GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Roleplay Sunucuları için Kullanıcı Kontrol Paneli

Başlatan gzdw, 15 Nisan 2023, 01:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gzdw

bazı sebeplerden dolayı silmek zorunda kaldım, kilit.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2023, 02:19:59 gzdw Sebep: güncelleme

gzdw

Böyle bir fikrim vardı eğer karakterlerim ksımına eklemek isterseniz tasarım olarak size bir fikir olabilir.

Son düzenlenme: 15 Nisan 2023, 10:20:43 gzdw

Captian

harrycikk

Sql dosyasının virüstotal linkini eklemeyi unutmuşsun.

riverwood

Captian

gzdw

404 Hatası veriyor discord üzerinden yardımcı olurmusun.
[/quote]

anlamadım, txtden bile açsanız 404 hatası almazsınız tarayıcınızdan açıp düzenleyemezsiniz. bir text editorden ayarlayabilirsiniz sql'i.

Captian

Alıntı yapılan: gzdw - 15 Nisan 2023, 23:39:17
404 Hatası veriyor discord üzerinden yardımcı olurmusun.

anlamadım, txtden bile açsanız 404 hatası almazsınız tarayıcınızdan açıp düzenleyemezsiniz. bir text editorden ayarlayabilirsiniz sql'i.
[/quote]
Notepat ayarlıyorum ben.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2023, 23:48:40 Captian

gzdw

birkaç hata vardı, onları düzelttim. güncellemeler kısmında yani postun en altından indirebilirsiniz.

gzdw

arkadaşlar yeni güncelleme ile bir video ekledim düzenlemeleri aşağıda yazdım büyük ihtimalle son güncelleme oldu

bir kayıt sayfası yoktu whirlpool hashleme yöntemini kullanarak bir kayıt sayfası yaptım
karakterinizin sayfasına gittiğinizde container ile id cardı iç içe görüyordunuz bunu düzelttim
bir önceki sürüm 91 mb iken şu anki sürümü 24 mbye kadar indirdim çok fazla gereksiz dosya vardı
ticket kısmına geldiğimizde ise başka bir oyuncu başka bir oyuncunun ticketını görebiliyordu bunu düzelttim sadece admin 3 üstü ve gönderen kişi görebiliyor
header.phpdeki loaderin arka plan görüntüsünü düzenledim
top navbar yani sol en üstteki logonun arka planı bembeyaz kalmış ucpnin rengiyle tam uyumlu değildi bunu düzelttim