN DEVELOPER

deks1337

Ceto.

başarılar, umarım 2 gün sonra kapatmazsınız sunucuyu

M.Kemal ATATÜRK

deks1337

Alıntı yapılan: Ceto. - 27 Temmuz 2023, 13:45:02
başarılar, umarım 2 gün sonra kapatmazsınız sunucuyu
Yorumun için teşekkürler. Sunucuyu uzun vadede kapatmayı düşünmüyoruz, elimizden geldiğince 0 aktiflik olsa bile açık tutacağız.

deks1337

Beklenen gün geldi!

Açılış, beta sürümünde yapılacak ve açılışın asıl amacı; "Bugları/eksiklikleri detaylı tespit" olacak.
Yaklaşık 24 saat açık kalacak ve bu süre boyunca en çok eksik ve hata bildiren kişilere "Hata Avcısı" rolü verilecek ve bu role sahip kişilere oyun içi "1 haftalık Gold VIP, hızlı motor çalıştırma" ödüllerine sahip olacak.

Tarih: 30.07.2023 - 17:30

1. Sezon yetkili alımlarımız aktif edilmiştir, aşağıda ki link aracılığıyla alımlara katılabilirsiniz.

Dipnot: Bu sadece bir ön başvuru, daha sonrasın da başvurusu kabul edilen kişiler mülakata alınacak.

Kontenjan: 10
Bitiş: 1.08.2023
Bağlantı

deks1337

Birlik yardımları açıklandı, bilgilenmek için ve birlik başvurusu atmak için aşağıdaki İll*gal FM sunucumuza katılabilirsiniz.
discord.gg/noveltyillegalfm

harrycikk

dcye gelcektim gelemedim 100 sunucu seyi var

riverwood

deks1337

Hakan01