GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 12:07:27

ZyraPasaa

Başlatan ZyraPasaa, 26 Ağustos 2022, 13:43:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZyraPasaa

Selam, sizlere biraz kendimden bahsedeceğim. Adım Batuhan, çok küçük yaştan beri sanal ortamda bulunuyorum. Çoğu insan gibi, Wolfteam ile bilgisayar serüvenim başladı. Ardından Shaiya isimli bir MMORPG oyuna geçiş yaptım. Uzun bir süre ardından CS 1.6 sunucularında takıldım. Bir sunucuda yetkili oldum, çok güzel ortamlar kurdum. O sunucudaki insanlar bana SAMP camiasını tanıttı. Roleplay ortamını gösterdi, 2016 yılında rol yapmaya başladım. 2018'de bir sunucuda helper, 2019-2020 yılları arasında admin kadrosuna dahil oldum.

Beni tanıyanlarınız belki vardır, olmayanlar için kısa bir özet geçmek istedim. Üstte anlattığım süreler boyunca ufak ufak kodlama yapıp oyunlara hile yapan birisi olmuştum. Taa ki Shaiya ortamına girene kadar. O zamanlar 3. kişi tarafından sunucular yeni yeni açılmaya başlamıştı. Ben de yazılım olaylarına biraz daha detay getirmek istedim. C++, C# ve SQL konularına yoğunlaştım. SQL tarafım uzmanlık oldu, kendimce bir şeyler yapmaya başladım. Yıllar geçti, o oyun sayesinde büyük isimler ile tanıştım. Eskiden o oyunu oynamış, fakat şimdi sunucu açmak isteyen kişilerdi. Onlara yardım ettim ve bunun karşılığında beni eğitmeye başladılar. Yazılım tarafından daha detaylı bilgiler öğrenmeye başladım, kendimi geliştirdim. Kısa bir süre sonra Google'de çalışan kişilerle iletişimde oldum. Onlar sayesinde bende o ekibin bir parçası oldum. @gmail Departmanında görev aldım. Bu süre boyunca tek yaptığım şey kendimi geliştirmek oldu. Ardından kendi alanımı seçme vaktim gelmişti. Uzun bir süre kafa yordum ve alanımı website olarak seçtim. Website işlerinde yoğunlaştım fakat işler planladığım gibi olmadı. Website den çok back end kodları bana daha cazip geldi. Ben Front end, yani sitelerin görünen yüzünü kodlamak istemiştim. Biraz inatçı olduğum için, bu isteğimden vaz geçmedim. İki taraflı bilgiye sahip olmak istedim ve çalışmalar yaptım. Dersler aldım, Google'den destek aldım. Bana çok güzel şeyler kattılar.

Sizlere biraz hayatımı özetledim. Kendi yaşantım hakkında fazla bilgi vermek istemiyorum. Bu yüzden sanal geçmişimi anlattım. Biraz da yaptığım ve görev aldığım çalışmaları göstermek istiyorum.

Basit bir Admin Panel Template

UCP Panel

Instagram Clone

GTA V - Phone

Dashboard Components

Oriston Site Template

ZyraPasaa Website Template

UCP Panel (v2)

UCP Panel (v3)

Ve atamadığım&izin alamadığım onlarca site...
Aktif olarak çalıştığım sunucu&proje yok. İletişim için ZyraPasaa#5444 ulaşabilirsiniz. Eğer buradan ulaşamazsanız ekip arkadaşım, tek güvendiğim kişi olan licores#3422 üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

ZyraPasaa

feickthelord

Ellerine sağlık, hepsi şahane.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

ZyraPasaa

Miunanagi

Hoş geldin iyi forumlar :helal: