GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sherlock — Hamallık Mesleği

Başlatan Sherlock, 06 Aralık 2022, 18:58:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sherlock

Hamallık Mesleği

Meslek Bilgisi:
Hamallık mesleği, Fivelive(RageMp sunucusu)'dan esinlenerek yapılmıştır.
Klavyede bulunan ALT tuşu ile NPC ile etkileşim kurduktan sonra hamallık mesleğinde değil iseniz mesleğe katılamanız için bir dialog gelmektedir. Eğer mesleğe dahil iseniz kazancınızı çekebilir veyahut meslekten ayrılabilirsiniz. Temel komutumuz olan /hamallikbasla ile hamallık işine başlayabilirsiniz. Kutu ilk checkpointten alınır, ikinci checkpointe götürülür. Kenarda bulunan textdraw üzerinden seviyeniz, expniz, toplam kazandığınız para ve toplam getirdiğiniz kutu sayısı gözükmektedir. EXP derecesi ne kadar arttarsa oyuncunun seviyesi de o kadar artar.(Bilerek kutu objesi eklenmedi)

Sistem Videosu

Adımı duymuş olmayabilirsin ama herkes tanır beni :)

deks1337

Öncelikle belirtmek isterimki gayet başarılı bir sistem. Fakat eksiklikleri var. Kutuyu sırtına aldığında ve sırtından indirdiği checkpointlere animasyon ve obje ekleyebilirsin.

herşey sıfırken görmedim destek

Sherlock

Alıntı yapılan: Rise - 06 Aralık 2022, 23:20:27
Öncelikle belirtmek isterimki gayet başarılı bir sistem. Fakat eksiklikleri var. Kutuyu sırtına aldığında ve sırtından indirdiği checkpointlere animasyon ve obje ekleyebilirsin.

Fivelive da bulundun mu veya oynadın mı bilmem ama kutuyu sırta alma mevzusu yok yani. Elinde taşırsın kutuyu ki ben zaten bilerek eklenmediği söyledim.

DracDonix

Eline sağlıkta, yani uğraşılması gereken bir meslek değil benceç

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sherlock

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Aralık 2022, 00:43:47
Eline sağlıkta, yani uğraşılması gereken bir meslek değil benceç
Fark yaratabilecek güzel bir sistem. Daha da detaylandırılırsa tabi ki :)

feickthelord

Bilgin var, her geçen gün her yeni sisteminde bilgin artıyor. Fakat yaptığın sistemler artık eskide kaldı, kimse bu tarz bir sistemi sunucusunda görmek istemez, işlevsiz. Onun yerine daha geliştirilmiş sistemler ile karşımıza çıkabilirsin, örnek olarak breachshotgun sistemi. Daha önce sadece @Martin yaptı ve gayette kolluk kuvvetleri için kullanışlı bir sistemdi, hem rol açısından hem de dinamik.

Başarılarının devamını dilerim, önerilerimini dikkate alman dileği ile.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Nymesiss

4CHan Brothers

RapidFire / Nymesiss / AssayerHero / TAKTAK26