GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Ocak 2025, 03:01:08

RIVERWOOD, SEASON ONE

Başlatan harrycikk, 12 Nisan 2023, 21:50:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harrycikk

RIVERWOOD, SEASON ONE
more than a server :)

Merhaba! RIVERWOOD adında yepyeni bir SA:MP roleplay sunucusuyla karşınızdayız. Oyun dünyasının en heyecanlı deneyimlerinden birini sunan RIVERWOOD, gerçekçi bir roleplay ortamında çatışmaların en üst seviyede yaşandığı bir dünya sunuyor.

RIVERWOOD, özenle hazırlanmış bir oyun dünyası sunarak oyunculara unutulmaz bir rol yapma deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Etkileyici bir harita, zengin bir ekonomi sistemi ve gerçekçi rol yapma özellikleriyle dolu olan sunucumuz, sizleri zevkle oyunun içine çekecek.

Sunucumuzda, diğer oyuncularla etkileşim kurmanız gerekecek. Ticaret yapacak, işlerinizde diğer oyuncularla rekabet edeceksiniz. Aynı zamanda, kendi işletmenizi yönetebilir ve en zengin işadamı olmak için mücadele edebilirsiniz. Ancak, RIVERWOOD'un gerçek bir roleplay deneyimi sunduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle, eylemlerinizin ve kararlarınızın oyun dünyasında gerçek sonuçları olacak.

RIVERWOOD, gerçekçi bir roleplay sunarak diğer SA:MP sunucularından ayrılmayı amaçlıyor. Sunucumuzda, zengin bir hikaye çerçevesinde diğer oyuncularla çatışmalara gireceksiniz. Sizin seçimleriniz ve eylemleriniz, oyun dünyasında gerçek sonuçlar doğuracak. Kendi hikayenizi oluşturacak ve diğer oyuncularla olan çatışmalarınızı yöneteceksiniz.

Sunucumuzda, yaratıcılığınızı serbest bırakmanız için birçok farklı özellik ve aktivite yer alıyor. Binaların inşası, arabaların özelleştirilmesi, çete oluşumları ve hatta düzenlenen turnuvalar gibi birçok farklı aktivite, oyuncuların kendilerini oyun dünyasında özgür hissetmelerini sağlayacak.

RIVERWOOD, gerçekçi roleplay özellikleriyle dolu olan özel bir SA:MP sunucusudur. Eğer gerçek bir roleplay deneyimi yaşamak ve diğer oyuncularla birbirinden heyecanlı çatışmalar yaşamak istiyorsanız, RIVERWOOD tam size göre. Hemen sunucumuza katılın ve gerçek bir roleplay deneyimine hazırlanın!

"Çok yakında ben de bir devrim başlatacağım ama bu kendim için olacak."

Son düzenlenme: 13 Nisan 2023, 15:44:57 harrycikk
riverwood

harrycikk

Sunucu çatışma odaklı bir rol yapma sunucusudur.

riverwood

deks1337

aslan kardesim basarilar her sey gonlunuzce olsun✌️

herşey sıfırken görmedim destek

harrycikk

Alıntı yapılan: Rise - 12 Nisan 2023, 22:28:57
aslan kardesim basarilar her sey gonlunuzce olsun✌️
Teşekkür ederim.

riverwood

loreâs.

Çok yakında sizlerle ~ RİVERWOOD: GUN ROLEPLAY

Jamaikan.

10 yaş founder

deks1337

+30 yas founder sunucusunu koruyamıyor ya :(

herşey sıfırken görmedim destek

harrycikk

riverwood

Coiner

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.
Konunuzu 24 saat içerisinde bölüm kurallarına uygun hale getirmelisiniz.

Coiner    

Jamaikan.

Şuanda sunucudayım, +70 kişi oynuyoruz. Herhangi bir lag yok :P

harrycikk

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 19 Nisan 2023, 19:40:34
Şuanda sunucudayım, +70 kişi oynuyoruz. Herhangi bir lag yok :P

Pek inandırıcı gelmedi..

riverwood

Jamaikan.

Bu kadar ağlayacağını bilsem +70 olduğunda ss alırdım, artık bizler için normal ss bile almıyoruz :p saat 12 sunucu aktifliği ekte, bak dalgana 12 yaş founder :D

https://prnt.sc/jtBN-KkOCpjI

harrycikk

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 19 Nisan 2023, 23:38:32
Bu kadar ağlayacağını bilsem +70 olduğunda ss alırdım, artık bizler için normal ss bile almıyoruz :p saat 12 sunucu aktifliği ekte, bak dalgana 12 yaş founder :D

https://prnt.sc/jtBN-KkOCpjI

Kendini kanıtlamaya çalışıyorsun, kimseye bir yararın yok kafana göre senaryolar kurup hayal dünyanda yaşıyorsun. "12 yaş founder" 😁😁

riverwood

Rodeiun

kardeşim sen git kamu sistemiyle devam et allah aşkına mobilden sunucumu açılır gtamulti sistemleriyle yola devammı :d

Rodeiun

Alıntı yapılan: Rise - 18 Nisan 2023, 21:53:29
+30 yas founder sunucusunu koruyamıyor ya :(

oğlum siz gidin lgsnize hazırlanın ne özürlü doldu burası ya