GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Walden Roleplay Güncel Mod - Gamemode + SQL

Başlatan Vodkazerss, 15 Temmuz 2023, 00:55:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sønez

Öncelik ile gereksiz bir konu bu paket 1 kuruş etmez zaten walden in güncelleme notlarına bakarsanız ne kadar leş bir paket olduğunu görürsünüz.

Rodri

Alıntı yapılan: Vodka - 15 Temmuz 2023, 01:29:20
@Hwang, rodri denen arkadas modu paylastıgım icin discord uzerinden beni tehtit etmeye calisiyor. banlanmasını talep ediyorum.

Tabi canım, bitmiş platform için tehdit edeceğiz öyle mi?, modun var olduğuna idda ediyorsun biraz mantık sövüşçüler tehditten korkar mı?, sizler sövüşçüden ibaret bir topluluksunuz, priminizi kasmaya devam edin, edemezseniz hayrına modu sana hediye edebilirim.
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2023, 01:39:25 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Vodkazerss

Alıntı yapılan: Rodri - 15 Temmuz 2023, 01:37:36
@Hwang, rodri denen arkadas modu paylastıgım icin discord uzerinden beni tehtit etmeye calisiyor. banlanmasını talep ediyorum.

Tabi canım, bitmiş platform için tehdit edeceğiz öyle mi?, hayrına modu sana hediye edebilirim.

fanımsın sanırım konumu takip ediyon

Rodri

Alıntı yapılan: Vodka - 15 Temmuz 2023, 01:38:41
Alıntı yapılan: Rodri - 15 Temmuz 2023, 01:37:36

Tabi canım, bitmiş platform için tehdit edeceğiz öyle mi?, hayrına modu sana hediye edebilirim.

fanımsın sanırım konumu takip ediyon

Yok hayır aslında takip etmiyorum, nasıl prim kasmaya çalıştığınızı merak ediyordum fakat girip bakayım konuya dedim, sadece gülüp ve çıktım. Öyle çok bir şey yokmuş, var olmayan bir mod sonuçta. İyi forumlar küçük çocuk :)

Feovac

rodri sen ilk önce sanal sevgilin mariayı götür lunaparka

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu
Samp Media : discord.gg/sampmedia
Side Roleplay : discord.gg/siderpg

Rodri

Gülüyor ve geçiyorum, daha yanıtlamayacağım. İyi forumlar sevgili çocuklar.

Vodkazerss

@Rodri, kodlamana hayran kaldım. Banada kodlama ogretirmisin?

marcie

Yarattığınız ortam çok sıkıcı ve boş insanlarla dolu, cidden uğraştığınız şeyler vakit kaybı arkadaşlar. İnsanların yaptıkları her şey kendilerine, bunu size beni çektiğiniz Discord grubu üzerinden de belirttim. İnsanların kendi hayatı, kendi tercihleri isterse Sanal üzerinden evlenir, isterse sanal sevgili yapar bu kimseyi ilgilendirmez. @Rodri Hakan'ın konuşma stili, arkadaşı ile arasında geçen diyaloglar kimseyi ilgilendirmez.

Mod konusuna gelecek olursak evet paylaşım yapılabilir, ancak insanların emeklerini hiçe saymak kimseye yakışmaz. Empati duygunuzu biraz geliştirmenizi öneriyorum arkadaşlar, yaşlar küçük olabilir bu çok normal bir şey tabii ki, kimse 19-20 yaşında hayata gelmedi beyler.

Uzaktan bir kaç kez tartışmanıza göz gezdirdim, arkadaşlar bu kavga iki tarafa ne zarar vermiş ne de başka bir şey. Sadece sizi platformda mimlemiş.

İyi forumlar, cici cici tartışmanızı yapın beyler. Çekirdek ile iyi gidiyor. (Çok çitlemeyin, sivilce yapar.)
Bu tartışmanın başlangıç sebebini bilmiyorum ancak görünüşe göre Hakan olgunluğunu korumuş. Arkandayım.

deks1337

2 gün önce rodriyle mod üzerinde bir çalışma yaptık, eğer o çalışma durmuyorsa kafanı ezerim vodka 😼

herşey sıfırken görmedim destek

deks1337

Mod fake, yapılan şeyler içinde durmuyor. Yaptığınız şeyle sadece kendinizi rezil ettiniz. Size çocuk parkınızda başarılar. Prim yok size.

shâdrâzâm?

0'dan yaptım dediği mod bumu cidden? Platformu mahvettiniz sizin gibi 0'dan şunu yaptım diyip düz yayılmış modlara 2 3 map atıp bunu ben yaptım imajları çok dandik. Biraz olgunlaşın bazı şeyleri ben yaptım ben ettim modundan çıkın. Sizin gibi kafasızlar yüzünden battı bu platform moddada hiçbirşey yok. Anlaşılana göre rodriquez isimli arkadaşımız cahil şekilde bunu ben yaptım falan hallerine girmiş bunu 0'dan yaptım dediği doğrudur fakat bu ego tatmininden başka birşey değildir çöp paketlere 2 3 map atıp ben yaptım demek çokta zor olmasa gerek.

Kadehin şerefi farklıdır. Şereflisini sarhoş eder şerefsizini mayhoş.

rascalovv?

Alıntı yapılan: Rodri - 15 Temmuz 2023, 01:11:18
Mod kimsede yok, lunaparkınıza gidin ufaklıklar ve prim kasmaya devam edin çünkü sizleri umursamıyoruz.

Tamam

070846

RicalZ

@Rodri daha oyun modunu koruyamıyorsun, Sunucun şuan kapalı. DDoS fixliyorum diyorsun Gtamultide paylaşılan AntiDDOS filterscriptini sunucuya kurmuşsun hahah QWQEWEQW'qqeqwe:QWEQW

Rodri

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 15 Temmuz 2023, 09:26:53
0'dan yaptım dediği mod bumu cidden? Platformu mahvettiniz sizin gibi 0'dan şunu yaptım diyip düz yayılmış modlara 2 3 map atıp bunu ben yaptım imajları çok dandik. Biraz olgunlaşın bazı şeyleri ben yaptım ben ettim modundan çıkın. Sizin gibi kafasızlar yüzünden battı bu platform moddada hiçbirşey yok. Anlaşılana göre rodriquez isimli arkadaşımız cahil şekilde bunu ben yaptım falan hallerine girmiş bunu 0'dan yaptım dediği doğrudur fakat bu ego tatmininden başka birşey değildir çöp paketlere 2 3 map atıp ben yaptım demek çokta zor olmasa gerek.

Biz mi? buna gülerim, sövmekten başka bir şey bildiğiniz yok. Bu piyasada ki çoğu sunucu hazır taban modları geliştirmekte, ek olarak benim modumu paylaştığınızı belirtiyorsunuz sözde sırf prim kasmak için, ne yazık ki prim kasamayacaksınız var olmayan mod ile. Mod hakkında pek bilgin yoksa sazan gibi atlamanı öneririm. Burası sövüş yeri değil, burada sövemezsin, burası forum o yüzden saygılı olacaksın. Gram bilgin yokken kalkıpta milleti eleştiremezsiniz, 1 yıl öncesine kadar platformda yoktunuz, anlıyorum yaşınız 16 17 fakat burası lunapark değil. Şimdi şöyle belirtiyorum, sen ve yanında ki arkadaşın bize veya bizlere özeniyor, konuşma tarzından bizi örnek almış lakin bir unuttuğu bir şey var, sen ve arkadaşın bizim gibi olamazsınız. Şimdi lunaparkınıza gidin ve orada çarpışan arabalara binin. Bu arada yavaş yavaş olgun olacağına inanıyorum ufak kardeşim. Laf değilde iş konuşsun. Umursamadığım için daha fazla yanıt vermeyeceğim sizin gibi küçük kardeşlerimize. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2023, 12:03:50 Rodri

deks1337

Alıntı yapılan: RicalZ - 15 Temmuz 2023, 10:52:32
@Rodri daha oyun modunu koruyamıyorsun, Sunucun şuan kapalı. DDoS fixliyorum diyorsun Gtamultide paylaşılan AntiDDOS filterscriptini sunucuya kurmuşsun hahah QWQEWEQW'qqeqwe:QWEQW

Ortada paylaşılan bir mod yok, bir westley modunu editleyip sözde Walden modu diye paylaşıyorsunuz. Size yalvararak yanınıza giren eleman seste 2 saat Rodriye dil döküp makineye erişim sağlamak için köpeklik yaptı. Madem sunucuda ki koruma filterscript ile sağlanıyor vurun o zaman? Mobilden yapılacak iş değil bunlar kardeşim, size bok kokulu mobil sampınızla 30fps ile güzel gunrp'ler dilerim. Bir gün sövüş işlerini bırakıp annenize babanıza hayırlı bir evlat olmanız dileğiyle, iyi forumlar :)