GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Virtuoso Roleplay - www.virtuoso-rp.com

Başlatan Crius, 19 Temmuz 2023, 17:48:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crius

Virtuoso Roleplay

Virtuoso Roleplay, GTA San Andreas'ın San Andreas Multiplayer (SA-MP) istemcisinde faaliyet gösteren özel bir sunucudur. Kasaba konseptine dayanan bu roleplay sunucusu,
SA-MP platformunda benzersiz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Sunucumuzda, gelişmiş roleplay sistemleri ve yaratıcı senaryolarla Amerikan kasabalarının gerçek ruhunu oyuncularımıza yaşatmayı amaçlıyoruz. Kasabanın sokaklarında dolaşırken, her biri kendine özgü karakterlere rastlayacak ve gerçekçi bir kasaba hayatının içine adım atacaksınız. Virtuoso Roleplay'in amacı, oyunculara sıradan bir oyun deneyimi sunmak yerine, etkileşimli bir ortamda gerçekçi roller, farklı sistemler, yeni görünümlü mapler fırsatı sunmaktayız. Kendi karakterinizi oluşturacak, tarafınızı seçecek ve karakterinize yön vereceksiniz!

Sunucu üzerinde oyuncuların yaratıcılıklarını sergileme ve sosyal etkileşimlerde bulunma fırsatını sağlıyoruz, destek çıkıyoruz. Yeni içerikler etkinlikler,
güncellemeler ile sunucumunzu sürekli güncel tutup oyuncularımızın yeni deneyimler yaşamasını sağlıyoruz.

Discord Sunucusu
İnternet & Forum adresimiz

Son düzenlenme: 28 Temmuz 2023, 11:48:58 Crius

Necip

Bilinmeyen Bey

Kapağı beğendim. Ancak oyun-içi görüntü ya da tanıtım videosunda objeler sanki birbirine giriyor ya da gölgelendirme sıkıntıları var.

Onun dışında şehir dışında, dağlık bir alanın bu kadar gelişmiş ya da nasıl desem; bu kadar şık birçok binaya sahip olması garip gelmedi değil.

Başarılar :) :helal:

Crius

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 19 Temmuz 2023, 18:03:11
Kapağı beğendim. Ancak oyun-içi görüntü ya da tanıtım videosunda objeler sanki birbirine giriyor ya da gölgelendirme sıkıntıları var.

Onun dışında şehir dışında, dağlık bir alanın bu kadar gelişmiş ya da nasıl desem; bu kadar şık birçok binaya sahip olması garip gelmedi değil.

Başarılar :) :helal:
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler, viedo çeken editörümüzün ENB kullanmasından dolayı oluşan bir sorun. Tanıtım konusuna Bilardo sisteminin beta sürümü eklendi izleyebilirsiniz.

Crius

Crius

Crius

wixamain

Eleven Community 2019-2023