GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

'NEW' ~-. Revenge Roleplay .-~ www.-re-gaming.net

Başlatan trabzon, 08 Aralık 2017, 16:37:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: RulingPunch - 17 Aralık 2017, 13:26:42

@Hellquards Adminlerine saihp çık turgut , üslübsüzlükten ban atıyor sunucuyu kötülemekten atıyor bir dalgasına laf söyledik sunucuyu kötülemek olduysa bu sizin adaletsiz olacağınız anlamına gelir şahsen sunucu tutmaz diye düşünüyorum zaten çok yanlış kişiler kadroda admin aktif rolde goto oluyor -Kenan-
-eren- vs büsürü tutmazsınız https://prntscr.com/holhxj

Üslubun bozuk biraz , toparlıyorum yazını.
(Sunucuya girmedim ama oynayan kardeşlerim aradı bilgilendirdi sağolsun.)
Turgut kardeşim yine sorunlu ve tertipsiz kadroyla yola çıkmış. Profesyonel değil sadece eski oyuncular var.Yenilikçi kadroya ihtiyacınız var. Benim çevremdeki insanlar bile abi gelirsen oynayalım diyor kendi sunucumun açılışını beklemek onları heyecanlandırıyor ama ne yazık ki kardeşlerime önereceğim bir sunucu değilsiniz.Yenilikçi kadro ve yenilikçi Pawncodere ihtiyacınız var.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2017, 10:01:50 Jarveus

Dyternal

Alıntı yapılan: RulingPunch - 17 Aralık 2017, 13:26:42

@Hellquards Adminlerine saihp çık turgut , üslübsüzlükten ban atıyor sunucuyu kötülemekten atıyor bir dalgasına laf söyledik sunucuyu kötülemek olduysa bu sizin adaletsiz olacağınız anlamına gelir şahsen sunucu tutmaz diye düşünüyorum zaten çok yanlış kişiler kadroda admin aktif rolde goto oluyor -Kenan-
-eren- vs büsürü tutmazsınız https://prntscr.com/holhxj

Eren'i bilmiyorum ama oyun içerisinde Kenan çok iyi bir admin oyuncularla ilgileniyor.

hellquards

Her oyuncu veya admin hata yapabilir,bunların bildirilmesi için Destek bölümü açtık konu altından yazılması yerine kanıtınız varsa destek bölümünden belirtebilirsiniz.
Yorumlarınız için Teşşekürler 👍

Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

kyreqtalous

Her ne kadar Hera Roleplay modu kullanılıyor ve bayağı bugu olsada bana göre güzel bir sunucu. :) Girdim oynadım, köye uygun roller yaptım gayet zevkli. Troll felanda yok; herkese öneririm.

KYREQTALOUS

trabzon

UPDATE | 19.12.2017 - 23:15

* Sürekli tekrarlama sağlayabilen timerlar için döngü kısıtlandı.
- Sunucu adına lag %90 oranda düştü, olağan üstü durumlarda bir sonra ki güncellemede farklı bir kaç yönteme başvurulacaktır.
* Sunucu HDD ve RAM yükseltildi.
* Araç bayisine bir kaç araç eklendi, İC roller ile alabilirsiniz. [Galeri sahibiyle görüşme/pazarlık vs.]

Son düzenlenme: 20 Aralık 2017, 00:20:00 Silver

WantedAlone

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

pag

Konsept güzel fakat kısıtlı roller olduğu için pek aktif kalacağını düşünmüyorum sunucunun,sebebi ise bir süre sonra oyuncular sıkılmaya başlar.

WantedAlone

Alıntı yapılan: ReDDooM - 21 Aralık 2017, 10:21:55

Konsept güzel fakat kısıtlı roller olduğu için pek aktif kalacağını düşünmüyorum sunucunun,sebebi ise bir süre sonra oyuncular sıkılmaya başlar.

Yakın zamanda harita genişletilecek. Sadece standart bir haritaya bağlı kalmayacağız. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Myth

WantedAlone

trabzon

Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz.

pag

Çok merak ettiğim bir sunucu,fakat bilgisayarım bozuk olduğu ićin giremiyorum  :@

trabzon

Alıntı yapılan: ReDDooM - 23 Aralık 2017, 20:26:10

Çok merak ettiğim bir sunucu,fakat bilgisayarım bozuk olduğu ićin giremiyorum  :@

www.re-gaming.net > Rol detaylarını takipte kalabilirsiniz. ^^

IP adresine yapılan saldırı sebebi ile sunucu bakıma alınmıştı, güvenlik üst düzeye çıkartılarak sunucun statüsü;
Birazdan aktif hale gelecektir.
Son düzenlenme: 23 Aralık 2017, 22:42:25 Silver

ParsMapping

Revenge Gaming
Güvenlik üst düzeye çıkartılarak sunucu statüsü aktif hale getirilmiştir, hepinize bekleyiş ve sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz.