GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sixteen Roleplay - Version: Beta

Başlatan deks1337, 26 Şubat 2023, 21:22:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deks1337

Sixteen Roleplay - Version: Beta

Ön söz

Sixteen Roleplay, 2020 tarihinde deks tarafından kurulan ancak çeşitli imkansızlıklardan dolayı kapatılan 0.3.7 SA-MP sunucusudur. Sixteen Roleplay, 2022 tarihinda Bestweang ve Deks ile tekrardan açılıp, yaklaşık +50 oyuncusuyla SA-MP 0.3.7 tarihine adını kazımıştır. Günler geçti ve Sixteen tekrar aktif edildi, 0.3DL platformunda Harry ve Deks tarafından yönetilmekte.

Misyonumuz

Optimize edilmiş oyun modumuzla oyuncularımıza sorunsuz bir oyun deneyimi sunmaktır. Hileleri ve A-P olayları için gerekli önlemleri almış bulunmaktayız.

Neden Sixteen Roleplay?

Optimize edilmiş oyun modumuzla, eşsiz sistemlerimiz ve haritalarımızda oyuncularımıza daha önce oynadığı sunucularda görmediği ve göremeyeceği ortam sunmaktayız. Bizi diğer sunucularla kıyaslamayın, en iyisinin de en iyisi.

Sunucu Bilgileri

Sunucu Sürümü: 0.3.DL

Oyun Sunucusu IP: server.sixteen-roleplay.com.tr (Bakım)

Test Sunucusu IP: test.sixteen-roleplay.com.tr (Bakım)

herşey sıfırken görmedim destek

harrycikk

Oyun modumuz üzerinde her gün devamlı olarak çalışmalara devam etmekteyiz, yaptığımız sistemleri #showroom kanalından belirtiyoruz sistem önerilerinizi #ar-ge kanalına yazabilirsiniz. Onun dışında #sunucu-hakkında gelişim süreci yüzdesini güncelliyoruz, takipte kalın! (Sunucu IP adresini favorilerinize ekleyin, çok yakında geliyoruz!)

riverwood

laéx

Platform artık ego kapıştırma yarışına dönmüş maalesef, başarılar.

sharax

Alıntı yapılan: laéx - 01 Mart 2023, 13:42:35
Platform artık ego kapıştırma yarışına dönmüş maalesef, başarılar.
sampa son donemler yabanci kaldin volkanim biz alistik napalim ayrica sunucu icin vasat tanitim umarim bir seyler icin ugrasip basarili olursunuz

deks1337

Yoğun istek üzerine sunucu giriş müziği "Ufop**no" olarak değiştirilmiştir.

Derenge

tanıtım biraz zayıf kalmış ama düzeltilebilir, bir de foruma kendi editlediğiniz bir smf temasını koymadan erişime açmanız bi tık acemilik, yine de gelecek vaadediyor gibi, başarılar.

deks1337

Alıntı yapılan: Derenge - 08 Mart 2023, 22:49:52
tanıtım biraz zayıf kalmış ama düzeltilebilir, bir de foruma kendi editlediğiniz bir smf temasını koymadan erişime açmanız bi tık acemilik, yine de gelecek vaadediyor gibi, başarılar.
yorumun için teşekkürler. forum temasınıda denerken öyle açık kalmış kapatıyorum

L0fty

Çalıntı bir oyun modu ile sunucu açmak güzel oluyor Çalıntı Mod Çalıntı Mapler

https://www.youtube.com/watch?v=zzaN0FWHQmA&t=259s

Leroux Roleplay Founder - LX:RP Mapper

Vodkazerss

deks1337

Alıntı yapılan: L0fty - 23 Mart 2023, 02:03:01

videodaki oyun modunu satın aldık eski hesabıma giriş yapabilirsem atarım dekont burada boş beleş yorumlara gerek yok çalıntı map diyorsun ben zaten inkar etmiyorum ve showroom kanalında yaptık/kodladık biye bir şey söylemedik.

harrycikk

Discord sunucuma gelip küfür eden, hazır paylaşılmış sistemleri veya haritaları kendisi yapmış gibi gösteren platforma geçen sene başlamış kişilerden bir farkın yok rezil rüsva bir herifsin.

riverwood

deks1337

Alıntı yapılan: harrycikk - 23 Mart 2023, 20:10:28

Discord sunucuma gelip küfür eden, hazır paylaşılmış sistemleri veya haritaları kendisi yapmış gibi gösteren platforma geçen sene başlamış kişilerden bir farkın yok rezil rüsva bir herifsin.
Ek:

sunucusunda aktiflik olmayınca benim sunucumun chatinden oyuncu çalmaya çalışıyor.

pashainc

çalanlara boydan😁