GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

mtb - Photoshop'un yeni yapay zeka özelliği duyuruldu!

Başlatan mtb, 08 Haziran 2023, 12:50:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

Herkese selam,ben mtb.Adobe Photoshop için bu yılın sonlarında yeni bir Generative Fill özelliğinin geleceğini duyurdu.

Adobe Photoshop görüntü düzenleme yazılımına üretken yapay zekâ ekleyecek. Photoshop'un yazılım geliştiricisi Adobe, metin tabanlı komutlarla görsel içerik ekleme, kaldırma ve genişletme özelliği sunan Firefly desteğini duyurdu.

Adobe'un Dijital Medya Başkan Yardımcısı Ashley Still, "Generative Fill, yapay zeka üreticiliğinin hız ve kolaylığını Photoshop'un gücü ve hassasiyetiyle birleştirerek müşterilerimizin vizyonlarını hayal güçlerinin sınırlarında hayata geçirmelerine olanak tanıyor." dedi.

Engadget'e göre, Adobe'un Üretici Doldurma özelliği, DALL-E 2'nin iç boyama ve dış boyama özelliklerine benzeyecek. Örneğin, gerçeküstü bir gökyüzü efekti yaratmak için bir fotoğraftaki gökyüzünü boyamak isterseniz, o bölgeyi seçin ve "tuhaf renklerle gerçeküstü gökyüzü" gibi bir talimat yazın. Ya da daha geniş bir en boy oranına sahip bir fotoğraf çekerseniz, onun dışındaki alanı seçip sahneyi genişletmesini isteyebilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

2017-2024

mtb

Bana kalırsa Photoshop tekelleşmeye çalışıyor. İnsanlar diğer yapay zeka resim uygulamalarına para vermek yerine Photoshop'a verip hem en basit ve kullanışlı fotoğraf düzenleme aracı hem de yapay zeka fırsatını yakalıyor.

2017-2024

deks1337

herşey sıfırken görmedim destek

mtb

Alıntı yapılan: Rise - 08 Haziran 2023, 15:30:13
Galiba herşeyin yerini yapay zekalar alacak...

Bu konularda yapay zeka gerçekten çok kullanışlı ama kötü amaçlı kullanım çok artacak. Yarın tüm influencerların ifşasını görürüz.

2017-2024

deks1337

herşey sıfırken görmedim destek