GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NIVA! ~ #KINGSEASON [AKTIF]

Başlatan Jamaikan., 25 Ekim 2022, 10:56:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jamaikan.

NIVA! ~ #KINGSEASON

Selamlar, kısa ve sıkıcı cümleler ile siz değerli insanların zamanını çalmak istemiyoruz. Sunucunun temellerinden bahsetmek gerekirse 19.12.2020 tarihinde faaliyete geçmiş, 24.09.2022 tarihinde ara verilip, 23.10.2022 tarihinde tekrardan aktif edilen, günlük +50 kişinin oynadığı Rol yapma tabanlı, silah ağırlıklı rol yapma sunucusudur. Şu sıralar çoğu sunucuda olmayan realistik düşünceler, özgünlük bu projede hep göz önünde bulunacak. Sizlere en iyi deneyimi sunmak için buradayız.

İŞLEYİŞ HK.

Her tanıtımımızda olduğu gibi, diğer projelerde oluşan kavgalar, egoistlikler, toxiclikler, ekipteki çürük insanların hile açıp insanları toxiclemeleri, oluşan maddi durumlardan ötürü projelerin kapanması gibi sorunlar Niva projesinde oluşmayacağına dair size en içten söz verebiliriz, bu sözü sonsuzlaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Son düzenlenme: 25 Ekim 2022, 11:09:47 CanerKILICASLAN

Jamaikan.

Murat Budak

Gun RP tarzı sunucular genelde kötü oluyor ama dostum bunu eğlence amaçlı yaptığı için oynanmaya değer bir ara takılıyordum başarılar dostum güzel sunucu <3

deks1337

Sunucuda oynamaktayım gayet güzel ve başarılı bir sunucu herşey gönlünüzce olsun.

herşey sıfırken görmedim destek

Jamaikan.

Alıntı yapılan: Guardian. - 27 Ekim 2022, 08:34:10
Sunucuda oynamaktayım gayet güzel ve başarılı bir sunucu herşey gönlünüzce olsun.
Alıntı yapılan: Murat Budak - 26 Ekim 2022, 00:03:44
Gun RP tarzı sunucular genelde kötü oluyor ama dostum bunu eğlence amaçlı yaptığı için oynanmaya değer bir ara takılıyordum başarılar dostum güzel sunucu <3
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

AstralDarkness