GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Köpek-DOG Roleplay - Yeni serüven

Başlatan XziiTriOzz, 04 Ağustos 2022, 21:32:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Murat Budak - 05 Ağustos 2022, 00:04:45

arkadaş discorda girip allah, atatürke sövücek kadar karaktersiz birisidir

yeni piyasanın eski çocukları

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

mtb

Olgun kaan kardesim hakkında atılan yalan iftiralar icin gercekten uzuldum sen 18 bende 20 yasindayim

2017-2024

feickthelord

Alıntı yapılan: mtb - 05 Ağustos 2022, 00:37:08
Olgun kaan kardesim hakkında atılan yalan iftiralar icin gercekten uzuldum sen 18 bende 20 yasindayim

ozur dilerim abi :(

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: feickthelord - 05 Ağustos 2022, 00:39:09

git ötede havla aç köpek annenin senin ailenin bütün fotoğrafları ortada geziyor millete bok atıyorsun hala

Rodeiun

XziiTriOzz

XziiTriOzz

Discord topluluğumuza gelip gir çık yapanlar direk kara listeye alınıp, evinden alınıcaktır. İyi günler.

SEZON 2 YAKINDA!

feickthelord

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 05 Ağustos 2022, 00:51:51

git ötede havla aç köpek annenin senin ailenin bütün fotoğrafları ortada geziyor millete bok atıyorsun hala

oğlum, iyi misin?

Lonnely

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: feickthelord - 05 Ağustos 2022, 01:42:54
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 05 Ağustos 2022, 00:51:51

oğlum, iyi misin?
İyilik sağlık, yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Lonnely - 05 Ağustos 2022, 01:48:23
:oku2:
Listenin başına Rina-Hera yalaması olarak eklendin. İyi günler, yorumun için teşekkürler.

Lonnely

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 05 Ağustos 2022, 01:51:01
Alıntı yapılan: Lonnely - 05 Ağustos 2022, 01:48:23
:oku2:
Listenin başına Rina-Hera yalaması olarak eklendin. İyi günler, yorumun için teşekkürler.
Hera'yı en çok eleştiren insanlardan birisi olmam dışında bir problem yok. Sunucunun yönetiminde şu an neden sadece ben varım biraz düşün istersen aklıevvel dostum :D

Lonnely

Bu arada sesini daha güzel duyurmak istersen Discord adresimden beni ekleyebilirsin. Sana imla kuralları hakkında yardımda bulunabilirim, bu sayede yazdıkların daha etkili ve vurucu olur.

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Lonnely - 05 Ağustos 2022, 01:54:51
Bu arada sesini daha güzel duyurmak istersen Discord adresimden beni ekleyebilirsin. Sana imla kuralları hakkında yardımda bulunabilirim, bu sayede yazdıkların daha etkili ve vurucu olur.
lan yarasa discordum belli ekle, yada dcni ver ekliyim, rina yalaması batuhan :D
HATTA DİSCORDUMUZA GEL https://discord.gg/tWTv3rAw2s