GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Valuable RPG - a server beyond dreams

Başlatan deks1337, 17 Mart 2023, 14:24:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deks1337

Valuable RPG - a server beyond dreams

Valuable Roleplay sizlere eşsiz bir roleplay deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Amerikan ve yazılı roleplay tarzımızla piyasaya renk katmaya geliyoruz!

-- Hakkımızda:
Uzun zamandır kesintisiz hizmet verip Valuable Roleplay olarak en büyük amacımız, oyunculara daha iyi bir hizmet vermek olacaktır. Diğer sunuculardan farklı bir rol ortamı ile sizleri sunucumuza bekliyoruz. Tecrübeli yönetim kadrosu ile sizlere daha iyi bir hizmet vermek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Asıl amacımız oyuncuların isteğini yerine getirip ve onlara daha iyi hizmet sağlamaktır. Sizlere farklı heyecanlar , farklı bir ortam yaratmak için uygun zemini oluşturup yeterli bir oyuncu kitlesine ulaşarak gerçekçi, ciddi ve uzun ömürlü roller yaparak ve en önemlisi sizlerinde desteği ile kalıcı, güzel bir ortam yaratmak istiyoruz.
Sunucu Los Santos'da geçmektedir.

-- Neden Valuable Roleplay?
Valuable Roleplay gelişmiş sistemler ve kaliteli rol ortamları ile sizlere eşsiz bir roleplay deneyimi sunmaktadır. Diğer sunucular gibi kapanma riski yoktur! Gerek yetkili ekibi, gerek yönetim kadrosu ile sizlere mükemmel bir rol ortamı sunmaktadır.

-- Yetkili Ekibimiz:
Sunucu sahibi: Deks, Scylla
ÜYK: Morcsog
Admin ekibi: PΛBŁÕ, Junior Terim V4

-- Sunucumuzla Alakalı Bağlantılar:
Son düzenlenme: 17 Mart 2023, 14:25:50 Rise Sebep: Konu ismi.
herşey sıfırken görmedim destek

Vodkazerss

deks1337

"GTAMulti5" kodu ile giriş bonusu olarak 5 bin dolar alabilirsiniz.

Alıntı yapılan: Vodka - 17 Mart 2023, 15:08:20
Başarılar
Teşekkürler.

Güncellemeler:
- Hayat kadını sistemi

Binco işyerinin arka tarafında bulunan checkpointe giderek $5000 dolar ücret ödeyerek hayat kadını becerebilirsiniz.

Video:

Script by: EdithScripting

Güncellemeler:
- Koltuk değiştirme

Araç içindeyken, ekteki kısayol tuşları ile koltuk değiştirebilirsiniz.

CTRL + 1 = Sürücü koltuğu
CTRL + 2 = Ön sağ koltuk
CTRL + 3 = Arka sol koltuk
CTRL + 4 = Arka sağ koltuk

Güncellemeler:
- Animasyon panel

"/animler" komutu ile karakterinizin, duruş/yürüyüş/zıplayış animasyonlarını değiştirebilirsiniz.

Güncellemeler:
- FPS modu

"/fp" komutu ile oyun içindeki bakış açınızı, 1/3. şahıs olarak düzenleyebilirsiniz.

Güncellemeler:
- GPS sistemi

"/gps" komutu ile ekteki 1. fotoğraftaki menü açılır, gideceğiniz konumu seçip konumu göster dedikten sonra ekteki 2. fotoğrafaki gibi haritanızda mapicon belirir.

Güncellemeler:
Saatlik bonus

Her 1 saatte karakterinizin üzerinde "$" işareti çıkıyor. Bunun üzerine tıkladığınız zaman size saatlik bonusunuzu vermektedir.
Bonus miktarı: 2.500$ ( İleride artırılabilir. )

Güncellemeler:
Login panel

Güncellemeler:
- Crosshair panel

"F5" tuşu ile açılan menüden Crosshairinizi düzenleyebilirsiniz, yaklaşık 20 tane model mevcut.

Son düzenlenme: 17 Mart 2023, 20:55:18 Razor02

Razor02

Flood iletiler birleştirildi. Lütfen güncelleme içerikli ve başarı dileyen üyelere teşekkür iletilerinizi tek bir ileti altında toplamaya özen gösterin. İyi forumlar.

Captian

deks1337

Alıntı yapılan: Razor02 - 17 Mart 2023, 20:57:17
Flood iletiler birleştirildi. Lütfen güncelleme içerikli ve başarı dileyen üyelere teşekkür iletilerinizi tek bir ileti altında toplamaya özen gösterin. İyi forumlar.
Kusura bakmayın, teşekkürler.

Alıntı yapılan: Captian - 17 Mart 2023, 22:55:22
Başarılar.
Teşekkürler