GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KayraBey

Abinden emrini alıp bana gelip yazma. Kendisi gizlemek isteseydi zaten instagramdan istekleri kapatabilirdi veya discordda profil fotoğrafı yapmazdı mantıken.
Ayrıca yazımda fotoğraf üstünden herhangi bir hakaret vb. içerikler bulunammakta. Bu durumda da bir yayma, kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme söz konusu değil, her platformda fotoğrafı bulunmakta. İsteyen insanlar instagramdan profiline bakabilir.

Not: Zamanında insanları nasıl korkuttuğunuzu biliyorum. Yaptığınız yanlışları insanları korkutarak örtemeye çalışan insanlarsınız. İnsanları sunucudan banladığınızdan arkasından ettiğiniz tonlarca küfürünüzü biliyorum. Aşağı da gerekli hukuk maddesini belirtiyorum:

Türk Ceza Kanunu - Madde-125
Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır
Son düzenlenme: 13 Aralık 2022, 20:47:50 KayraBey

gruzez

Birincisi o adamın kendi sosyal medyası kendi rızası ile paylaşabilir. Profilinin açık olması senin bu fotoğrafları paylaşabilir olacağın anlamına gelmez. Gtamulti farklı bir platform, haliyle o kişiden izin alman gerek. Azerbaycanlı olmama rağmen kanunları senden daha iyi biliyorum. Ayrıca attığın 125. Maddenin konu ile alakası yok.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2022, 20:47:24 staple

staple

Konu üzerinde tartışmalı içerikler göndermeye devam eden üyeler forumdan uzaklaştırılacaktır.

+++

Alıntı yapılan: undefined
●    Üyelerin özel hayatını ihlal eden kişisel bilgileri, görüntü ve ses kayıtlarının paylaşılması yasaktır.

KayraBey

Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunu yansıtacak bir durum yok. Şahsın kendisi fotoğrafı kendi isteğiyle sosyal mecralara yaymıştır. Herhangi bir platformda kişiyi kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunu yansıtacak bir durum bulunmadığı taktirde şahsı belirtmek amacıyla kullanılılabilir.

Daha fazla cevap vermeyeceğim. İyi günler dostlar.  :D

Naxlar

Naxlar

Alıntı yapılan: gruzez - 13 Aralık 2022, 20:41:13

Birisinden izinsiz kişisel fotoğraf kullanımının yasak olduğunu bilmiyor musun? Yürek mi yedin?

PS
"Kişilerin fotoğraflarının izinsiz olarak kullanılması, ceza hukuku anlamında suç oluşturuyor. Türk Ceza Kanunu'nun 136'ncı maddesine göre kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası."
[/quote]

Abinden emrini alıp bana gelip yazma. Kendisi gizlemek isteseydi zaten instagramdan istekleri kapatabilirdi veya discordda profil fotoğrafı yapmazdı mantıken.
Ayrıca yazımda fotoğraf üstünden herhangi bir hakaret vb. içerikler bulunammakta. Bu durumda da bir yayma, kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme söz konusu değil, her platformda fotoğrafı bulunmakta. İsteyen insanlar instagramdan profiline bakabilir.

Not: Zamanında insanları nasıl korkuttuğunuzu biliyorum. Yaptığınız yanlışları insanları korkutarak örtemeye çalışan insanlarsınız. İnsanları sunucudan banladığınızdan arkasından ettiğiniz tonlarca küfürünüzü biliyorum. Aşağı da gerekli hukuk maddesini belirtiyorum:

Türk Ceza Kanunu - Madde-125
Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır

[/quote][/spoiler]

Birincisi o adamın kendi sosyal medyası kendi rızası ile paylaşabilir. Profilinin açık olması senin bu fotoğrafları paylaşabilir olacağın anlamına gelmez. Gtamulti farklı bir platform, haliyle o kişiden izin alman gerek. Azerbaycanlı olmama rağmen kanunları senden daha iyi biliyorum. Ayrıca attığın 125. Maddenin konu ile alakası yok.
[/quote]

öyle mi olmus

gromb

2015'den beri oynuyorum, bu zamana kadar bir çok hataları oldu ama yine de hiç kapatmadılar, verileri silmediler. Oyuncuları mağdur etmediler. Umarım daha sık güncelleme gelir, başarılar.

Karahanlı

Öncelikle selamın aleyküm cümleten hayırlı günler. Normal ve Yetkili olarak bulunduğum safariden bir kaç konu özetleyeceğim;

Sunucunun üst yönetimleri bir çok değer verdikleri oyuncuları evinden aldırma davaya verme gibi gibi sözler ile korkutmaya çalıştılar. Peki saldırı yediğiniz zaman ' Yeterki vurmayın biz ts3ü kapatır discorda geçeriz ' gibi bir söz kullandınız, sözde mafyasınız ağa oğlusunuz. Hakkınızda çıkan onca videoyu yorumu doğru olduğu için teliflediniz ve forumlarınızdan kanıt olmayan kanıtlar paylaştınız. Şu anda yönetim dediğiniz kadroda ki insanlar sobeit ile geziyor sizde hiç birşey diyemiyorsunuz çünkü oyuncu kaybedemezsiniz. Kadronuzda gh - sunucuya hakaret - yasaklı sebebi ile banlı olan adamlar var işinize gelmeyince banlayıp sövmeyi tehtid etmeyi biliyorsunuz. Boş laflarınız ve sözde rolcü yetkili kadronuz ile size başarılar. @Naxlar dostlara selam  :)  :helal:

valeria

Alıntı yapılan: gromb - 14 Aralık 2022, 18:23:13
2015'den beri oynuyorum, bu zamana kadar bir çok hataları oldu ama yine de hiç kapatmadılar, verileri silmediler. Oyuncuları mağdur etmediler. Umarım daha sık güncelleme gelir, başarılar.
Yapıcı eleştiriniz için SF-RP yönetim olarak teşekkür ederiz.
Sunucu gelişimi son hız devam etmekte. Gerek yetkili ekibimizin gerek oyuncularımızın önerileri en hızlı şekilde sunucuya entegre edilmekte. Son güncellememizin üzerinden kısa süre geçmiş olmasına rağmen yakın bir süreçte tekrar bir güncelleme yapacağız. İyi eğlenceler.

gromb

Sunucuya sallayanların yarısı yetki bağımlısı olup, istedikleri yetki yüksek yönetim tarafından verilmeyince yediremeyip bırakan insanlardan oluşuyor. Haliyle fazla kaliye almayın bu kötüleme yapan arkadaşları. Sunucuyu girip oynayabilirsiniz. Daha fazla söze gerek yok, başarılar.

Qaranlık

KiyiyaVuranCEM

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Captain

You can't understand me without learning the police profession.

KayraBey

.
Son düzenlenme: 15 Aralık 2022, 22:50:54 KayraBey