GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
12 Ocak 2025, 01:02:28

.

Başlatan ZeroCMD, 04 Mart 2023, 11:57:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeroCMD

.
Son düzenlenme: 06 Mart 2023, 17:02:24 Razor02

ZeroCMD

Mod mobil platform için kullanılabilir.

shâdrâzâm?

Modda düz victimdan fazla buglar var :)

Kadehin şerefi farklıdır. Şereflisini sarhoş eder şerefsizini mayhoş.

ZeroCMD

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 04 Mart 2023, 12:48:15
Modda düz victimdan fazla buglar var :)

O yüzden mi modu sattın?
Ve ben satmaya kalkınca yayarım dedi sen ve senin gibi şeref yoksunlarına inat paylaştım para benim için her zaman 2 planda isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir böyle kendini coder diye tanıtan pawn bilmeyen insanlarla iş yapmayın.

shâdrâzâm?

Mod para etmiyor içindeki. 4 5 şey para ediyor kuyruk acısından kendi aldığın modu yaydın yaydığın modda kayıt sistemi yok napsın millet bu modu kayıt sistemiyle uğraşmak yerine sistem geçiririr hıyar
Son düzenlenme: 04 Mart 2023, 13:34:39 shâdrâzâm?

Vodkazerss

deks1337

fazla konuşmaya gerek yok, kaliteli adamdan kaliteli mod. ayazın bilgisine bir kez daha saygı duydum.
Son düzenlenme: 04 Mart 2023, 13:47:21 Rise
herşey sıfırken görmedim destek

ayazcik

Zamanında bir arkadaşın önerisiyle SAMP Mobile atlamıştım oradan ilk geliştirdiğim victim tabanlı mod ortalama sunucu 1-1.5 yıl açık kaldı gelişe gelişe bu kadar gelişti sunucudan ortalama 50 bin'e yakın kazanç sağladık sonrada çöküşten dolayı ucuza sattık amma velakin iki tane platforma yeni gelen adam tarafından modun harcanacağı aklıma gelmezdi sağlık olsun kullanacaklar için modun içerisinde kayıt sistemi yok websitesinden kayıt alıyorduk onun dışında sistemler olarak güzel bir mod olduğunu düşünüyorum kullanacaklara bol şans, mobil kitle bu modun değerini çok iyi biliyor onlara çok büyük bir armağan bu.
Son düzenlenme: 04 Mart 2023, 13:49:57 ayazcik

ZeroCMD

Modu normalde paylasmayacaktim satarsan yayarim diye tehtit eden 15 16 yaşındaki velete bırakmak yerine herkes kullanmasını tercih ederim modun tüm hakklari bize ait isteyen istediği şekilde kullanabilir

ZeroCMD

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 04 Mart 2023, 13:30:49
Mod para etmiyor içindeki. 4 5 şey para ediyor kuyruk acısından kendi aldığın modu yaydın yaydığın modda kayıt sistemi yok napsın millet bu modu kayıt sistemiyle uğraşmak yerine sistem geçiririr hıyar

İsteyen kayıt sistemi yapar isteyen site üzerinden kayıt çeker kullanır sen başka insanların kul hakkına girme kâfi benim için

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: ZeroCMD - 04 Mart 2023, 14:32:06
Modu normalde paylasmayacaktim satarsan yayarim diye tehtit eden 15 16 yaşındaki velete bırakmak yerine herkes kullanmasını tercih ederim modun tüm hakklari bize ait isteyen istediği şekilde kullanabilir
boş yapıyorsun

ZeroCMD

.
Son düzenlenme: 05 Mart 2023, 03:19:57 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.

_rox1nxrd

bu platform nasıl bir hale gelmeye başladıki onu anlayamıyorum artık eskşden cleo ile cnr sunucularında kuzenlerimle oynamayı özledim şimdi, insanlar yaptıkları modları ben yayarım satarsan diye tehtid eder olmuş mod güzel ayaz tanıdığım güzel insanlardan biri iyi forumlar.

feickthelord

allah kurtarsın, ayazın emeklerine yazık olmus.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Vodkazerss