GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vegas Roleplay ~ the great always game!

Başlatan Merus, 20 Ağustos 2022, 16:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feickthelord

Öncelikle eleştiri ve düşüncelere açık olduğunuzu belirtmişsiniz, bu güzel bir şey. Benden isteğiniz üzerine eleştiri yapıyorum, fakat usta eleştirici birisi değilim ve sadece gözüme çarpan bir kaç şeyi eleştirmek adına bu iletiyi atıyorum.

Öncelikle başarılar diliyorum, fakat ortada klasikleşmiş ve oyuncuların hep gördüğü standart yönetim biçimi, işleyiş, yetkili kadrosu görüyorum. Eğer ciddi bir işe kalkışıcaksanız saydığım üç madde üzerine yoğunlaşmanız ve en iyisini yapmak için uğraşmanız gerekiyor. Şahsen ekibinizde en az 10-15 kişiyle kavgalı olup, tek gayesi zamanında X sunucusunda bulunup çevresi olması.

Eğer klasiklerin arasından kurtulup, ciddi bir proje yönetmek istiyorsanız ilk başta kendinizi ve davranışlarınızı düzeltmeli, ekibinizde bulundurduğunuz adamlara düzen vermelisiniz. Fakat gördüğüm kadarıyla hâlâ klasiklerin arasında yüzüyorsunuz, ne konseptiniz özgün, ne de tanıtım yazılarınız. Çok ağır konuşmak istemiyorum çünkü bir ara bende bu tarz işler yapan birisiyim, zamanla farkına vardım. Eğer dediklerimde açıklayıcı olamadıysam, ve bir şey anlamadıysan iletide belirtirsen sana anlatmak istediğimi çok kısa bir şekilde anlatırım. Kolay gelsin, bol şans.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

OnlySimon

Alıntı yapılan: Klautuncl - 20 Ağustos 2022, 17:27:20
Alıntı
Selamlar, öncelikle başarılar dilerim. Diğer sunucuların GUN-RP konsepti hakkında bilgisiz olduğundan söz etmişsiniz. Her ne kadar buna katılsam ise bu konsept hakkında sizin nasıl bir tecrübe, deneyiminiz var?

Merhaba dostum,

Tüm GUN-ROLEPLAY serverlerini gözden geçirdik ve onlarda olmayan sistemleri, yetkili aktifliklerini/ortamlarını hepsini izledik ve çoğu GUN-ROLEPLAY serverlerinde bazen talepler geç bakılıyor veya adminler eğlence için herkese sıkıyor kendilerine para veriyorlar vb. gibi şeyler. bunların hiç birisi bizde olmayacaktır ve yetkili ekipimiz tüm herşeye ciddi yanaşacaktır.. yukarda saymış olduğum hataları yapan admin, helper veya kim olursa olsun yapan kişiye sadece bir kez uyarı verilir devam eden kişi ise yassaklanır. konu hileye geldiği zaman ise şuan en iyi ANTİ-CHEAT sistemini geliştiriyoruz ve hilelerin üstünü örtemeye çalışıyoruz ki, sizlere daha iyi oyun ve rol zevki verelim ve bu eğlencenizi bozanlar olmasın. umarım daha açık ve net bir cevap vermişimdir.

İyi günler dilerim! :kalp:

Benim sorduğum şey bu değil. TR'de Gun-Rp sunucusu yok. Nasıl bir işleyiş ve sistem planlaması ile bizlere bahsettiğiniz Gun RP deneyimini yaşatacaksınız?
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2022, 10:07:58 OnlySimon

Klautuncl

Alıntı
Benim sorduğum şey bu değil. TR'de Gun-Rp sunucusu yok. Nasıl bir işleyiş ve sistem planlaması ile bizlere bahsettiğiniz Gun RP deneyimini yaşatacaksınız?

Merhabalar,

Sizlere GUN-RP deneyimini yaşatmamız için elimizden geldiğinin fazlasını yapıyoruz. sistemlere gelirsek eğer ekonomi düşük ve çok iyi para kazanmanızı sağlayacak meslekler yapmış bulunmaktayız. şuan TR de gun roleplay serveri bulunmadığını bende görüyorum. getirmiş olduğumuz LSSD LSPD LSFMD LSFBİ olan sistemler hayla geliştirilme aşamasında.. merak etmeyiniz ekonomi zorluğu çekmeyeceksiniz ve serverimizde eğlene bileceksiniz.

İyi günler dilerim, bir sorunuz veya alayamadığınz bir konu varsa discord üzerinden beni invalidunknown#6899 ekleye bilirsiniz!

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Klautuncl

Alıntı yapılan: feickthelord - 21 Ağustos 2022, 00:53:34
Öncelikle eleştiri ve düşüncelere açık olduğunuzu belirtmişsiniz, bu güzel bir şey. Benden isteğiniz üzerine eleştiri yapıyorum, fakat usta eleştirici birisi değilim ve sadece gözüme çarpan bir kaç şeyi eleştirmek adına bu iletiyi atıyorum.

Öncelikle başarılar diliyorum, fakat ortada klasikleşmiş ve oyuncuların hep gördüğü standart yönetim biçimi, işleyiş, yetkili kadrosu görüyorum. Eğer ciddi bir işe kalkışıcaksanız saydığım üç madde üzerine yoğunlaşmanız ve en iyisini yapmak için uğraşmanız gerekiyor. Şahsen ekibinizde en az 10-15 kişiyle kavgalı olup, tek gayesi zamanında X sunucusunda bulunup çevresi olması.

Eğer klasiklerin arasından kurtulup, ciddi bir proje yönetmek istiyorsanız ilk başta kendinizi ve davranışlarınızı düzeltmeli, ekibinizde bulundurduğunuz adamlara düzen vermelisiniz. Fakat gördüğüm kadarıyla hâlâ klasiklerin arasında yüzüyorsunuz, ne konseptiniz özgün, ne de tanıtım yazılarınız. Çok ağır konuşmak istemiyorum çünkü bir ara bende bu tarz işler yapan birisiyim, zamanla farkına vardım. Eğer dediklerimde açıklayıcı olamadıysam, ve bir şey anlamadıysan iletide belirtirsen sana anlatmak istediğimi çok kısa bir şekilde anlatırım. Kolay gelsin, bol şans.

Merhabalar,

İlk önce ilitiniz için teşekkürler.. bizlerde bu durumun farkındayız ve klasik serverler arasından kurtulmaya çalışıyoruz.. konseptimiz ve tanıtımımız şahsen serverin kurucusu tarafından yapılmış bulunmakta. diğer serverlerden bizleri üstün tutacak sistemler yapıyoruz ve şuan bir çok sistem hazır halde. yukardaki arkadaşa belirtiğim gibi sizlerede belirtmek istiyorum.. serverimiz diğer serverlerden çok farklı ve güzel bir sistemlerine sahip. yetkili kadrosuna gelirsek eğer şuan iyi bir yetkili kadromuz bulunmakta ve konuşma tarzları davranışları gayet yerinde.. serverimize ciddi yanaşıyoruz görüldüğü gibi ve devam edeceğiz.. iletiniz için tekrar teşekkürler!

İyi günler dilerim, bir sorunuz veya alayamadığınz bir konu varsa discord üzerinden beni invalidunknown#6899 ekleye bilirsiniz!

feickthelord

Alıntı yapılan: Klautuncl - 21 Ağustos 2022, 13:39:23

Merhabalar,

İlk önce ilitiniz için teşekkürler.. bizlerde bu durumun farkındayız ve klasik serverler arasından kurtulmaya çalışıyoruz.. konseptimiz ve tanıtımımız şahsen serverin kurucusu tarafından yapılmış bulunmakta. diğer serverlerden bizleri üstün tutacak sistemler yapıyoruz ve şuan bir çok sistem hazır halde. yukardaki arkadaşa belirtiğim gibi sizlerede belirtmek istiyorum.. serverimiz diğer serverlerden çok farklı ve güzel bir sistemlerine sahip. yetkili kadrosuna gelirsek eğer şuan iyi bir yetkili kadromuz bulunmakta ve konuşma tarzları davranışları gayet yerinde.. serverimize ciddi yanaşıyoruz görüldüğü gibi ve devam edeceğiz.. iletiniz için tekrar teşekkürler!

Kurucu sıfır yazılmış bir tanıtım kullanmıyor, zamanında benim yazdığım yazıları kullanıyor. Ve bunu discord üzerinden nazik bir dille belirttiğimde çıldırıyor. İşiniz yaaş.

Flowen

hepimiz sunucunun 1 hafta sonra +20 üstüne çıkamayıp kapanacağını biliyoruz
sunucu basındaki iq degeri 5 üstüne çıkamayan cocugu artık tanımayan yok, elestiriye gerek var mı? hayır.

haroldjackson

imza kalemle atılır

Merus

Alıntı yapılan: feickthelord - 21 Ağustos 2022, 13:44:47
Alıntı yapılan: Klautuncl - 21 Ağustos 2022, 13:39:23

Merhabalar,

Kurucu sıfır yazılmış bir tanıtım kullanmıyor, zamanında benim yazdığım yazıları kullanıyor. Ve bunu discord üzerinden nazik bir dille belirttiğimde çıldırıyor. İşiniz yaaş.

Merhaba, zamanında bannerı siz yaptınız Red roleplay konusunun ve bunu ben istemedim siz istediniz hatırlarsanız ?

Alıntı yapılan: Flowen - 21 Ağustos 2022, 13:57:38
hepimiz sunucunun 1 hafta sonra +20 üstüne çıkamayıp kapanacağını biliyoruz
sunucu basındaki iq degeri 5 üstüne çıkamayan cocugu artık tanımayan yok, elestiriye gerek var mı? hayır.
Merhaba dostum herkes senin ne kadar toxic olduğunu biliyor seni hiç ciddiye almıyorum dostum bunu bilmeni isterim.
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2022, 14:40:44 Merus

Jamaikan.

Sunucunun discordu Niva Roleplay discordundan kopyalanmış, oocmarket, lspd tanıtım yazısı, güncelleme notları ve daha bir çok şey kopyalanmış. Sanmıyorum başarabileceğinizi, trash.

Merus

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 21 Ağustos 2022, 19:06:50
Sunucunun discordu Niva Roleplay discordundan kopyalanmış, oocmarket, lspd tanıtım yazısı, güncelleme notları ve daha bir çok şey kopyalanmış. Sanmıyorum başarabileceğinizi, trash.
Merhaba can öncelikle oocmarket her yerde aynı bunu sana söyliyim güncelleme notları ekibimiz tarafından yazıldı inanki sizin discordda 2 hesapım vardı 2 side banlı hiç girmeye uğraşmıyorum bile :)

Jamaikan.

Alıntı yapılan: Merus - 21 Ağustos 2022, 21:17:08
Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 21 Ağustos 2022, 19:06:50
Merhaba can öncelikle oocmarket her yerde aynı bunu sana söyliyim güncelleme notları ekibimiz tarafından yazıldı inanki sizin discordda 2 hesapım vardı 2 side banlı hiç girmeye uğraşmıyorum bile :)
Genelde öyle olur :D

Jamaikan.

Zaten niva discordu ile senin discorduna giren birisi çalıntı yazıları farkedebilir, dediğim gibi trashhhhhhhhhh.

Merus

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 22 Ağustos 2022, 12:37:03
Zaten niva discordu ile senin discorduna giren birisi çalıntı yazıları farkedebilir, dediğim gibi trashhhhhhhhhh.
Aynen canım en azından ben okul param ile server açmıyorum farkımız bu :)