GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Deathmatch Oyun Modu #respect

Başlatan Belkide Gameover, 28 Şubat 2021, 18:10:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kjen

Alıntı yapılan: kaan. - 28 Şubat 2021, 19:50:35
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 28 Şubat 2021, 19:26:00
Alıntı yapılan: kaan. - 28 Şubat 2021, 19:20:39
Sözde "Gameover" adlı arkadaşın geliştirdiği mod arkadaşlar, alıntı falan değildir.
SCM(playerid,COLOR_GREY,"Игрок не найден!");

""c_orange"Панель специалиста", "1. Создать мероприятие\n2. Написать в чат специалистов\n3. Посмотреть список специалистов\n4.

Bu iki koddan anlaşılacağa üzere kendisi yapmamış, fakat 3 konu açıp millete virüs atamayınca ne yapsın garibim. Tanınmak istiyor, profesyonel coder olduğunu göstermek istiyor. Aaah ah Montana, uslanmayacaksın...

Her konuma yorum atıp beni kötülemeye çalışmanın tek sebebi; ÇEKEMEMEZLİK

O kadar konuşuyorsun ve başarabildiğin bir şeyi gösterebilirmisin neyi başarmışsın insanlara laf atmak'tan başka?
Bak güzel kardeşim, ben benim yapmadığım şeyi millete yaymam etmem. Bir çok sistem yaptım geliştirdim fakat bunları söylemek istemiyorum. Benim hali hazırda bir hile projem var,  PROJECT:TİTAN SA:MP platforumda ve bir çok platformda yapacağız. SA:MP platformu bitti, ugbase.net'de rellediğimiz zaman koşa koşa kullanırsınız, ne yazık ki JohnyProject 2.9.3'dan başka bildiğiniz sobeit projesi yok.
d-dostum rapidfire project attackın kaynak kodunu alıyorum ctrl shift f yapıyorum rapidfire yazan yerleri değiştiriyorum proje benim oluyor nerden anladın?

kaan.

Alıntı yapılan: Kjen - 03 Mart 2021, 11:18:20
Alıntı yapılan: kaan. - 28 Şubat 2021, 19:50:35
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 28 Şubat 2021, 19:26:00
Alıntı yapılan: kaan. - 28 Şubat 2021, 19:20:39
Sözde "Gameover" adlı arkadaşın geliştirdiği mod arkadaşlar, alıntı falan değildir.
SCM(playerid,COLOR_GREY,"Игрок не найден!");

""c_orange"Панель специалиста", "1. Создать мероприятие\n2. Написать в чат специалистов\n3. Посмотреть список специалистов\n4.

Bu iki koddan anlaşılacağa üzere kendisi yapmamış, fakat 3 konu açıp millete virüs atamayınca ne yapsın garibim. Tanınmak istiyor, profesyonel coder olduğunu göstermek istiyor. Aaah ah Montana, uslanmayacaksın...

Her konuma yorum atıp beni kötülemeye çalışmanın tek sebebi; ÇEKEMEMEZLİK

O kadar konuşuyorsun ve başarabildiğin bir şeyi gösterebilirmisin neyi başarmışsın insanlara laf atmak'tan başka?
Bak güzel kardeşim, ben benim yapmadığım şeyi millete yaymam etmem. Bir çok sistem yaptım geliştirdim fakat bunları söylemek istemiyorum. Benim hali hazırda bir hile projem var,  PROJECT:TİTAN SA:MP platforumda ve bir çok platformda yapacağız. SA:MP platformu bitti, ugbase.net'de rellediğimiz zaman koşa koşa kullanırsınız, ne yazık ki JohnyProject 2.9.3'dan başka bildiğiniz sobeit projesi yok.
d-dostum rapidfire project attackın kaynak kodunu alıyorum ctrl shift f yapıyorum rapidfire yazan yerleri değiştiriyorum proje benim oluyor nerden anladın?
Ee-evet dostum! Çok utandırıyorsun beni... SDK kurup compile ettim ve DEVELOPER_VERSİON_RAPİDFİRE yazan yere DEVELOPER_VERSİON_GAVİRİA yazdım.. Çok utandım bir daha beni ifşalama..

gorkembaba

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 02 Mart 2021, 23:23:33
17 yaşlarında ergenlik dönemini yaşayan bir çocuk 31 diyince herkesten önce güler ve sabahları kalkıp ilk işi bilgisayar açmaktır. Bu modu onun kodlamadığına yemin ederim ama kanıtlayamam fakat zatende @kaan. attığı şeylere göre bu modu o kodlamamış Google translate'den çevirmiş tabi bu bi varsayım onun Türkçe'ye çevirdiği de belli değil pawn diline yeni başlamış arkadaşlarımızın bilgisayarlarına güya virüs atıcak. Nesin sen hardcoder'mısın?
Hayda Hayatımda Bunun kadar iyi tespit görmedim

Vegas Hırsız Polis : 45.138.180.35:7777
Discord Adresi : discord.gg/KeDZwN2khq

kaan.

Alıntı yapılan: gorkembaba - 08 Mart 2021, 16:36:20
17 yaşlarında ergenlik dönemini yaşayan bir çocuk 31 diyince herkesten önce güler ve sabahları kalkıp ilk işi bilgisayar açmaktır. Bu modu onun kodlamadığına yemin ederim ama kanıtlayamam fakat zatende @kaan. attığı şeylere göre bu modu o kodlamamış Google translate'den çevirmiş tabi bu bi varsayım onun Türkçe'ye çevirdiği de belli değil pawn diline yeni başlamış arkadaşlarımızın bilgisayarlarına güya virüs atıcak. Nesin sen hardcoder'mısın?
Hayda Hayatımda Bunun kadar iyi tespit görmedim
Arama çubuğuna "SAMP DEATHMATCH GAMEMODE" yazıp bir tane bulmuş. SQL değiştirmiş ve sql ismini betadm yapmış. Modun içinde editlenen 1 kelime bile yok, acıyorum acıyorum.. 3-4 tane daha konu açtın ve millete trojan atmaya çalıştın. ben müdahale edince yediremeyip konuyu kapattın. Bir mod paylaşınca bu sitede popüler olmuyorsun ve hardcoder olmuyorsun dostum bunu bil.

kaan.

Gerçekleri ortaya koyuyoruz fakat sonuç ban. Sağlık olsun :)

SiyahBey

pashainc

çalanlara boydan😁