GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Losland Roleplay - Oyuncu Gözünden Eleştiri

Başlatan efe n da hood, 11 Nisan 2023, 01:50:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efe n da hood

losland Roleplay, evet. SAMP'a 2.5 sene ara verdikten sonra, 2023'de tekrardan oynama kararı aldım. Döndüğümde baktındığımda, önüme çıkan sunucu, losland Roleplay...

Sistem bakımından epey güncel ve oturaklı bir sunucu. Oyun motoruna, sistemine kesinlikle herhangi bir eleştiride bulunmayacağım, tabii önerilerim buna dahil değil. Zaten bulunduğum önerilerin bir kaçı dikkate alınmış ve oynu sunucusuna eklenmiş, neyse bunun pek bi önemi yok. Peki ya yönetim?

Yönetim ekibine değinecek olursak, bu kadar berbat, ahlakı zayıf, egolu bir yönetim kadrosu görmedim. Proje sahibi Flexman buna dahil değil. Kendisini uzaktan yakından az da olsa tanıyorum, bir kaç kere sesli sohbetimiz oldu. Kendisi efendi, ahlaklı, iyi bir ülkücü :). Fakat başta jawz ve diğer yetkililer... Gerçekten onlar hakkında pek yorum yapmak istemiyorum, sadece bu konuyu oluşturma sebebimi aşşağıda anlatmak istiyorum ve losland Roleplay'ı neden önermediğimi vurgulayacağım.

İlk olarak, ben bu sunucunun yetkili kadrosunda yer alıyordum, evet. Daha sonra yetkime son verildi, oyun içi ve forum içi işlem uygulandı. Neden mi? Yetkili olduğum süreçte rol yapıyordum. Rol yaptığım oyuncu, oyun içerisinden Türkçe kelimeler kullanıyordu. Rol ile bunu kendisine vurguladım. Daha sonra bana PM'den ulaştı ve konu üzerindey epey flame attı. Bende rolümü baltaladığından ötürü PM üzerinden safari oyna dedim. Hepsi bu, trajikomik bir olay.

İkinci konuya değinmek istiyorum. Jawz, ahh bu jawz... Sadece bu olay yaşandı diye, sunucuda görevli admin ile aramda geçen muahbbet yüzünden, sitem ettiğim için artık gerekçe bulamıyorum, sunucuda gönderdiğim oluşum başvurumu kabul etmiyorsun. Üst yetkili birinin oyunculara böyle yaklaşmaması gerekiyor, böyle bir şey yaşandıysa bile konuyu sessiz ve gizli tutup kos kocaman forum üzerinden paylaşmamalısın. Foruma kayıt olurken gizlilik şartlarını kabul ettiriyorsunuz, peki ya benim discord mesajlarımı ekran görüntüsü alıp forum üzerinden paylaşman gizlilik ilkelerini ezdiğin anlamına gelmez mi? Gerçekten bu  yetkide birinin bunları yapması epey utanç verici.

Bunun yanı sıra, sunucunun topluluk discord sunucusu olan s*c-n*ne adlı discordda yetkililerin ve üst yetkililerin Allaha, kitaba, dine, şehitlere ve diğer manevi değerlere hareket etmesini söylemeden es geçmeyeceğim. Buna inanmayanlar olacaktır, lakin kimsenin videosunu, ekran görüntüsünü başkaları gibi forumlarda ya da başka yerlerde paylaşıp rezil hüsran etmek istemiyorum, sadece aynaya bakıp kim ve nasıl biri olduklarını sorgulamalarını istiyorum.

Yönetimde ki şahısların başka sunuculara gidip hile açarak dm attığını, rol baltaladığını, insanları oyundan quit attıracak kıvama getirdiğini de söylemek istiyorum, aklıma geldikçe konuyu güncelliyorum. O kadar çok rezalet ile karşılaştım ki artık aklıma gelmeyecek raddede....

Özet ile; bu sunucuda başıma gelen olayları size anlatmak istedim ve eleştirel bir dil kullanmaya özen gösterdim.. Benim fikrimi soracak olanlar olacaktır, sunucuyu önerip önermediğimi soranlar olacaktır. Ön görerek cevabını konunun son mesja olarkak bırakmak istiyorum.. ÖNERMİYORUM.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 10:50:11 lazlow

efe n da hood

Umarım eleştiri kaldırabiliyorsunuzdur, çünkü ben kaldırabiliyorum. Her zaman, her yerde, her kulvarda her şekilde...
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 02:15:49 efe n da hood

Spetsnaz!

yönetim ekibi eleştirilerinizi inceledi ve şu şekilde cevap verdi:
loslandde eziklere yer yok.

efe n da hood

Maalesef beni ezik olarak tanımlayacak durumda değilsin. Kendi zayıflığını benim üzerime taşıyarak algı yaratmaya çalışman seni ezik gösteriyor. Eleştiri kaldıramayan biriyle fazla polemiğe girmekten haz etmiyorum, seninle tartışmayacağım. Neticede eleştiri kaldırmayıp hakaret etmekten başka işe yaradığın yok, kumdan inşa edilen her kale bir gün yıkılır, hükmü fazla sürmez.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 02:47:13 efe n da hood

efe n da hood

Ayrıca ek olarak belirtmek isterim ki; G**T ROLEPLAY ismi ile hizmet veren bir sunucu bulunuyor. Orada oynayanlar burada oynamasın diye bir algı çıkarılmış yönetim tarafından. Özet ile orada oynarsınız burada ezik muamelesi görürsünüz, aşşağılanırsınız deniyor. SAMP Türkiye'nin bu noktaya gelmesi gerçekten SAMP'ın yok olduğunu özetler nitelikte...

İnsanlar istediği yerde istediği şekilde kurallara uyarak oynayabilir. İnsanları yargılayacak, ya da küçümseyecek hareketler yapılamaz. Bu konuyu bugün oluşturdum, yarın sabah kalkıp kurallara uyduğum taktirde istediğim gibi oynayabilmeliyim. Oynamak istediğimi düşünmeyin, kendi üzerimden bir örnek :)
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 03:00:25 efe n da hood

_TrusteD_

ben bu sunucuda admindim ben adminlikten ciktim beni disladilar valorantta yanlarina almadilar cok uzuldum gece yatarken agladim oynamayin bu sunucuyu  :hayir:  :hayir:  :hayir:  :@@  :@  :uzgun:

Tyranus

Safari Roleplay tartışmaları sona erdi, Losland'ın tartışmaları bu foruma taşındı gibi görünüyor. Ancak, iyi bir eleştiri yazısı.

mtb

tr samp boyle degildi yeni jenerasyon cok değistirdi

2017-2024

Tyranus

Alıntı yapılan: mtb - 11 Nisan 2023, 04:51:18
tr samp boyle degildi yeni jenerasyon cok değistirdi
Eskiden de böyleydi ama bu kadar çok toksik kitle yoktu, eminim.

efe n da hood

Alıntı yapılan: Tyranus - 11 Nisan 2023, 04:29:56
Safari Roleplay tartışmaları sona erdi, Losland'ın tartışmaları bu foruma taşındı gibi görünüyor. Ancak, iyi bir eleştiri yazısı.
Olay safari roleplay değil, losland roleplayin yönetiminin ne kadar içler acısı olduğu ve oyuncuya yaptığı muamele. Yönetim kadrosuna sanal alemde rezil işler yapan, yararsız, vasıfsız adamlar getirilince eleştirmek de oyuncunun boyun borcu. Bir sunucunun temeli her zaman oyuncuya olan ilgidir. İsterse o sunucuda hiç bir sunucuda olmayan şey olsun, saygı olmadıktan sonra...

Ayrıca belirtmek istiyorum ki bahsettiğim jawz benim çok eski bir arkadaşım, yılların hukuku var aramızda. Lakin her ne kadar eski bir arkadaşım da olsa SAMP kitlesi ve oyuncu her zaman benim için önde gelir. Bugün bu olayı ben yaşadıysam yarın bir başkası daha kötüsünü yaşayabilir. Prim vermeyin.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 05:19:00 efe n da hood

efe n da hood

Sırf bu eleştiri metnini yayınladım diye beni "provokasyon" adı altında yasaklamışlar kendi forumlarından. Ne diyebilirsin ki? SAMP Türkiye el âleme kalmış.

Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 13:16:31 efe n da hood

Tyranus

Alıntı yapılan: efe n da hood - 11 Nisan 2023, 05:13:41
Olay safari roleplay değil, losland roleplayin yönetiminin ne kadar içler acısı olduğu ve oyuncuya yaptığı muamele. Yönetim kadrosuna sanal alemde rezil işler yapan, yararsız, vasıfsız adamlar getirilince eleştirmek de oyuncunun boyun borcu. Bir sunucunun temeli her zaman oyuncuya olan ilgidir. İsterse o sunucuda hiç bir sunucuda olmayan şey olsun, saygı olmadıktan sonra...

Ayrıca belirtmek istiyorum ki bahsettiğim jawz benim çok eski bir arkadaşım, yılların hukuku var aramızda. Lakin her ne kadar eski bir arkadaşım da olsa SAMP kitlesi ve oyuncu her zaman benim için önde gelir. Bugün bu olayı ben yaşadıysam yarın bir başkası daha kötüsünü yaşayabilir. Prim vermeyin.

Canım, olayı anladım. Sadece belirtmek istediğim, Safari roleplay'in bu forumda yaptığı tartışmalar bir hayli can sıkıcı bir hal almıştı. Birbirlerini ifşalamaktan, hayatımda görmediğim küfürleri birbirlerine etmelerine kadar birçok örnek var. Umarım bu da ona benzemez.

efe n da hood

Alıntı yapılan: Tyranus - 11 Nisan 2023, 05:29:06
Alıntı yapılan: efe n da hood - 11 Nisan 2023, 05:13:41

Canım, olayı anladım. Sadece belirtmek istediğim, Safari roleplay'in bu forumda yaptığı tartışmalar bir hayli can sıkıcı bir hal almıştı. Birbirlerini ifşalamaktan, hayatımda görmediğim küfürleri birbirlerine etmelerine kadar birçok örnek var. Umarım bu da ona benzemez.
Böyle bir şeyi kendime yakıştırıyor olsaydım üst yönetimde ki en önemli adamları burada rezil etmem, ifşa etmem 2 dakikamı almaz. Sadece bir eleştiride bulundum, kimseyi ifşalamak ya da rencide etmek gibi bir şey asla yapmam. Yapanlar zaten eleştiri metninde var, oynadığınız yeri 2 kere düşünün.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 13:15:25 efe n da hood

KayraBey

Dayım sonunda biz açıcaz bi sunucu vallaha ya. İnsan çeken sunucuların bir tanesinde mi yönetim iyi olmaz ag.

efe n da hood

Alıntı yapılan: KayraBey - 11 Nisan 2023, 16:11:04

Dayım sonunda biz açıcaz bi sunucu vallaha ya. İnsan çeken sunucuların bir tanesinde mi yönetim iyi olmaz ag.
Bu işi adam gibi yapan tek adam var şuan, o da Doğukan Üçkardeş aka Hera. O da parasına bakıyor, en güzelini yapıyor. Kaliteli adam, yanlışını görmedim.