GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 12:10:40

Feick a.k.a sanalmaganda

Başlatan feickthelord, 10 Ağustos 2021, 01:33:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Phandemy

Adam network management kodlamış öz abim ya :D

feickthelord

Alıntı yapılan: Phandemy - 06 Ağustos 2022, 09:56:24
Adam network management kodlamış öz abim ya :D

Akıl sağlığınızdan şüphe duymaya başladım, iyi misin?

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

theunkgod

feickthelord

ReveR

Oo adamım hoş geldin iyi forumlar iyi forumlar

feickthelord

OnlySimon

:O Adam Fawer yala yut

Skrib

Hoş geldin kardeşim, bakıyorum yine hiç bir vasfı olmayan çoluk çocuk sallamaya başlamış. Aman pek muhattap olma katil olursun :D

Grafik/Web Tasarımcısı

feickthelord

Alıntı yapılan: OnlySimon - 15 Eylül 2022, 19:26:12
:O Adam Fawer yala yut
oh

Alıntı yapılan: Skrib - 15 Eylül 2022, 20:53:44
Hoş geldin kardeşim, bakıyorum yine hiç bir vasfı olmayan çoluk çocuk sallamaya başlamış. Aman pek muhattap olma katil olursun :D
Eyvallah hoş buldum, sandalyede oturmaktan kıl dönmesi yaşayan çocukların bana sallaması pekte umrumda değil. Hepimiz aynı yerden geliyoruz, kimlerin geliştiği & gelişmediği ortada.

xeoNNN

adam cool ya

ibocanpashasarsilmazcano

uclu millet ittifakı (kaan tayyip erdogan)
Son düzenlenme: 16 Eylül 2022, 20:27:45 SqueSarsilmaz
bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

feickthelord

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 16 Eylül 2022, 20:21:52
uclu millet ittifakı

Tripler veyso ez kuzi ciya bave tenne, criminal kuzen a alo memo kaanabi ş K-kaliteli demo

feickthelord

Konu güncellendi, yorumlar için teşekkürler.

Talhq1.

Dondurmam fantalı pepsi
Akşama ev var mı Rüştü
kilomu tart mıcaksan girme altıma