GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eight Roleplay ~ eight-roleplay.com ~ #Soon

Başlatan lower, 31 Ekim 2022, 20:07:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lower

Eight Roleplay

Öncelikle hepinize merhaba. Eight Roleplay olarak 2020 yılında " World Roleplay " olarak temelimizi attık. 2021 Yılında World Roleplay sunucusunu belli bir karar ile Eight Roleplay olarak değiştirdik. Sunucumuzu geliştirme amaçlı kısa süreli durdurmaya aldık. Gelişme aşamalarımızı bitirdik. Değerli oyuncularımız için eğlenceli ve bir okadar da keyifli bir rol ortamı yatarmak için çabaladık. Size biraz sunucumuzdan bahsedelim

Eight Roleplay'da bir çok sistem bulunmakta. Altyapı olarak Victim RPG altyapısını uygun gördük. geliştirdik.

Yeni başlayan oyuncularımıza rehber olmak için öğretici bilgiler ekledik. Yeni sistemler ile oyunu canlandırmaya ve sıkıcı zamanlar geçirmemek için aktif admin kadrosu ile etkinlikler planladık.

Client ile hile oranlarını komple azalttık. Yeni haritalar yeni bölgeler ekledik. Modlu araçlar ekledik. Mod dosyalarını  Client programımızda yayınladık. Ayrıca forum sayfamızda da yayınlayacağız.

Sunucumuzun barındırma alanı oldukça yeterli ve güçülüdür. Ping olayından tamamen kurtuluyoruz.

Soru-Cevap

Sorularınızı buradan sormayınız. Discord adresimizden sorabilirsiniz.

Son düzenlenme: 02 Kasım 2022, 21:49:34 lower

Hunter

Tanıtım güzel, başarılar 😄

lower

deks1337

herşey sıfırken görmedim destek

lower

Reazam

HakanUnique

Başarılar, tanıtım çok tanıdık geliyor.

Furkanulas

lower

Alıntı yapılan: Reazam - 02 Kasım 2022, 16:49:28
@Shadrazam Bak xd

Shadrazam mı dedin? Shadrazam bir zamanlar beni dev olarak aldığı ve Kod çaldığı shadrazam mı? 😂

lower

Alıntı yapılan: HakanUnique - 02 Kasım 2022, 19:33:52
Teşekkürler. Evet, tanıtımınıza göz atarken hoşuma gitti. Biraz benzemiş olabilir.

Sizede başarılar 😄

lower

Alıntı yapılan: Furkanulas - 02 Kasım 2022, 19:35:57
Araya unique kaçmış gibi.

Belirttiğimiz gibi unique modunu geliştiriyoruz 😂

Yanıtınız için teşekkürler.

Powsyne

Alıntı yapılan: lower - 02 Kasım 2022, 21:43:49
Alıntı yapılan: HakanUnique - 02 Kasım 2022, 19:33:52
Teşekkürler. Evet, tanıtımınıza göz atarken hoşuma gitti. Biraz benzemiş olabilir.

Sizede başarılar 😄
Biraz dediğin benzemiş kısım mı benzememiş kısım mı? Bana ikinci dediğim daha doğru geliyor.

Aspera

Forum kuralları gereğince, sunucu tanıtım konusunun içeriği özgün olmalıdır. Konunuz kurallara uymadığı için kilitlenerek "Kilitli Konular" bölümüne taşınmıştır.