GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KayraBey

Alıntı yapılan: gromb - 15 Aralık 2022, 22:41:55
Alıntı yapılan: KayraBey - 15 Aralık 2022, 22:27:14
Eleştri düzeyine bakarak zaten yaşını ölçebiliyorum adamım. Senin önerilerine ihtiyaç duyacak kadar düşmedim düşmeyeceğim de. Ailem ile de gayet iyi anlaşmaktayız şükür ki. Adımın Nevzat Kayra olmasından geliyor nickim. Gromb isimli hesabını safarideki arkadaşlarından GTAMulti'de safariye sallıyorlar bir bak dedikten sonra açan, tek vasfı göt büyütmek olan, ismini cismini bilmediğim bir noname olmadığım kesin doğrusu.
Ayrıca antihile-hile yapıyorum. Gelişim devam...

Peki ya sen. Muhtemel safari sevdalısı ?
:hm:

Rus forumlardan açık kaynak kodlu dosya bulup gerekli yerleri kyze ile değiştirip anti-hile yaptığını sanan zavallı bir insansın. 15 yaşında kendini developer sanmaya devam et ;)

Ayyyynen öylee.
Peki ya sen. Muhtemel safari sevdalısı ?

KayraBey

15 yaşında bir ergen değilim fakat sen bu tarz yazışın ile yaşını çoktan belli ettin. Sana daha fazla prim vermeyeceğim. İyi geceler dilerim.

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:09:52 Brandiss
(Brandiss#1337)

gromb

Alıntı yapılan: Brandiss - 15 Aralık 2022, 23:24:55
gromb naber?

Ben morphine değilim yalnız :D Keşke morphine olsaydımda seni bi benzetseydim zavallı :D

sharax

Alıntı yapılan: KayraBey - 15 Aralık 2022, 22:42:55
Sebastian Vettel AAAAAAAAAA.

9 saniye farkla lider ve sebastian vettel bariyerlerdeeee

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:09:47 Brandiss
(Brandiss#1337)

Naxlar

Alıntı yapılan: Utherz - 15 Aralık 2022, 22:30:25
Alıntı yapılan: Utherz - 13 Aralık 2022, 15:45:58
Alıntı yapılan: Lorе - 10 Aralık 2022, 19:22:03
Ekipte bulunmuş olan ve yaptıkları yanlışlardan dolayı ekipten çıkarılan kişiler buradan sunucuyu kötülemeye yeltenmiş. Bu karalamaları yapanların hepsi sunucu içerisinde yaptığı aykırı davranışlardan ötürü çıkartılan ve yönetim ile denk düşüp yasaklanan kişilerden ibarettir. Her sunucu da olduğu gibi bu sunucunun da belli başlı kuralları bulunuyor. Bir çok kez kuralları es geçip başına buyruk hareket eden ve sunucudan uzaklaştırılan eski yetkililer kendilerince haksız ve komik bir karalama yapmayı kendilerine yakıştırıp seçmişler. Her şey istedikleri gibi olmayınca buraya gelip yapmış oldukları yalan yanlış karalamalarla oyuncuları manipüle etmeye çalışmaları da trajikomik bir olaydan ibarettir. Yapılan karalama sunucu üzerinde hiçbir etki bırakmıyor ve bu karalamaları hiçbir şekilde ciddiye almıyoruz. Bütün oyuncularımıza her konuda verdiğimiz değer gözle görülebilir. Bunun dışında sunucu içerisinde oynayan bir oyuncu da kendisine gösterilen desteği bilir. Saçma karalamalar dışında her eleştiriye açığız. Sunucumuz her gün, her konuda geliştirilmeye devam ediyor ve devam edecektir. 2014'ten beri aktif olan ve türk konseptinin en iyisi olarak sunucumuzun kapısı her oyuncuya açıktır.

Discord: https://discord.gg/safari
Forum: https://www.sf-gaming.net

Yönetim ve helper ekibindeki kişilerin hile kullandığı bir sunucu mu oyunculara değer veriyor?

bunu dedik diye niye forumdan banlıyonuz aw

ah be abim...

Hasan Sangrento

moderatörler ne zaman müdahale edecek?

Erenn

Altine

Önceden helper/admin ekibinde bulunup daha sonra bırakıp yada atılanlar çabası, merhaba.
7/24 burada aktif olacağınıza hayatınıza faydalı şeyler yapın. Tartışma aramayın, yapmayın.

KiyiyaVuranCEM

Alıntı yapılan: Altine - 16 Aralık 2022, 00:55:32
Önceden helper/admin ekibinde bulunup daha sonra bırakıp yada atılanlar çabası, merhaba.
7/24 burada aktif olacağınıza hayatınıza faydalı şeyler yapın. Tartışma aramayın, yapmayın.

neydikbiz

20 Kişilik sunucuda helperlik yapıyorsunuz hala gelip burada hakkınızın yendiği yeri savunabiliyorsunuz,  gerçekten inanilmicak insanlarsınız ya.

Olum hakkınızı yiyorlar uyanın artık kendi arkadaşlarına veriyorlar yetkiyi size birşey yok yok anlayın.   Şu yorumları okuyun ne adaletsizlikler yapılmış görün koyun olmayın bu kadar.

neydikbiz

Alıntı yapılan: Utherz - 15 Aralık 2022, 22:30:25
Alıntı yapılan: Utherz - 13 Aralık 2022, 15:45:58
Alıntı yapılan: Lorе - 10 Aralık 2022, 19:22:03
Ekipte bulunmuş olan ve yaptıkları yanlışlardan dolayı ekipten çıkarılan kişiler buradan sunucuyu kötülemeye yeltenmiş. Bu karalamaları yapanların hepsi sunucu içerisinde yaptığı aykırı davranışlardan ötürü çıkartılan ve yönetim ile denk düşüp yasaklanan kişilerden ibarettir. Her sunucu da olduğu gibi bu sunucunun da belli başlı kuralları bulunuyor. Bir çok kez kuralları es geçip başına buyruk hareket eden ve sunucudan uzaklaştırılan eski yetkililer kendilerince haksız ve komik bir karalama yapmayı kendilerine yakıştırıp seçmişler. Her şey istedikleri gibi olmayınca buraya gelip yapmış oldukları yalan yanlış karalamalarla oyuncuları manipüle etmeye çalışmaları da trajikomik bir olaydan ibarettir. Yapılan karalama sunucu üzerinde hiçbir etki bırakmıyor ve bu karalamaları hiçbir şekilde ciddiye almıyoruz. Bütün oyuncularımıza her konuda verdiğimiz değer gözle görülebilir. Bunun dışında sunucu içerisinde oynayan bir oyuncu da kendisine gösterilen desteği bilir. Saçma karalamalar dışında her eleştiriye açığız. Sunucumuz her gün, her konuda geliştirilmeye devam ediyor ve devam edecektir. 2014'ten beri aktif olan ve türk konseptinin en iyisi olarak sunucumuzun kapısı her oyuncuya açıktır.

Discord: https://discord.gg/safari
Forum: https://www.sf-gaming.net

Yönetim ve helper ekibindeki kişilerin hile kullandığı bir sunucu mu oyunculara değer veriyor?

bunu dedik diye niye forumdan banlıyonuz aw

Adam yorum yaptı diye banlamışlar şaşırmadık gerçi bunu yapıcaklarını biliyorduk.

Elynn

Alıntı yapılan: neydikbiz - 16 Aralık 2022, 14:00:30

20 Kişilik sunucuda helperlik yapıyorsunuz hala gelip burada hakkınızın yendiği yeri savunabiliyorsunuz,  gerçekten inanilmicak insanlarsınız ya.

Olum hakkınızı yiyorlar uyanın artık kendi arkadaşlarına veriyorlar yetkiyi size birşey yok yok anlayın.  Şu yorumları okuyun ne adaletsizlikler yapılmış görün koyun olmayın bu kadar.

Fake hesapla gelip bunları diyecek kadar korkaksın, yıllardır yetki peşinde koşan adamların bu cümleleri şaşırtıyor açıkçası.

Sunucu 150 çekerken de yetkiliydim, şimdi de. Buraya kafa dağıtmaya, eğlenmeye giriyoruz. Hayatında amacı olmayan, bilgisayar başında kalkmayıp gece gündüz insanları nerde vursam diye dolaşan ruhsuzlardan farkın yok. Lütfen bu kadar kendinizi kasmayın, BURASI BİR OYUN PLATFORMU. Eğlencenize bakın.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2022, 15:48:19 Elynn

Altine

Alıntı yapılan: neydikbiz - 16 Aralık 2022, 14:00:30

Olum hakkınızı yiyorlar uyanın artık kendi arkadaşlarına veriyorlar yetkiyi size birşey yok yok anlayın.  Şu yorumları okuyun ne adaletsizlikler yapılmış görün koyun olmayın bu kadar.

En azından sözde 20 kişilik sunucuda adminlik yapıp daha sonra atılınca ağlayıp sızlamıyorum. Adminlikten atıldıktan sonra mı aklına geldi bu tarz şeyler? Adminlik yaparken neden hiç ses çıkarmadın? Komiklikte zirvesin, bir şey demiyorum.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2022, 16:39:20 Altine