GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fade Deathmatch ~ v6 ~ 4HAZIRAN

Başlatan Rodeiun, 12 Mayıs 2023, 22:31:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

Sunucu Bilgileri
IP Adresi: N/A BAKIM
SAMP Versiyonu 0.3.DL-R1
Discord Adresimiz Tıkla (gg/fadedm)

Biz Kimiz, Vizyon falan filan.
Fade DM ilk başta 2021 in Haziran ayında faaliyet göstermiştir. Oyun modumuz tarafımca (Rodeiun) sıfırdan geliştirilip dinamik bir oyun modu haline getirilmiştir. Oyun sunucusunda öncelikli hedefimiz admin ihtiyacını düşürmek ve adminlere kolaylık sağlamaktır. Sunucumuzun vizyonu maddi gelir elde etmek değil, oyuncu kitlesi ve dostluklar kazanmaktır. Sunucumuz içerisindeki gelişmiş, dinamik ve optimize sistemler birçok eventin ve kapışmalar için tasarlanmıştır.

Maddi gelir, oyuncularla ilişkiler cart curt.
Sunucumuz katiyen P2W değildir. Sunucumuzda para karşılığı satılan tek ürün donator olmak üzere ayrıcalıklarını öğrenmek için discord adresimize gelebilirsiniz. Oyuncularla ilişkiler konusunda ise sizin görüşlerinize önem veriyor, eleştirilerinize açığız(açız). P2W değil ancak donatorlerin tabikide ciddi ayrıcalıkları var ancak bu ayrıcalıklar emin olun ki sizin oynayışınızı ve oyun kalitesini bozacak türden değil.

Klan Sistemi
Klan her oyuncu tarafından oyun içinden oluşturulup açılabilen bir sistemdir. Her klanın kendine özgü isimi, rütbeleri ve yetkilendirmesi olmaktadır. Klan sisteminde belirli koşulları sağladığınızda onay kazanırsınız. Onay kazandığınızda ise kendinize özel TDM takımına sahip olursunuz. Bu takıma özel spawn noktası, skinler ve araçlar oluşturulur. Ayrıca klanlar arası savaşları ve kapışmaları destekleyecek olan Klan Savaşı sistemi v6'da sizlerle..

Ayrıcalığınız nedir?
Ben burada bir sürü madde saysam da oynama kararı size ait. Mesela bahsedecek olursak; gelişmiş sistemlerimiz, anti hilemiz, sıfırdan geliştirdiğimiz modumuz ve ilgili adminlerimiz rahat bir oyun zevki bunların başında yer almaktadır. Oyuna gelip gördüğünüzde bu soruya kendiniz cevap bulacaksınız.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2023, 20:06:09 AloneWarrioR Sebep: v6 ve açılış tarihi

Rodeiun

Kemopa7665

Rodeiun

Jamaikan.

deks1337

Başarılar, Her şey gönlünüzce olsun.

herşey sıfırken görmedim destek

Rodeiun

Alıntı yapılan: Rise - 13 Mayıs 2023, 15:08:50
Başarılar, Her şey gönlünüzce olsun.
Teşekkürler, umarız.

Holmes

Başarılar dilerim umarım istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.🙂

Hakan01

Rodeiun

Alıntı yapılan: Lincoln. - 13 Mayıs 2023, 15:24:23
Başarılar dilerim umarım istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.🙂
Alıntı yapılan: Hakan01 - 13 Mayıs 2023, 15:45:42
Başarılar dilerim
Teşekkürler dostlar, sizide aramızda görmek isteriz.

Rodeiun

FADE:DM - VERSION 6

Versiyon 6'nın yayınlanmasıyla birlikte oyunucunun açılış tarihi 4 HAZİRAN 2023 olarak belirlenmiştir.

Discord sunucumuza gelerek güncelleme notlarını okuyabilirsiniz.

Hata

Başarılar, güzel bir sunucu olacağına inancım tam.

geras

Rodeiun