GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:29:11

Kaldırıldı.

Başlatan deks1337, 27 Ekim 2022, 07:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deks1337

.
Son düzenlenme: 01 Kasım 2022, 08:40:22 Guardian.
herşey sıfırken görmedim destek

Ege19

deks1337

Not: Sunucuya discord.gg/linevroleplay bağlantısı ile gelen herkese 3000 Dolar oyun içi para verilecektir.

#McAllen

PAWN DEVELOPER

deks1337

Holmes

deks1337

Aphrodite

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com
Web Developer / Developer

deks1337

hanGOAT

deks1337

Ceyn

deks1337

wheezy

Foruma sadece bu yorumu yapabilmek için kayıt oldum. Kurucuları ve yönetim ekibinin yaş ortalaması 15-18 olduğunu üslup ve tavırlarından anlıyabilirsiniz. Sunucu'ya girişimden 1 saat sonra keşfettiğim bugları kendileri ile paylaşmaktan yoruldum, kendilerinden sunucuyu kötüleme diye saçma/abez bir karşılık bile aldım. Eğer ki siz de forum'da bu sunucunun konusuna denk gelip bir şans vermeyi düşünüyorsanız, elinizi kesin yine de o IP'yi server listesine eklemeyin.
Son düzenlenme: 29 Ekim 2022, 11:07:23 wheezy

deks1337

Alıntı yapılan: wheezy - 29 Ekim 2022, 11:05:26
Foruma sadece bu yorumu yapabilmek için kayıt oldum. Kurucuları ve yönetim ekibinin yaş ortalaması 15-18 olduğunu üslup ve tavırlarından anlıyabilirsiniz. Sunucu'ya girişimden 1 saat sonra keşfettiğim bugları kendileri ile paylaşmaktan yoruldum, kendilerinden sunucuyu kötüleme diye saçma/abez bir karşılık bile aldım. Eğer ki siz de forum'da bu sunucunun konusuna denk gelip bir şans vermeyi düşünüyorsanız, elinizi kesin yine de o IP'yi server listesine eklemeyin.
Sizi yasaklayan kişinin adını verirseniz kendisine ağır şekilde yaptırım uygulanıp yetkili alınacaktır. Böyle birşey yaşattıkları için onların adına ben özür diliyorum.