GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 19:24:01

2022 EN'leri KAZANANLAR!

Başlatan Hwang, 31 Aralık 2022, 23:32:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

GTAMulti.com 2022 Yılı EN'leri sonuçları aşağıdadır. 2022 yılında çoğu kategori yetersiz katılım sebebiyle iptal oldu, bu nedenle kazanan 4 kategori açıklanmıştır. Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz. Katılan ve oy kullanan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz. Kazananların bunu hak ettiğini ve adil bir yarışma olduğunu düşünüyoruz. Herkese iyi forumlar ve mutlu yıllar dileriz!

Kazanan üyeler Hwang'a özel mesaj göndererek hangi ödülü istediklerini belirtebilirler. Rumuz değiştirme ve özel başlık ödüllerinden birini seçmenize gerek yok ikisini de kullanabilirsiniz.

Yarışma Ödülleri
1) 12 adet ekstra rumuz değiştirme hakkı. (1 sene boyunca istenildiği zaman kullanılabilir.)
2) Özel başlık. (1 senelik)
3) Kazananların profillerine ve başarılarına kazandığı dalın ödülleri eklenecektir.

2022 Yılı EN Popüler Üye
Bilinmeyen Bey

2022 Yılı EN İyi Nick'e Sahip Üye
sweezy

2022 Yılı EN Yardımsever Üye
Bilinmeyen Bey

2022 Yılı EN İyi Türkçe Kullanan Üye
sweezy

nikobernoo

Kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Please (g)old days, come back.

Bilinmeyen Bey

2 Bölümde de kazanmışım. Ama katılan herkese ve Sweezy'yi mükemmel bir nicke sahip olduğu için tebrik ederim. (Zaten benim Nick random birşey olduğu için)

XLory

Asaf XLory :D

mtb

her sene grafik tasarıma 4 5 kişi girer kaybederim diye girmem.bu sene deneyim diye girerim başka katılan olmaz bosa yasiom

2017-2024

RaideNN

tebrikler arkadaşlar

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Nyon

kazananlara hll buradan bir adet cj karakterini kazandınız

TAKTAK26

Adaletli olmuş iki adamıda severim, sayarım.   :pc:  :kral:

Rochiemaru

sweezy

Şu an artık çoğu kişi için bir anlamı olmasa da GTATurk gibi bir efsanede başlayıp GTAMulti ile devam eden, çınarlaşmış EN'ler yarışmasında kazanmak benim için bayağı bir anlamlı. Oy veren, vermeyen, tebrik dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Katılanları da tebrik ederim. @Bilinmeyen Bey 'i de en içten dileklerimle kutluyorum. Seviliyorsun.
Ancak yönetim ekibini de göz ardı etmeyelim. Başta @Hwang olmak üzere bu yarışmanın 6 sene boyunca devamlılığını sürdüren herkesi ayrı kutlayıp tebrik etmek gerek.

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 01 Ocak 2023, 01:14:29
2 Bölümde de kazanmışım. Ama katılan herkese ve Sweezy'yi mükemmel bir nicke sahip olduğu için tebrik ederim. (Zaten benim Nick random birşey olduğu için)
Estağfurullah hocam. Asıl ben seni tebrik ederim. İki sene üst üste iki dalda da kazanmak her yiğidin harcı değil. Bunu başardığın için de ayrı tebrik ediyorum. Ölmesine ramak kalmış Rockstar forum kültürünü sırtlayan nadir insanlardan birisin. Senin kadar aktiflik gösteremiyoruz. 7 sene önce gözüme hoş gelip öylesine seçtiğim, daha sonrasında da üstüme yapışmış rumuzdan En iyi nick ödülünü kazanacağım aklıma hiç gelmezdi. Senin rumuzun benimkisine nazaran daha yaratıcı ve nostaljik bence :D İnsanı ister istemez 2012-2013 yıllarına götürüyor.

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."