GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vegas Roleplay ~ the great always game!

Başlatan Merus, 20 Ağustos 2022, 16:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merus

Sunucu Adresi: 195.XXX.187.XXXX:7777 [BAKIM]
Sunucu Versiyonu: 0.3DL
Web&Forum: www.vegas-roleplay.com [YAKINDA]
Discord: Tıkla Bağlan [AKTİF]

Hakkımızda

Vegas Roleplay projesi hakkında biraz önbilgilendirme verelim. Projemiz çatışma odaklı Roleplay sunucusudur. Bİlgili ve tecrübeli admin kadromuz oyuncularımız ile 7/24 ilgileniyor ve yardımcı oluyor. Günlük para dağıtımı xp dağıtımları ve bir çok etinlik düzenlediğimiz sunucumuza sende davetlisin. Eğer sende günün stresini atmak istiyorsan aramıza katılıp çatışma rolü yapabilirsin!

Neden Burada Oynamalısınız?

Öncelikle neden burada olmalısınız açıklayalım. Diğer GUN-RP odaklı sunucularda ki bilgisiz
Hakkımızda & tecrübesiz adminlerin bulunduğu yerlerde hile bile olsa sizinle ilgilenmeyen kişiler yerine burada en ufak sorununuzda sizinle ilgilenen adminlerin bulunduğu eğlenceli etkinliklerin yapıldığı sunucumuzda oynamanızı tavsiye ederiz.

Sistemleri görebilir miyiz?

Şuanda maalesef ki sistemleri görmeniz mümkün değildir, fakat discord adresimiz üzerinden güncelleme notları kanallarından sık sık sistemlerden kesitler koyabiliriz, sizde bunları görebilirsiniz.

Kalıcık & Sizden Beklentilerimiz

Sunucu açılımında bir takım etkinlikler yapmayı planlıyoruz, fakat bu aktifliğe göre değişebilir. Sunucu açılımında sizlere bir takım çekilişimiz olacaktır. Üstelik olarak aktiflik sayısını elde tutabilirsek, sizlere sık sık çekiliş yapacağımızı belirtmek isteriz.

Son düzenlenme: 20 Ağustos 2022, 21:26:32 Merus

Nine Roleplay

RoseXD

OnlySimon

Alıntı yapılan: Merus - 20 Ağustos 2022, 16:25:27

Öncelikle neden burada olmalısınız açıklayalım. Diğer GUN-RP odaklı sunucularda ki bilgisiz
Hakkımızda & tecrübesiz adminlerin bulunduğu yerlerde hile bile olsa sizinle ilgilenmeyen kişiler yerine burada en ufak sorununuzda sizinle ilgilenen adminlerin bulunduğu eğlenceli etkinliklerin yapıldığı sunucumuzda oynamanızı tavsiye ederiz.

Selamlar, öncelikle başarılar dilerim. Diğer sunucuların GUN-RP konsepti hakkında bilgisiz olduğundan söz etmişsiniz. Her ne kadar buna katılsam ise bu konsept hakkında sizin nasıl bir tecrübe, deneyiminiz var?

Klautuncl

Merhabalar,

Serverimize yapılacak olan güzel sistemlerimiz ile birlikte sizleri daha iyi eğlendirmeyi düşünüyoruz. emin olunki sistemlerimiz ile birlikte sizleride çok şaşırtacağız! bizleri beklemede kalın!

Klautuncl

Alıntı
Selamlar, öncelikle başarılar dilerim. Diğer sunucuların GUN-RP konsepti hakkında bilgisiz olduğundan söz etmişsiniz. Her ne kadar buna katılsam ise bu konsept hakkında sizin nasıl bir tecrübe, deneyiminiz var?

Merhaba dostum,

Tüm GUN-ROLEPLAY serverlerini gözden geçirdik ve onlarda olmayan sistemleri, yetkili aktifliklerini/ortamlarını hepsini izledik ve çoğu GUN-ROLEPLAY serverlerinde bazen talepler geç bakılıyor veya adminler eğlence için herkese sıkıyor kendilerine para veriyorlar vb. gibi şeyler. bunların hiç birisi bizde olmayacaktır ve yetkili ekipimiz tüm herşeye ciddi yanaşacaktır.. yukarda saymış olduğum hataları yapan admin, helper veya kim olursa olsun yapan kişiye sadece bir kez uyarı verilir devam eden kişi ise yassaklanır. konu hileye geldiği zaman ise şuan en iyi ANTİ-CHEAT sistemini geliştiriyoruz ve hilelerin üstünü örtemeye çalışıyoruz ki, sizlere daha iyi oyun ve rol zevki verelim ve bu eğlencenizi bozanlar olmasın. umarım daha açık ve net bir cevap vermişimdir.

İyi günler dilerim! :kalp:
Son düzenlenme: 20 Ağustos 2022, 17:29:14 Klautuncl

Merus

Alıntı yapılan: Nine Roleplay - 20 Ağustos 2022, 17:10:13
Başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: RoseXD - 20 Ağustos 2022, 17:14:27
Başarılar dilerim - Charles
 :gtasa:  :serefe:
Alıntı yapılan: OnlySimon - 20 Ağustos 2022, 17:17:55
Alıntı yapılan: Merus - 20 Ağustos 2022, 16:25:27

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

KaanSvrnn

Alıntı yapılan: Klautuncl - 20 Ağustos 2022, 17:27:20
Alıntı

Merhaba dostum,

Tüm GUN-ROLEPLAY serverlerini gözden geçirdik ve onlarda olmayan sistemleri, yetkili aktifliklerini/ortamlarını hepsini izledik ve çoğu GUN-ROLEPLAY serverlerinde bazen talepler geç bakılıyor veya adminler eğlence için herkese sıkıyor kendilerine para veriyorlar vb. gibi şeyler. bunların hiç birisi bizde olmayacaktır ve yetkili ekipimiz tüm herşeye ciddi yanaşacaktır.. yukarda saymış olduğum hataları yapan admin, helper veya kim olursa olsun yapan kişiye sadece bir kez uyarı verilir devam eden kişi ise yassaklanır. konu hileye geldiği zaman ise şuan en iyi ANTİ-CHEAT sistemini geliştiriyoruz ve hilelerin üstünü örtemeye çalışıyoruz ki, sizlere daha iyi oyun ve rol zevki verelim ve bu eğlencenizi bozanlar olmasın. umarım daha açık ve net bir cevap vermişimdir.

İyi günler dilerim! :kalp:

:D

mtb

konu düzeni ve tanıtım çalıntı başarılar felan değil 2 güne kapanır

2017-2024

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: mtb - 20 Ağustos 2022, 18:17:50
Dostum öncelikle merhaba bu konu 1 sene önce feickin yardımı ile yapmıştım arkadaşlara ben verdim heran gibi bir çalınma yok.

mtb

Alıntı yapılan: Nine Roleplay - 20 Ağustos 2022, 19:15:26
Alıntı yapılan: mtb - 20 Ağustos 2022, 18:17:50
Dostum öncelikle merhaba bu konu 1 sene önce feickin yardımı ile yapmıştım arkadaşlara ben verdim heran gibi bir çalınma yok.
yardım aldıgın adamın kendine hayrı yok

2017-2024

mtb

sunucu klautunmuş bide hahaha tanıtımın çalıntı olduğunu kanıtladık rionun kelb'i klaut sunucu açıyor.hahaha

2017-2024

Merus

Alıntı yapılan: mtb - 20 Ağustos 2022, 19:23:57
sunucu klautunmuş bide hahaha tanıtımın çalıntı olduğunu kanıtladık rionun kelb'i klaut sunucu açıyor.hahaha
Dostum anlama zorluğun var sanırsam 1 yıl önce biz bu tanıtımı kullandık o zaman daha rion roleplay yoktu bile dostum ha ? Yani sen ne yaşıyorsun ne içtiysen gel beraber içelim :)