GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 15:04:21

nikobernoo - Nihat

Başlatan nikobernoo, 28 Aralık 2022, 01:08:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Evet, normalde bu konuyu açmayacaktım ancak belki tanımayanlar vardır diye kendimi tanıtmak amacıyla konuyu açma kararına geldim.

Öncelikle ismim Nihat 18 yaşındayım. Azerbaycan türküyüm ve İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nde 1. Sınıf Kamu Yönetimi öğrencisiyim. GTA ile tanışıklığım 2 yaşımdan başlamakla birlikte hala oynamamla beraber devam etmektedir. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılından beri SA-MP oynuyorum. SA-MP bana çok güzel dostluklar, çok güzel anılar ve aynı zamanda bazı kötü anılar verdi. Her şeye rağmen pişman değilim iyi ki buradayım ve iyi ki bunları yaşamışım bana çok şey kattılar hayatımda. Burası öyle bir yer ki her tipte insan var ve cidden insanları tanıyorsunuz. İlk oynadığım server TR Hırsız Polis idi, bu forumda çoğu kişi hatırlamaz yüksek ihtimal o zamandan beri birlikte oynadığımız insanların burada olduğunu biliyorum ve hala iletişimim var kendileriyle. TR Hırsız Polis benim hayatım boyunca oynadığım en güzel server, en güzel ortama sahip yerdi ve maalesef yaklaşık 4-5 sene sonra sunucuyu kapattılar ve ben başka bir sunucu arayışına girdim. Bu olaydan sonra Roleplay(RPG) türüyle tanıştım. RPG'yi bana tanıtan Safari'dir. Safari'de çok ancak çok zamanım geçti, kendilerinin yönetimini sevmesem de modunu ve içindeki bazı iyi niyetli arkadaşları çok severdim ve severim hala. Hatırlarım o zamanlar okuldan dönsekte hemen SA-MP'dan Safari'ye gireyim diye can atardım. Safari'ye 2015 senesinde ilk adımı atarak başladım. O zamanlar sunucu çok güzeldi ortamı güzeldi ekip de aynı şekilde iyiydi. Uzun zaman sonra SA-MP'yi hayatımdaki bazı sorunlar dolayısıyla bırakmak zorunda kaldım. Tekrar SA-MP'a başladıktan sonra Revolution serveri ile karşılaştım orada uzun bir süre yetkili kadrosunda bulundum. Revolution kapandıktan sonra Safari'ye geri döndüm ve keşke dönmeseydim, benim zamanında oynadığım Safari ile bu Safari aynı yer değil. Sunucu çok değişmiş saçma politikalar, saçma yetkililer vs. birkaç başka server denedikten sonra SA-MP'den elimi ayağımı çektim. Yaklaşık 2-3 ay süreliğine GTAMulti'de Editör görevinde bulundum ve şu an buradayım. Eskiye dönüp baktığım zaman mazide güzel günler görüyorum bunun için şanslıyım sanırım. Okuyan herkese teşekkürler!
Son düzenlenme: 28 Aralık 2022, 01:28:58 nikobernoo
Please (g)old days, come back.

aragon

Revoulation ve Safari'de beraber uzun zaman geçirdik kardeşim. O zamanlar küçük çocuklardık ve günlerimizi SA:MP oynayarak geçiriyorduk. Ben her zaman ulan bu çocuk nasıl bu kadar iyi Türkçe konuşuyor diye şaşırıyordum senin için :D Hayatında başarılar umarım üniversite hayalindeki gibi devam eder.

nikobernoo

Alıntı yapılan: aragon - 28 Aralık 2022, 01:14:24
Revoulation ve Safari'de beraber uzun zaman geçirdik kardeşim. O zamanlar küçük çocuklardık ve günlerimizi SA:MP oynayarak geçiriyorduk. Ben her zaman ulan bu çocuk nasıl bu kadar iyi Türkçe konuşuyor diye şaşırıyordum senin için :D Hayatında başarılar umarım üniversite hayalindeki gibi devam eder.
Teşekkür ederim Deniz, güzel zamanlardı kanka. Övmeyin beni bu kadar ya :D.

DracDonix

keke merhbada kör oldum

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nikobernoo

TAKTAK26

Hoş geldin, iyi forumlar. :)

Kanalize!

nikobernoo

Hoş buldum, teşekkürler.  :serefe: