GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Micheal, Franklin, Trevor, Claude ve Niko Kıyafetleri GTA Online'a Dönüyor

Başlatan lazlow, 13 Haziran 2023, 23:38:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA serisinin en çok sevilen karakterlerden Micheal, Franklin, Trevor, Claude ve Niko'nun kıyafetleri artık GTA Online karakterleri tarafından satın alınıp erişilebiliyor.

Kaynak: GTA Series Videos

Tabii ki öyle hemen koşa koşa gidip mağazalardan satın alamıyoruz, onun için ön koşulları var. GTA Online'a son güncellemeyle gelen Career Progress özelliğinden 5, 10, 15, 20 ve 25. Aşama 4'ünü tamamlamak gerekiyor ve bu bonuslar şimdilik PlayStation 5 and Xbox Series X|S versiyonlarında geçerli.

Michael'in soygun kıyafeti "The Mr. Slick", Franklin'in varsayılan kıyafeti "The Hustler", Trevor'ın varsayılan kıyafeti "The Unbathed", Claude'ın tek kıyafeti "The Silent" ve Niko'nun varsayılan kıyafeti "The Hired Gun" adıyla geçiyor.

Purgatory

Bana kalırsa bu kıyafetler için kallavi şartlar isteniyor. Ayrıca konsollar konusunda özel anlaşmaları var sanırım ki Vinewood Car Club, Career Progress ve bu kıyafetler gibi özellikler şu an yeni nesle özel durumda.

lazlow

Alıntı yapılan: Purgatory - 14 Haziran 2023, 22:31:16
Bana kalırsa bu kıyafetler için kallavi şartlar isteniyor. Ayrıca konsollar konusunda özel anlaşmaları var sanırım ki Vinewood Car Club, Career Progress ve bu kıyafetler gibi özellikler şu an yeni nesle özel durumda.
Doğru

Bilinmeyen Bey

Umarım Yeni Nesil PC'lere de gelir bu özellik, yoksa ağır linç yiyeceksiniz Rockstar Games.

Onun dışında, fikrimi soran varsa; Evet, Claude'un kıyafetini alacağım.

lazlow

Alıntı yapılan: Lincoln. - 15 Haziran 2023, 01:00:21
CJ buna üzüldü
CJ zaten oyunda elde edilebiliyor: Beyaz atlet, kot pantolon, siyah spor ayakkabı. Tabii yine de tek parça halinde koyabilirlerdi. Hatta diğer GTA ana karakterlerinin kıyafetlerini koymaları gerekirdi. Hele Tommy Vercetti'nin bir avuç kıyafeti olsa da hepsi ayrı ikonikti.

Razor02

Alıntı yapılan: Purgatory - 14 Haziran 2023, 22:31:16

Başlı başına bir saçmalık bu konsol özel durumları. 10 senelik oyun hala daha fazla satsın diye konsol özel içerik çıkartıyorlar. Aynı şekilde GTA+ muhabbetide gereksiz bir şeydi. Rockstar Games'in artık gerçekten paragöz bir firma olmaya başladığını düşünüyorum.