GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

#2023 Glory HP - Coming Soon!

Başlatan Wendiassa, 12 Şubat 2023, 04:02:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wendiassa

Rever Olmadan Önceki Proje Önsözü

Glory Hırsız Polis sunucusu benim üzerimden çıkmadır projeyi aslında @BuRMiLLaT devre almıştı daha sonrasında @ReveR üstlendi sıfır mod ile ilgili sistemlerimizle ilerliyorduk fakat takımımızda bize ayrımcılık yapan ihanet etmeleri sonucu bizde tamı tamına 5 kişi olarak devam ettik @ReveR okul hayatından dolayı vakit ayıramayacağını @BuRMiLLaT biraz olsun gayret gösterebileceğini söyledi. Modumuz alıntıdır sıfır sistemimiz yoktur şu an olarak aklınızdan geçen modun tıpatıp aynısıdır. Sebebiyse vaktimiz olmadığı ama yönetimin iyi olacağı bir ekip sunucusu olabileceğimizi söyleyebiliriz iyi forumlar dilerim.  :r*:

Takım

Wendiessa - Sunucu Sahibi
Miunanagi - Video Editor & Sunucu Sahibi
Rever - Game Developer
Burmillat - Web Developer
DyNaMic - Global Moderator

Sunucu Bilgileri

Sunucu IP: 45.131.3.254:7777 (BAKIM)
Discord: discord.gg/BaEZJHbtfc

Galeri

Son düzenlenme: 13 Şubat 2023, 23:42:16 Wendiassa Sebep: Sunucu bakım modundadır!

Wendiassa

Sunucu ip hafta içi ya da diğer hafta sonu belirlenecektir.

Wendiassa

DIPNOT: Arkadaşlar Rever geri döneceğini sabah saatleri söyledi arada bakacağını söylediği için sıfırdan yapmaya karar verdik şimdiden ufak spoiler verelim.

Wendiassa

Wendiassa

Sunucudan ufak bir görüntü daha @BuRMiLLaT ve @ReveR buradan teşekkür ederim. Özellikle ekip arkadaşlarımızın yerine konuya ben dahil ediyorum eksik olmayın.

Teşekkürler @ReveR

Wendiassa

BETA öncesi v1.1 güncellemesi aşağıda!

* Meslek sistemleri temeli atıldı.
* Giriş bölümüne şarkı eklendi.
* Ses sistemi audio işletim sistemlerine göre düzeltildi.
* Oyundan çıkıp girdiğinizde sürekli olarak verilerinizde bulunan çerezler otomatik olarak uptime amaçlı çerezleriniz temizlenecek hale getirildi.
* Anti hile sistemi atıldı.
* Silah kaydetme sistemi yapıldı.

Teşekkürler @BuRMiLLaT & @ReveR  :r*:

Wendiassa

BETA öncesi v1.2 güncellemesi aşağıda!

* Araç sistemi yapıldı.
* Sprunk sistemi yapıldı.
* Ev sistemi temeli atıldı.
* Yardım & Discord komutları eklendi.
* Silah komutları eklendi para vermeden alabiliyorsunuz. (/m4, /sawn vb.)

Teşekkürler @Miunanagi & @ReveR  :r*:

beratmethe

SAMP'ın zamanı tükendi, böyle sunucularla uğraşmayın.

Wendiassa

Arkadaşlar sunucu beta olarak Salı ya da Perşembe günü açılabilir 1.5 içerisinde beta olarak sizlere sunmayı düşünüyoruz.  :kro:

Wendiassa

Alıntı yapılan: Zwen - 12 Şubat 2023, 22:23:28
SAMP'ın zamanı tükendi, böyle sunucularla uğraşmayın.

Yorumunuz için teşekkür ederim ama biz devam etmeyi düşünüyoruz isterse 0 oyuncu olsun isterse 100 oyuncu olsun hiç fark etmiyor bu konu dediğim gibi sadece sunucu olsun bizim için yeterlidir.

beratmethe

Sen bilirsin dost, 1 ay sonra sıkılıp kapatma sunucuyu.

Wendiassa

Alıntı yapılan: Zwen - 12 Şubat 2023, 22:27:23
Sen bilirsin dost, 1 ay sonra sıkılıp kapatma sunucuyu.

Sıkılma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum sonuçta makine parasını ben veriyorum sadece ekip yapsın yeterli benim için zaten ben ekibime şu an için güveniyorum o konuda şüphen olmasın. :)

Miunanagi

Bendende şöyle bir resim gelir herhalde

Miunanagi

Arkadaşlar öncelikle sunucu beta açılmadan önce iki defa beta döneminden geçecektir. Ne demek istiyorum şimdi? yani kısaca hemen sunucu açma gibi bir planımız yok eksiklerimiz olduğu gibi sizlerden fikir almakta isteriz. Bu yüzden bize forumdan özel ileti ya da discord adresinden mesaj atmayı unutmayınız.

Wendiassa

BETA öncesi v1.3 güncellemesi aşağıda!

* /ha komutu yapıldı. Bu komutu yazdıktan sonra can ve zırh alabileceksiniz.
* Görevler sistemi temeli atıldı ve üzerinde ihtiyar adında bir aktör ile oluşturuldu.
* Sunucu başlangıcı ikonları ve yazıları düzenlendi.
* Skor ve para kaybı hataları giderildi.
* /veh [id] komutu eklendi.
* LS, LV ve SF içerisine galeri araç sistemleri eklendi.
* Sunucuya girdiğiniz zaman çerezleri temizleyecek bölüm 0 ile 100 arasında hazırlanacak hale getirildi.
* Interior sistemi geçici olarak kapatıldı.
* /kilit ve /park komutu yapıldı.
* /aracimnerede ya da /aracimibul yazarak kendi aracınızı oyun içerisinden bulabileceksiniz.
* Sunucuya /yardim ve /discord komutları eklendi.

Teşekkürler @BuRMiLLaT & @Miunanagi & @ReveR  :r*:
Son düzenlenme: 13 Şubat 2023, 08:52:09 Wendiassa