GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Naxlar

Alıntı yapılan: graxen - 25 Aralık 2022, 22:10:22
Üç farklı gtamulti hesabıyla gelip ayrı ayrı kötüleme yapmazsın bu arada, sorsan sunucuyu umursamıyorlar bile  :D  Baştan söylüyorum, boşuna köpürmeyin yetkili değilim. Okul ve sosyal hayatımdan dolayı bıraktım. Sizin gibi burada kıç büyütüp tüm gün kötüleme yapamazdım, asosyallik çünkü. (kötüleyen arkadaslar icin söylüyorum) Başarılar diliyorum. Tokyo güzel sallıyon he fake hesaplardan @neydikbiz  parayla yetki istediğini de söyleseydin ya. Naxlarda kendini nimetten sanmış, insanların ona imrenerek baktığını sanıyor. Bırakana kadar kankamsın kardeşimsin canımsın, bırakınca herkese engel atıp kötülemek ayrı bir fanfinifon. Senin gibi kaç tane insan geçti sunucudan, vice roleplaydeki ronin birliğini skinine kadar çalıp burada utanmadan kullanırken aklın nerdeydi canım? tüm gün lez rp yapıp bar rolüyle yada çalıntı birlik rolüyle tabi bir sey olamazsın, senior olacakmıs bide. ekip kavramından bi habersin, sadece menfaatlerin için durup bas aldın ve sonuc bu

Yanıt atmayın, prim yok. Max cevap;

Şimdi canımın içi öncelikle Ronin konseptinin çalıntı olduğunu ben zaten söyledim en başta. Soran kişilerede başka bir sunucudan aldığımı hatta skini bile oradan aldığımı söyledim. Ama siz tabi benim ne kattığımdan bahsedemezsini burada o kadar yüzünüz yok. Sen sırf keyiften haftalarca oyuna girmiyorken ben bu sunucu için bir şeyler yapmaya çalışıyordum. Sırf bu sunucuda rol olsun diye İSM ile aynı anda yan karakter açmış adamım ben. Pasif olan İSM'yi bile ben adam ettim neyin kafasını yaşıyorsun sen? Dişe dokunur tek bir faydan olmadı sunucuya Head admin kardeşi olmasan olacağın max rütbe Helperlıktır senin. Sunucuya sövüp sayıpta adminliğe/yetkililiğe devam etmedim en azından senin gibi. Birileri çizgiyi aştığı an bıraktım. Bırakmasam TA çıkacaktım bununda farkındayım ama buna rağmen ben bugün buradaysam bir şeyleri değiştirmek istediğimdendir. Hayır bir faydan dokunmuş olsa gam yemeyeceğim. Sunucuda yetkili olduğum süre boyunca her yere koşarak rol çıkarttım rollere destek oldum. Sunucudaki tek vasfım PB oynamak değildi en azından. Burada bana laf etmeden önce iki kez düşün. Ha rol çarında mabur kullanmandan, aduty'de M4 çekip milleti trollemenden falan bu rezilliklerden bahsetmiyorum bile. Sen benim olduğum seviyeye gelebilmen için daha bir fırın ekmek yemen lazım. Hadi yoluna şimdi aslanım.
Son düzenlenme: 25 Aralık 2022, 22:39:40 Naxlar

KayraBey

Adminlikte kullanıyor olduğunuz tüm hileleri kapatmayı unutmayın

Beyler gerçekten çok yanlış yapıyorsunuz, çok. @Kraus
Son düzenlenme: 25 Aralık 2022, 22:39:47 KayraBey

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:08:01 Brandiss
(Brandiss#1337)

gruzez

Yazdıklarınız; "güzel yorum atanların hepsinin daha yeni hesap olduğu" yönünde. Peki ya bir bakalım "boş boş sallayanların hesaplarının açılış tarihi" neden 3 gün 4 gün önce? Sunucuya böyle sallayarak user kaybettirdiğinizi sanıyorsunuz, yazık. Bu yazdıklarınızın gram etkisi yok, buna emin olun. Helper / Admin olsanız oluşum birlik ve helper admin inaktifliklerini görseniz asıl mevzuyu anlarsınız. Bunu anlamanız için hayatınızı SAMP'den ayırıp okul hayatını görmeniz lazım. Sınav haftası olduğunu bilmek bu kadar zor olamaz, kıt değilsinizdir herhalde. Yönetim ekibi her zaman en iyisi için çalışıyor, yetki köpeği değilim diyen herkes yetki köpeği ve karaktersiz. Karakterlerinizden sohbet açsam buraya sığmaz. Hepinizin konuşmaları duruyor, gerçekleri açıklasam iki kelimenizin kıymeti olmaz. Yasağını açtırmak için bir yerlerini yırtanlar, daha sonra aynı bok olanlar. Bana kirli  makosenlerimi giydirdiniz, devriniz bitti. Şurada sallamaya devam eden eski üyelere sözüm sunucunun yeni hâlini yetki köpeklerinin ağzından değil, içeriden görün. İlgi / alâka, tabi herkes robot değil. Adminler müsait olmayabilir, panelden açacağın en ufak ticketla sorunun çözülür gerekli kanıtın ve s. varsa. Tıpkı bir yerden kervan geçerken köpekler havlasa da kervan yolundan olmaz ve o yolda ilerlemeye devam eder, aynı bu şekilde ilerleyeceğiz.

Naxlar sana diyeceğimi demiştim, güzel dilden anlamadığın bariz belli. Sunucuda yetkili olduğum sürece rol çıkarttım falan diyorsun, e görevin de buydu zaten? Kuyruk acınızı anlamıyorum.
Son düzenlenme: 26 Aralık 2022, 17:33:26 Coiner

Naxlar

Alıntı yapılan: gruzez - 25 Aralık 2022, 22:42:24
Yazdıklarınız; "güzel yorum atanların hepsinin daha yeni hesap olduğu" yönünde. Peki ya bir bakalım "boş boş sallayan apt*l yetki köp*klerinin sahiplerinin hesaplarının açılış tarihi" neden 3 gün 4 gün önce? Sunucuya böyle sallayarak user kaybettirdiğinizi sanıyorsunuz, yazık. Bu yazdıklarınızın gram etkisi yok, buna emin olun. Helper / Admin olsanız oluşum birlik ve helper admin inaktifliklerini görseniz asıl mevzuyu anlarsınız. Bunu anlamanız için hayatınızı SAMP'den ayırıp okul hayatını görmeniz lazım. Sınav haftası olduğunu bilmek bu kadar zor olamaz, kıt değilsinizdir herhalde. Yönetim ekibi her zaman en iyisi için çalışıyor, yetki köpeği değilim diyen herkes yetki köpeği ve karaktersiz. Karakterlerinizden sohbet açsam buraya sığmaz. Hepinizin konuşmaları duruyor, gerçekleri açıklasam iki kelimenizin kıymeti olmaz. Yasağını açtırmak için bir yerlerini yırtanlar, daha sonra aynı bok olanlar. Bana kirli  makosenlerimi giydirdiniz, devriniz bitti. Şurada sallamaya devam eden eski üyelere sözüm sunucunun yeni hâlini yetki köpeklerinin ağzından değil, içeriden görün. İlgi / alâka, tabi herkes robot değil. Adminler müsait olmayabilir, panelden açacağın en ufak ticketla sorunun çözülür gerekli kanıtın ve s. varsa. Tıpkı bir yerden kervan geçerken köpekler havlasa da kervan yolundan olmaz ve o yolda ilerlemeye devam eder, aynı bu şekilde ilerleyeceğiz.

Naxlar sana diyeceğimi demiştim, güzel dilden anlamadığın bariz belli. Sunucuda yetkili olduğum sürece rol çıkarttım falan diyorsun, e görevin de buydu zaten? Kuyruk acınızı anlamıyorum.

Canım ben zaten bunlar benim görevim değildi demiyorum. Benim görevim bunlardı ve layığı ile yerine getirdim. Benim sözüm verdiğim emeğe karşı hala bana havlayanlara. Ben bu sunucuya 1 yılda olsa 50 yılda olsa tekrar geri dönmeyeceğim zaten kuyruk acısı neden yaşayayım? Ben gayet halimden memnunum. Ben zamanında elimden geleni yaptım, şimdi gerisini sunucuda oynayanlar düşünsün. Ama gelipte bana burda yok sen rol yapmadın şunu çaldın böyle yaptın diye laga luga yapmayın.

scythe

Alıntı yapılan: graxen - 25 Aralık 2022, 22:47:48
offff, insanların sosyal medyada herkese açık şekilde kullandığı fotoğrafları burada onları ifşalarmış paylaştım ve kendimi anonim yapmaya çalışıp ifşa oldum diye yaptım bunu tam bir sigma erkeğim. tüm gün burada kuduruyorum, sanırım belalı bir erkeğim ve lisedeki kızlar ( orta okul son sınıf olabilir) bunu sevecek

la degisik sen de zaten adamın onceki profilini yaymıs oluyon ne anladın bundan

DracDonix

2019 sonrası Safari yönetimi

2014 - 2019 arası Safari yönetimi

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

gromb

KayraBey

Safari birdaha çıkamayacağı bir deliğe girdi. Şahsen haklı sebepleri var fakat bunu herkese yıkmamak gerek. Admin olarak sadece sunucuda bulunup eğlenmek isteyen insanlara sözüm yok fakat ün uğruna, üstünlük sağlamak uğruna, yöneticilik uğruna çabalayan insanlara zerre gram saygım yok, onlar kendilerini içtenlikle biliyorlar. Sunucunun yönetiminin değişmesi veya kapanmasıya kadarki süreçte insanların arkasında saygılı, dürüst ve içtenlikle yanınızda olacağım. Vakti geldi, devrim :D :D

Mahluk

Sen gerçekten sınırı aştın kendi arkadaşlarını bile satacak kadar düşük durumdasın korkudan yüzünü gösteremem ifşalarlar diye ortalarda nara atan birisin ama merak etme fotoğrafın da var elimiz de ama biz senin gibi aciz değiliz burada böyle hareketler sergilemiyoruz.Diğer yapılan bütün eleştiriler haklı veya haksız ama sen eleştirden uzak sadece laf kalabalığı yapıyorsun.

1-) Yüksek yönetim ile oyun oynadıktan sonra abim büyüklerim dediğin insaların arkalarından Allah kitap peygamber bırakmadan konuştuğunun kanıtı da bizde.Safari oynarken sunucu kurmak için can attığın dönemler de yönetim duymasın diye gizli gizli girdiğin sunucuna arkadaşlarını zorla sokup üstüne para isteyen kimdi he? Senin sesin gür çıkması sadece burda geçerli korkudan heryerden engel çekerken ne yaşıyordun?  Telefonlarımıza neden bakmıyordun ?İfşalanınca  yönetime "abi ben size ne yaptım ki" diyip hala bu triplere yatman gerçekten utanç verici. Banlandıktan sonra yine arkalarından bir ton sövdüğün helper arkadaşlarının yanına sığınıp hiçbirşey olamamış gibi devam eden şahıs da sensin.Koca bir rezilsin.
Son düzenlenme: 25 Aralık 2022, 23:45:27 Mahluk

scythe

Alıntı yapılan: Mahluk - 25 Aralık 2022, 23:32:12
Sen gerçekten sınırı aştın kendi arkadaşlarını bile satacak kadar düşük durumdasın korkudan yüzünü gösteremem ifşalarlar diye ortalarda nara atan birisin ama merak etme fotoğrafın da var elimiz de ama biz senin gibi aciz değiliz burada böyle hareketler sergilemiyoruz.Diğer yapılan bütün eleştiriler haklı veya haksız ama sen eleştirden uzak sadece laf kalabalığı yapıyorsun.

1-) Yüksek yönetim ile oyun oynadıktan sonra abim büyüklerim dediğin insaların arkalarından Allah kitap peygamber bırakmadan konuştuğunun kanıtı da bizde.Safari oynarken sunucu kurmak için can attığın dönemler de yönetim duymasın diye gizli gizli girdiğin sunucuna arkadaşlarını zorla sokup üstüne para isteyen kimdi he? Senin sesin gür çıkması sadece burda geçerli korkudan heryerden engel çekerken ne yaşıyordun?  Telefonlarımıza neden bakmıyordun ?İfşalanınca  yönetime "abi ben size ne yaptım ki" diyip hala bu triplere yatman gerçekten utanç verici. Banlandıktan sonra yine arkalarından bir ton sövdüğün helper arkadaşlarının yanına sığınıp hiçbirşey olamamış gibi devam eden şahıs da sensin.Koca bir rezilsin.

Arkadaslar turkce meali burdadir

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:07:46 Brandiss
(Brandiss#1337)

Tunahan

kavgaya cart curt hiç gerek yok bence evrenin en iyi sunucusu bura net he torpil adam kayırma zart zurt bizim 2016 2017de de vardı diğer her sunucuda var bu bence safari sadece biraz daha açık ediyodu (etik hoşuma giden bişi olduğu için söylemiyorum topluca arkadaşlarla bırakma sebebimiz zaten yönetimi bu konuda hiç yeterli bulamadık hep bi sorun sıkıntı eksiklik vardı) ama ne bileyim bu kadar uzatmadık bu kadar kavga etmedik yani bizde bakın dalganıza susun değmiyo

her canım sıkıldığımda yazdığım yazıyı yazıp gideyim

rpyi öğrendiğim yer güldük ağladık dostlar edindik edindiğim dostlarla buluştuk gardaş olduk evrenin en iyi sunucusu kalp şuan gene 70-80 oyuncu bandına ulaşsa gene girip bi oynamayı deneyeceğim sunucudur (her seferinde YA YETER OF diye bırakıyoruz ama olsun)

valeria

İt ürür, kervan yürür. Safari Roleplay yönetim kadrosuyla beraber 10 kişi de olsa 100 kişi de olsa aynı özveriyle devam edecek. Her sunucunun çıkış-iniş zamanları olur. Bu dönem bunlardan birisi sadece. Konuyu platform dışına taşıyan arkadaşlar, bana bi dcden ulaşın MYW#0001. Ama siz de başkaları gibi telefonları açmayıp dengim değilsin yazacaksanız. Boş gürültüye gerek yok.
Son düzenlenme: 26 Aralık 2022, 03:18:58 valeria

Glexy