GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAMP için Roleplay modu (Güncellendi! - 21.02.2024)

Başlatan #McAllen, 10 Haziran 2023, 11:40:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#McAllen

Uzun süredir tek başıma geliştirdiğim oyun modunu paylaşma kararı aldım, artık bunun içinde yapacak bir şeyim kalmadı bu modu geliştirmek yerine sıfırdan başka bir modu geliştirmeye karar verdim artık bu mod ile bir işim kalmadığı için paylaşıyorum içinde bir çok sistem bulunuyor, A'dan Z'ye neredeyse tüm sistemleri yeniden düzenledim ve revize ettim gidip sadece örnek veriyorum A ismini B yaparak paylaşmadığımı bilmenizi isterim, aşşağıdaki güncelleme notunu inceleyebilirsiniz. Güncelleme notunda yazan her şey doğrudur. Kullanacak arkadaşlar ismini değiştirip ve bir kaç sistemi değiştirip paylaşmazsınız umarım. Normalde satma kararım vardı fakat Victim tabanlı bir oyun modunu satmak saçma olurdu.

Mod 21 Şubat 2024 itibariyle Güncellenmiştir, yeni indirme linki aşağıda.

RAR Şifresi: mcallen
İndirme Linki: Mod için Discord adresim üzerinden ulaşabilirsiniz: realmcallen
Virus Total: bu kadarı kâfi

Güncelleme Notu (Yenilendi):

Modun en başlarından beri 2022-2023 zamanlarında bana bu mod üzerinde yardımcı olan arkadaşım @Sharax'a da ayrıca teşekkür ediyorum, benim kadar olmasa da onunda bu modda emeği var.
Son düzenlenme: 14 Haziran 2024, 17:03:53 #McAllen Sebep: Discord bilgileri kaldırıldı.
PAWN DEVELOPER

ByAlone

Paylaşım İçin Teşekkürler.

harrycikk

Allen RPG\Gamemode\gamemodes\allen.pwn(12) : fatal error 100: cannot read from file: "SII"

riverwood

sharax

venturas için yazdığımız ama hiç kullanamadığımız mod, işe yarar.
Son düzenlenme: 10 Haziran 2023, 21:03:12 sharax

#McAllen

Alıntı yapılan: harrycikk - 10 Haziran 2023, 14:38:33
Allen RPG\Gamemode\gamemodes\allen.pwn(12) : fatal error 100: cannot read from file: "SII"

Modun içinde bu include bulunuyor, hata vermesi imkansız. Pawno klasörü içinden pawno.exe'yi aç ve oradan modu bulup compile etmeyi dene

PAWN DEVELOPER

Sønez

DiscordLOG Sistemi yapıldı (SokaktanSesler,OyunDışı,AdminLog,PmLog,ReklamLog,CmdLog,ConnectLog,HasarLog,ParaLog,CoinLog,HelperLog)
» DiscordCMD Sistemi yapıldı (!kick, !ban, !spawnla (STAFF_GAME kanalını .pwn üzerinden ayarlamanız gerek))
» Loto sistemi eklendi, lotoya katılan olduğunda 30 dakikada 1 kez rastgele sayı çekiyor. (/loto)

Bunları Benim Modumdan Çekmişsin Keşke Bir Alıntı ibaresi atsaydın, Mod 03 dl midir

#McAllen

Alıntı yapılan: Sønez - 12 Haziran 2023, 00:32:25
DiscordLOG Sistemi yapıldı (SokaktanSesler,OyunDışı,AdminLog,PmLog,ReklamLog,CmdLog,ConnectLog,HasarLog,ParaLog,CoinLog,HelperLog)
» DiscordCMD Sistemi yapıldı (!kick, !ban, !spawnla (STAFF_GAME kanalını .pwn üzerinden ayarlamanız gerek))
» Loto sistemi eklendi, lotoya katılan olduğunda 30 dakikada 1 kez rastgele sayı çekiyor. (/loto)

Bunları Benim Modumdan Çekmişsin Keşke Bir Alıntı ibaresi atsaydın, Mod 03 dl midir

Hasan Sangrento'dan aldım DiscordCMD ve DiscordLOG olayını Loto sistemi ise farklı bir site üzerinden. Alıntıladığım şeyleri yazdım zaten senden alıntılasaydım seni de yazardım modun var mı yok mu onu bile bilmiyorum :d

PAWN DEVELOPER

deks1337

Emin ol bu dediklerine forumdaki çoğu kişi sistem dahi demez. Ek olarak "!kick vb." bunların hepsini Zwen'in modu olan Rova Roleplay modundan çekmişsin.

herşey sıfırken görmedim destek

ByAlone

.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2024, 15:26:27 ByAlone

sharax

-
Son düzenlenme: 14 Haziran 2023, 12:15:39 sharax

#McAllen

Yanlış anlaşılma
Son düzenlenme: 14 Haziran 2023, 12:25:07 #McAllen Sebep: Yanlış anlaşılma
PAWN DEVELOPER

deks1337

Alıntı yapılan: #McAllen - 14 Haziran 2023, 01:26:22
Alıntı yapılan: Rise - 12 Haziran 2023, 11:27:17

Emin ol bu dediklerine forumdaki çoğu kişi sistem dahi demez. Ek olarak "!kick vb." bunların hepsini Zwen'in modu olan Rova Roleplay modundan çekmişsin.

Git HasanSangrento'nun iletilerine bul konuyu alıntılamışsın demeden önce biraz araştırın dediğiniz modlar ne benim bilgisayarımda bulunur ne de başka yerde. Al bu aşşağıdaki de konu linki. Ha birde ben bu moda o kadar uğraşacağım bütün sistemlerini yapacağım sonra gidip Rova Roleplay'den sistem alıntılayacağım değil mi? Çok komik oluyorsunuz bazen :D

https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/discord-connector-kanal-uzerinden-sunucudan-kisiyi-atma-yasaklama/msg219391/#msg219391
Eleştirim sana değil, Sønez'e ama sen bilirsin ಠ⁠_⁠ಠ

herşey sıfırken görmedim destek

#McAllen

Alıntı yapılan: Rise - 14 Haziran 2023, 02:00:43
Alıntı yapılan: #McAllen - 14 Haziran 2023, 01:26:22
Alıntı yapılan: Rise - 12 Haziran 2023, 11:27:17

Git HasanSangrento'nun iletilerine bul konuyu alıntılamışsın demeden önce biraz araştırın dediğiniz modlar ne benim bilgisayarımda bulunur ne de başka yerde. Al bu aşşağıdaki de konu linki. Ha birde ben bu moda o kadar uğraşacağım bütün sistemlerini yapacağım sonra gidip Rova Roleplay'den sistem alıntılayacağım değil mi? Çok komik oluyorsunuz bazen :D

https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/discord-connector-kanal-uzerinden-sunucudan-kisiyi-atma-yasaklama/msg219391/#msg219391
Eleştirim sana değil, Sønez'e ama sen bilirsin ಠ⁠_⁠ಠ

Yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma ^^

PAWN DEVELOPER

shâdrâzâm?

Kadehin şerefi farklıdır. Şereflisini sarhoş eder şerefsizini mayhoş.

Hakan01

serverdan çıkınca mysql veri düzgün çekmiyor dostum