GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas Global Offensive

Başlatan Lé Spîke, 28 Ekim 2017, 18:16:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kullanır mısın? Güzel mi?

Evet tabii ki.
Yok kalsın.
Güzele benziyor.
Sevmedim. Bence yapamayacaksın.

Lé Spîke

bozy

Bir fonksiyon vardı TAB'a basınca kişinin üstüne tıklayınca dialog vs. açılan. Onu kullanarak bir ticket sistemi yaparsan güzel olur. Örneğin hile olduğu düşündüğümüz bir kişiye TAB'dan tıkladığımızda bir yazı yazma yeri açılır, şikayet edeceğimiz sebebi yazarız ve yollarız. Şikayet edilen kişileri adminler belirli bir komut ile listeleyebilir. Bu tarz bir sunucuda en önemli şeylerden biri de iyi bir anti-hile sistemi olsa gerek.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Lé Spîke

Alıntı yapılan: bozy - 13 Aralık 2017, 23:42:46

Bir fonksiyon vardı TAB'a basınca kişinin üstüne tıklayınca dialog vs. açılan. Onu kullanarak bir ticket sistemi yaparsan güzel olur. Örneğin hile olduğu düşündüğümüz bir kişiye TAB'dan tıkladığımızda bir yazı yazma yeri açılır, şikayet edeceğimiz sebebi yazarız ve yollarız. Şikayet edilen kişileri adminler belirli bir komut ile listeleyebilir. Bu tarz bir sunucuda en önemli şeylerden biri de iyi bir anti-hile sistemi olsa gerek.

Çok güzel bir fikir teşekkürler.

bozy

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 13 Aralık 2017, 23:43:39

Alıntı yapılan: bozy - 13 Aralık 2017, 23:42:46

Çok güzel bir fikir teşekkürler.

TAB'dan kişiye tıkladığımız zaman sadece şikayet etmek için kullanmasak daha iyi olur. Örneğin CS:GO'daki gibi hem şikayet etme kısmı, hem de kişinin rankını görüntüleme vs. olabilir. Tabii bir rank sistemi düşünüyorsan.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Lé Spîke

Rank sistemi düşünüyorum. Hatta textdraw olarak ekleyecegim. Yakın zamanda guncellerim konuyu zaten

bozy

Gamemode'a skin eklemeyi düşünüyor musun peki?

Lé Spîke

Alıntı yapılan: bozy - 13 Aralık 2017, 23:57:42

CS:GO yapıyoruz sonuçta :) düşünüyorum ama kısmet. Yapabilirsem

bozy

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 13 Aralık 2017, 23:59:33

Ne konuda yapamazsın ki? Pawn konusunda bilgin olduğuna göre skin konusunda bilgin yok pek galiba. Eğer o konuda yoksa forumlarda bu gamemode için kullanabileceğin harika skinler bulunuyor, hatta direkt olarak CS:GO'daki skinlerin kopyası bile var.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: bozy - 14 Aralık 2017, 00:01:55

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 13 Aralık 2017, 23:59:33

Ne konuda yapamazsın ki? Pawn konusunda bilgin olduğuna göre skin konusunda bilgin yok pek galiba. Eğer o konuda yoksa forumlarda bu gamemode için kullanabileceğin harika skinler bulunuyor, hatta direkt olarak CS:GO'daki skinlerin kopyası bile var.

Bilgim var hatta yapmıştım skın ama DFF yapamıyorum daha. O yüzden skın işi biraz bekliyecek.

Can Demir

şimdiki yaptığın sistemlerle deneme sunucu açıp ip atarsan herkes çok sevinir

Lé Spîke

Yapamam çünkü port açamıyorum. Ama yakında SS'ler ve videolar gelecek

Lé Spîke

Yaklaşan sunucu açılışı ve değişik bir proje içerisinde bulunduğum için kodlamalara ve modu geliştirmeye ara vermiş bulunmaktayım. Vaktim olunca geliştirmeye devam edeceğim.

Duyurulur.

Lé Spîke

DURUM:

Kodlama: %50
Harita: %0
Görsel (Textdraw - Skin vs.): %75

Bu hafta sınav haftası olduğu için ara verilmiştir. Onun dışında 15 tatilde seri yapıma geçilecektir (Durmaksızın coding)

Anlayışınız için teşekkürler.

NOT: test sunucu açılacaktır. O sunucu içerisinde buglar tespit edilecektir ve ona göre konu düzenlenecektir. (O gün videolar uploadlanacaktir.)

gardiyantr

Emek verilen herşey güzeldir paylaşım için teşekkürler.

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Lé Spîke

Alıntı yapılan: gardiyantr - 25 Aralık 2017, 18:27:07

Emek verilen herşey güzeldir paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim.