GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyranus

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Aralık 2022, 23:07:05
2019 sonrası Safari yönetimi

2014 - 2019 arası Safari yönetimi

KFKDMFLDMFMFMF
Arada safari konusuna şöyle atılan memeleri gördükçe gülmeden edemiyorum. Ayrıca Safari'de dönen olaylardan 2 sezon dizi çıkartırız bence sağlam reyting olur. Tam Türk seyircisinin istediği öge var bir de yengesine aşık helper bulmamız lazım.

Aethelwold

Alıntı yapılan: KayraBey - 25 Aralık 2022, 23:23:34
Safari birdaha çıkamayacağı bir deliğe girdi. Şahsen haklı sebepleri var fakat bunu herkese yıkmamak gerek. Admin olarak sadece sunucuda bulunup eğlenmek isteyen insanlara sözüm yok fakat ün uğruna, üstünlük sağlamak uğruna, yöneticilik uğruna çabalayan insanlara zerre gram saygım yok, onlar kendilerini içtenlikle biliyorlar. Sunucunun yönetiminin değişmesi veya kapanmasıya kadarki süreçte insanların arkasında saygılı, dürüst ve içtenlikle yanınızda olacağım. Vakti geldi, devrim :D :D

Olayla hiç alakam yok Safariyide oynamadım sadece 1-2 kere girip çıkmışımdırda kardeşim bu kuyruk acısı ne her saniye adamların ne yaptığını kovalıyosun, başka işin yok mu senin?

KayraBey

Zaten senin ilk hatan bir kere olan olayları bilmeyip bilgisizce bana sallaman. Safari zamanında severek oynadığım bir sunucuydu. Her saniye neyin kuyruk acısından bahsediyoruz? İşim var, eğlenerek de yapıyorum.
Hem olayla alakası olmayan hem de safariyi oynamayan insanlar bile bize gelip "kardeşim bu kuyruk acısı ne her saniye adamların ne yaptığını kovalıyosun" diyebilmesi gerçekten senin iq düzeyinin belirlenmesinde önemli rol oynuyor :D

Ayrıca istediğim aktiviteyi insanlar rahatsız olmayacak şekilde yapabilirim. İqless userlar bu dahile girmemekte tabii. Prim yok yallah.
Son düzenlenme: 26 Aralık 2022, 21:05:26 KayraBey

Hora

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Safari Roleplay konusuna atılan neredeyse tüm iletileri okudum. Gerçekten çok üzücü, insanların birbirini üzmesi, arkalarından iç çevirmesi kabul edilebilir gibi değil. 2017'den beri bu sunucuda oynuyorum. Zaman zaman bırakmak zorunda kaldım, kalıcı ban yediğim de oldu. Geçmişte olanları yaşıma verdim banım açıldıktan sonra sadece rol odaklı ilerledim. Sunucuda ki tek amacım eğlenmek ve rol yapmak, beni tanıyan birçok kişi bunu biliyor. Sunucunun şu an ki admin kadrosundan memnun olduğum söylenemez ama bu beni gerçekten ilgilendirmiyor. Hiçbir zaman helper ya da admin olmayı düşünmedim. Çünkü helper ve admin ekibi, içlerinde hep gruplaşma yaşıyorlar. O onu şikayet ediyor, diğeri başka. Helperların ve adminlerin bir arada olması gerekiyor. Birbirlerinin hatalarını düzeltmesi gerekiyor. Biz burda bir oyun oynuyoruz ve bunu eğlenmek, vakit geçirmek için yapıyoruz. Yani ben öyle yapıyorum. Safari'nin kitlesi şu an düşüşte ve bundan mutlu olanlar kadar üzgün olanlar da var. Ben iki tarafta da değilim. Mutlu olanlara söylüyorum ya da sunucunun user kaybetmesini isteyenlere, gerçekten elinizi hiçbir şey geçmiyecek. Artık kin ve nefret kusmayı bırakın. Biraz olaya barış odaklı bakın. Hakkı yenen kişiler var bunu biliyorum ama dünyanın sonu değil, Safari'den daha önemli olarak hayatınız var. Artık bu konu altında birbirinizi üzmeyin, hayat gerçekten çok kısa, tadını çıkarın. :) Ben user olarak halâ oynamaya devam ediyorum. Hiçbir menfaatim yok. İstediğim, zaman geçirdiğim için oynuyorum. Bu sunucu bana bir çok arkadaş kazandırdı, iyisiyle kötüsüyle. Arkadaşlar bunu bilen ve yaşamış biri olarak tekrar söylüyorum, hayat gerçekten çok kısa. Bir oyun için birbirinizi üzmeye, kırmaya değmez.

Aethelwold

Alıntı yapılan: KayraBey - 26 Aralık 2022, 21:02:17
Zaten senin ilk hatan bir kere olan olayları bilmeyip bilgisizce bana sallaman. Safari zamanında severek oynadığım bir sunucuydu. Her saniye neyin kuyruk acısından bahsediyoruz? İşim var, eğlenerek de yapıyorum.
Hem olayla alakası olmayan hem de safariyi oynamayan insanlar bile bize gelip "kardeşim bu kuyruk acısı ne her saniye adamların ne yaptığını kovalıyosun" diyebilmesi gerçekten senin iq düzeyinin belirlenmesinde önemli rol oynuyor :D

Ayrıca istediğim aktiviteyi insanlar rahatsız olmayacak şekilde yapabilirim. İqless userlar bu dahile girmemekte tabii. Prim yok yallah.
Dedi ve yağlı elleriyle klavyeye yazmaya devam etti "KayraBey"

Miunanagi

Tyranus

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Aralık 2022, 00:36:17
lan benim kawga olursa diye attığım şarkıları nie sildiz awq ayb

Konuya ileti yollamadan önce dinlemeniz gereken şarkı ektedir;

nikobernoo

Çocukluğumu geçirdiğim sunucunun bu duruma düşmesi beni üzüyor keşke iyi yönetilip, iyi kadrolaşıp ve doğru düzgün karar merceğiyle devam edip şu anda hala yaşıyor diyebilseydik. Üzücü :(
Konuda 5-6 iletim var hepsinde de sunucudaki saçmalıklardan bahsetmiştim, her birinde "Teşekkürler, ilgileneceğiz" diyerek herkesin söylediği sorunları bir kulağından girip diğer kulağından çıkarmaları sonucunda bu duruma düştüler birazcık ilgili olsalar yeterdi bence.
Son düzenlenme: 27 Aralık 2022, 13:00:16 nikobernoo
Please (g)old days, come back.

aragon

sırf yorum atmak için hesap açtım. safari 2016 - 2018 zamanlarında harikaydı. okuldan eve koşardım ki erken oynayayım diye. çok da iyi arkadaşlar edindim safariden, hâla da görüştüklerim var içinde. Ama sunucuda medium - hard rp olayından çok daha farklı problemler vardı her zaman. mesela şu an sunucuda senior admin olan bi eski arkadaşım şu an helper olan başka bir arkadaşımla birlikte beni arayıp bundan belli bir süre önce bana "ya kanka safari bitti oynanmaz gelin başka sunucuya geçelim" demişti. hatta belki bunu dediğim için safariden ban bile yiyebilirim belli olmaz gerçekten. intizam_cecen safarideki şu an adım banlamak isteyen olursa yazayım. Safari şu an az oyuncu çekiyor ve bunun sebebinin ben gerekli adamlarda yetki olmaması olarak görüyorum. 2016'dan beri oynadığım sunucuda sadece iki üç tane sunucunun gerçekten gelişmesini isteyen admin gördüm. hasan, enes, burhan ve ibrahim admin. sampın da ufak ufak bittiğini varsayarsak bence bütün hata yönetimde değil. başka sunucuların açılması rekabetin artması vs hatalı kararlara sebep oldu. ama ben yine gerçekten isterim safari 100 120 oyuncu çeksin de arkadaşlarla girip mafya rolu yapalım. her neyse inşallah safari eski günlerine döner diyerek mesajımı sonlandırıyorum

TheKural!

Amacım kimseyi kötülemek değil ama, savunma yapanların hepsi forum hesabını neden yeni açıyor?

Abidin

Alıntı yapılan: TheKural! - 27 Aralık 2022, 19:34:26
Amacım kimseyi kötülemek değil ama, savunma yapanların hepsi forum hesabını neden yeni açıyor?
Yeni açıp açmaması neyi değiştiriyor tam olarak? Platforma yeni dahil olmak normal bir şey.

TAKTAK26

Bana kalırsa Safari RPG ParsMapping ve diğer ekip olduğu zamanlar güzeldi bozdu bu sunucu kendini artı oyuncular bug & anti hile konusunda çok fazla şikayetçi oynanacak durumda değil. Yıllardır aynı konular QUIZ sistemi ile alıyoruz bu güzel bir şey olabilir ama kitleniz ne istiyor bu önemli neyse başarılar.  :aynen:

Kanalize!

Faxen

Yav safariyi uyeler oynamıyor Helper yada admin oynuyor oyuncu yok artık konu kapandı bitti

Faxen

Bide şunu anlamıyorum Bakıyorum foruma hep helper yada admin alıyolar iyice sacmalıyolar girilmiyor artık userlerle rol yapmıyolar helper yada admin bu kadar sıkıldık be safari eski yonetim donse bu iş biticek ya Helper alımı mülakatı kalktı helper hic bişe bilmiyor

Cüneyt

Samp Türkiye'nin durumu ne alemde diye hesap oluşturup buralara bakınayım dedim bakmaz olaydım. Oyunu saygılı ve kurallarına uygun oynamak varken ailevi küfürlerin, düşmanlıkların ve tartışmaların havada uçuştuğunu gördüm. Bir sunucu ile ilgili bir yorum atarsın, iki yorum atarsın, üç yorum atarsın. Fazlasının gelmesi tamamen düşmanlığın ve kindarlığın göstergesidir, düşüncelerini belirt geç. Bende bu sunucuda haksızlıklar yaşadım, yeri geldi eleştiriyi yaptım görüşümü yaptım. Sinirlendiğim durumlar oldu, hakaret ettim cezamı çektim ama tekrarı olmadı. Çocuk aklıyla yapılan şeylerdi çünkü. Size tavsiyem bir oyun için bu kadar düşmeyin, tartışın edepli bir şekilde ona eyvallah. DC oluşturmak, ailevi küfürler etmek ve tüm gün burada tartışmak tamamen çocukca bir durum. Moderatörler bıkmıştır müdahale etmekten artık. Hayatınızı yaşayın, roleplay oynayıp zevk alıyorsanız oynamaya devam edin. Böyle şeyler insanı toxic ve çocuk yapar. Başarılar dilerim, küfürün ve düşmanlığın hiçbir türlüsünü desteklemiyorum.