GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar Games Oyunları Kısa Haberler - Rockstar Games'den Haberler

Başlatan Bilinmeyen Bey, 10 Ağustos 2021, 01:53:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

RED DEAD ONLINE BONUSLARI

Blood Money Fırsatları'nda 2X RDO$, Gold & XP,

Blood Money Kontratları'nda 2X RDO$

Günlük Meydan Okumalar'da 2X Gold

Featured Series'de 2X RDO$ & XP bulunuyor

Bilinmeyen Bey

GTA Online Bonusları 6 Nisan - 13 Nisan

Bunker Satışları Görevlerinde 1.5x GTA$ ve RP kazancı

Bunker Araştırma ve Üretim Süreleri %50 Artırıldı, Hafta Boyunca

Gunrunning Eşyalari/Araçlarında İndirimler

- %30 İndirimde olan Mobile Operation Center'ı satın almayı unutmayın :)

- %30 İndirimde olan birçok silah ve Genel olarak Silah Güçlendirmeleri ücreti azaldı :)

BUNKER SERIES Oyun Modlarında 2X GTA$ Ve RP kazancı bulunuyor

PREMUIM ARAÇ SHOWROOM'UNDAKİ BU HAFTANIN ARAÇLAR;
Ocelot Virtue (Super)
HVY Nightshark (Off-Road, 30% off)
Vapid Dominator GTX (Muscle)
Vapid GB200 (Sports)
Annis Savestra (Sports Classic)

Kaynak: SocialClub.RockstarGames.com/GTAOnlineBonuses

Bilinmeyen Bey

GTA Online Plaka Oluşturucu Kullanılabilir!

GTA Online'da kullanabileceğiniz ve normalde iFruit uygulamasını indirip GTA 5 Story Mode içinde plakanızı ya da aracınızın modifikasyonlarını değiştirebilirdiniz. Ancak birkaç yıl önce bu uygulamayı Play Store'dan ve Android Store'dan kaldırdı.

Bu plaka oluşturucu hakkında daha fazla bilgi ve nasıl kullanacağınızı öğrenebilmek için bu GTAMulti Portal sayfasına bakabilirsiniz.

Bilinmeyen Bey

GTA Online "1.5X GTA$ & RP on Acid Lab Sell Missions, Double Acid Lab Resupply" Mini-Güncellemesi

2X GTA$ & RP kazancı olan görevler:

Deadline Adversary Mode

1,5 Kat GTA $ ve RP: Asit Laboratuvarı Satış Görevleri

(Ayrıca, ister çalabilir isterseniz satın alabilirsiniz, Asit Laboratuvarını ikmal ederek Çift Malzemeler alabilirsiniz!)

The Last Dose - Hard Mode Etkinliği

The Last Dose görevleri için Zor Mod Etkinliğinin 17 Mayıs'a kadar devam edecektir. Aşağıdaki ödülleri almak için görevlerin bir kısmını veya tamamını tamamladığınızdan emin olun:

- Pink and Lime SC Coin Wraps'ı almak için "This is an Intervention"ı Hard zorlukta tamamlayın.

- "Olağandışı Şüpheliler"i Zor zorlukta tamamlayarak Klasik DS Tiger Nakışlı Tasarım Kot Pantolonunu elde edin.

- Black VDG Cardigan ve Black VDG Wide Designer Jeans'i kazanmak için "Check In"i Zor zorlukta ölmeden tamamlayın Micro SMG için bir finiş kazanmak için The Last Dose'daki tüm görevleri Zor zorlukta tamamlayın.

Yeni Podium Aracı & Daha Fazlası

Podium Aracı:

GB200

Ödül Aracı:

Verlierer

Lüks Araçlar Dükkanı:

Champion
Virtue

Simeon'ın Galerisi:

Moonbeam
Tahoma Coupe
Virgo Classic
Locust
Faction

Kaynak: GTABase.com, RockstarGames.com/Newswire

Son düzenlenme: 14 Mayıs 2023, 01:08:12 Bilinmeyen Bey

lazlow

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 15 Mayıs 2023, 13:26:48
Bugün Max Payne 3'ün 11. yıl dönümü.

Güzel bir oyundu, keşke eski Max Payne gibi olsa... Olsun New York Chapterları o eski yerleri tekrardan hatırlatıyor :)

Bilinmeyen Bey

GTA Online: San Andreas Mercenaries Güncellemesi

San Andreas Mercenaries güncellemesi geliyor. GTA Online için her 3 ayda gelen büyük güncellemelerden, en yenisi gelmekte ve 5 gün kalmış durumda. Güncelleme çıkacak ve özelliklerini göreceğiz...

Güncellemenin detaylarını öğrenmek için GTAMulti Portal'ın Blog Yazısına göz atın :)

Onun dışında, Tez2 ve bazı sızıntı paylaşıcıları sayesinde çeşitli haberler belirtildi;

- Çeşitli Açık Dünya Olaylarına ya da Toplanabilir eşyalarının verdiği kazançlar artırılacak veya düzenlenecek.

- Lazer, Hydra ve diğer tür silahlı Jetlerin hasarlarını ve çeşitli özelliklerini tekrardan dengeli bir hale getirebilmek için çalışmalar yapılacak.

- Orbital Cannon'un artık rastgele veya glitchler yardımı ile ya da aynı oyuncular denk geldiği için parasının ve süresinin iade edilmesi olayını düzelteceklerini söylüyorlar. Böylece daha az gökyüzünden öleceğiz :D

- Etkileşim Menüsünde SecuroServ ve Motorcycle Club'ı birleştiren yeni Patron Olarak Kaydol seçeneği.

- Ammu-Nation'da Vücut Zırhı satın alırken Tümünü Satın Al seçeneği ve ayrıca Vücut Zırhı için rütbe gereklilikleri de kaldırılıyor.

- Vücut Zırhı, bir görev Hızlı Yeniden Başlatıldıktan sonra, lobiye ilk girildiği zamankiyle aynı Vücut Zırhı seviyeleriyle eşleşecek şekilde yeniden doldurulacaktır.

- Vücut Zırhını Silah Çarkı aracılığıyla donatırken, kullanılan Zırh türü, oyuncunun ne kadar hasar aldığına bağlı olacaktır.

- Madrazo Dispatch Services artık birden fazla oyuncu gerektirmiyor ve tek başına alınabilecek.

- Ayarlar Menüsünde alternatif sürat kontrolü (koşmak için basılı tutun).

Kaynak: RockstarGames.com/Newswire, Twitter/@Tez2, Twitter/@GTANews - Twitter/RockstarIntel.com + GTAMulti.com

Son düzenlenme: 10 Haziran 2023, 19:02:43 Bilinmeyen Bey

Purgatory

@Bilinmeyen Bey Jetlerin patlayıcı mermileri aşırı hızlıydı ve kullanmayı bilen bir kişi rahatlıkla ölüm saçabiliyordu sunucularda, bu yüzden düzeltilmesi iyi oldu diyebilirim.

Orbital Cannon'la ölmedim şimdiye kadar ama çok ölen gördüm, normalde 48 dakikada bir kullanılabiliyordu ama onun da glitch'ini bulmuşlardı demek.

Body Armor güncellemesi çol iyi olmuş ama keşke mermi alabildiğimiz Interaction Menu'den alabilseydik.

Dispatch görevleri neden en az iki kişi istiyordu, onu anlayamıyordum işte, çok isabet olmuş bu gerekliliğin kaldırılması.

Güncelleme hakkında bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Kemopa7665

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Purgatory - 09 Haziran 2023, 07:38:07
@Bilinmeyen Bey Jetlerin patlayıcı mermileri aşırı hızlıydı ve kullanmayı bilen bir kişi rahatlıkla ölüm saçabiliyordu sunucularda, bu yüzden düzeltilmesi iyi oldu diyebilirim.

Orbital Cannon'la ölmedim şimdiye kadar ama çok ölen gördüm, normalde 48 dakikada bir kullanılabiliyordu ama onun da glitch'ini bulmuşlardı demek.

Body Armor güncellemesi çol iyi olmuş ama keşke mermi alabildiğimiz Interaction Menu'den alabilseydik.

Dispatch görevleri neden en az iki kişi istiyordu, onu anlayamıyordum işte, çok isabet olmuş bu gerekliliğin kaldırılması.

Güncelleme hakkında bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Orbital Cannon'u bu oyuna ekleyeni, Rockstar Games Ofisine ziyaretimde yok edeceğim ve parçalayacağım, o ayrı konu ama uçak/hydra füzeler de ayrı sıkıntı işte.

Hydra bende bile var ama daha çok görev ya da ulaşım için kullanıyorum.

Ve rica ederim :)

Alıntı yapılan: Kemopa7665 - 09 Haziran 2023, 11:43:46
Çok iyi

Yorumun için teşekkürler :helal:

Purgatory

@Bilinmeyen Bey Hydra'nın ve Laser'in explosive cannon'ları bile başlı başına belaydı. Çünkü çok seri ateş ediliyor onlarla. Mesela Oppressor MK2'nin patlayıcı mermileri yavaş hızda sıkılıyor ve nişan almak zor. Ama Hydra'da ve Laser'de öyle değil. Namluları bir noktaya sabitleyip kamikaze dalış yapar gibi hızlanıyorsun ve o noktayı seri bir şekilde tarıyorsun, ortalıkta sağ kimse kalmıyor bildiğin.

Hydra'yı ben de alacağım bu arada, çünkü her ne kadar eleştirsem de explosive cannon kullanmayı öğrenmek ve görevlerde işimi oldukça kolaylaştırmak istiyorum.

Bilinmeyen Bey

San Andreas Mercenaries SON DAKIKA DEĞİŞİKLİKLER

-> İlk olarak, Açık Dünyada olan Eylemler (kısacası Random Eventler) için kazanılan para miktarı her aktivite için güncellendi ve yenilendi. Özellikle hiç artırmayacaklarını düşündüğüm aktiviteler olan Treasure Hunt ve Crime Scene Random eventlerini güncellemişler. Bu 10K değerinde bufflama baya büyük bir değer. Böylece bu aktiviteleri açık dünyada gördüğümüzde daha çok yapacağız diye umuyorum, şahsen ben yapacağım (yapmıyordum).

-> Onun dışında; Payphone Hit görevlerinin bekleme süresi 48 dakika olmuş. 1 saatte görev yapmak için beklemek aşırı kanser bir dizayn, bunu geri alacaklarını düşünüyorum çünkü Payphone Hit'lerin günahı olmadığı onlarda biliyorlar.

-> Smuggler's Plane Yan görevinin ise $2K'dan $25k'ya çıkarmışlar. Aşırı büyük bir buff.

-> Bussiness Battle: Aircraft Carrier görevi kaldırıldı.

Kaynak: Twitter/@Tez2, Twitter/@GTANews - Twitter/@PLTytus

Bilinmeyen Bey

Bravado Buffalo EVX, Legendary Motorsport'a Çıkış Yaptı

Charlie Reed'e Operasyonlarında Yardımcı Olun!

Mammoth Avenger'ın Hinterland Bomber Jacket'ı alması için Operations Terminal ve Mammoth Thruster Yükseltmelerini satın alın (veya zaten sahibi olun),

LS Pounders Cap'i almak için 12 Temmuz'a kadar GTA$500.000 değerinde Smuggler kargo ürünü satın.

Mammoth Avenger için Mavi ve Yeşil Kamuflaj görünümüne sahip olmak ve V-65 Molotok için Konveyör görünümüne sahip olmak için 3 LSA Operasyonunun tümünü 12 Temmuz'a kadar tamamlayın.

GTA+ Üyelerine Özel

GTA+ Üyelerine ücretsiz olarak sunulan Avenger's Operations Terminal yükseltmesini almak için Warstock Cache & Carry'yi ziyaret edin.. 19 Temmuz'a kadar birçok avantajla birlikte.

Kaynak: RockstarGames.com/Newswire

Bilinmeyen Bey

Rockstar GTA SA'nın Android ve iOS versiyonlarına bir güncelleme getirmiş. Ama nedense lib ve obb cache klasörleri ve dosyaları yok. Oyunu oynanılmaz yapmışlar. Allah bilir neyi becermeye çalışıyorlar.

Onun dışında oyunun içinde şu logolar ve görseller bulundu. Ve nedense GTA+ arkaplanı bulunuyor. Muhtemelen GTA+'yı satın aldığınızda mobil GTA SA ve diğer oyunlarını alma şansı gibi ya da abonelik sistemi gibi birşey yapmayı planlıyorlar.

Ya da Artworkleri, Definitive Edition gibi yapmaya çalışıyorlar, Mobil oyuncular daha çok sevsin diye. Garip şeyler deniyorlar..