GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:58:00

Feick a.k.a sanalmaganda

Başlatan feickthelord, 10 Ağustos 2021, 01:33:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feickthelord

Yo,

İsmim Kağan Yıldırım. Ağ İşletmenliği alanım. Ek olarak veri tabanı programcılığı ile uğraşıyorum. Aslında daha farklı alanlara yönelmeyi planlıyordum fakat gönlüm el vermediği için Ağ İşletmenliği bölümünü seçtim. Sadece bu bölüm değil bir iki bölüme daha ilgim var.
Bölüm güncellemesi:
Alıntı
okulu bıraktım, sadece canım sıkılırsa fight varsa uğruyorum, berberde çalışıyorum. berberde cyber securitylik yapıyorum.

Ayriyetten aktif olarak sosyal medya platformlarında insanları kanırtıyorum, onlara her gece & sabah iyi geceler, iyi günler, iyi öğlenler diyorum. İnsanları mutlu etmeyi seviyorum.

Dil olarak ana dilim olan Türkçe ile birlikte yarım yamalak bir İngilizce bilgisine sahibim işte kendimi idare ediyorum. Ek olarak diğer kültürlerde ki enteresan şeylere ilgim bulunuyor.
Bölüm güncellemesi:
Alıntı
artık arapça da biliyorum.

Zamanında insanların gözünde çocuk olarak bilindim, evet cidden çocuk gibi tavırlarım vardı. Profilim vesaire olayı daha'da derinleştiriyordu. Fakat bir süre sonra bu tavırların beni sıktığını ve insanların gözünden daha fazla düşmemek adına kendimi tavırlarım konusunda düzeltmeye karar verdim ve yavaş yavaş düzeldiğimi hissediyorum  :maalesef:
Bölüm güncellemesi:
Alıntı
sanal magandalığa başladım, artık insanların gözünde hala cocugum.

Daha çok suç temalı dizi ve kitapları okumayı severim, bana göre onlar daha hoş geliyor saçma aşk kitapları yerine o tarz kitaplar okuyun. Türkçe dizi izlemedim hiç, bir kaç eski yapımı izlemişimdir ama yeni yapılan diziler daha çok çocuk kitleye hitap ediyor diye hissediyorum. Manga okumayı severim elimde 41 tane kitap var hepsini okuyup bitirdim. Yenilerini almak için sabırsızlanıyorum.. Tahir abim gibi AOT hayranıyım ve daha farklı animeleri severim. respect @Levi

Burada ki neredeyse herkes gibi bilgisayar oyunlarını severim, dizi & film izlemeye bayılırım. Arada bölümüm gereği kodlama ile ilgileniyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum. @santiagocss samet ve hasan sangrento askim dostum sağolsun zamanında bu konu'da çok yardımı dokundu  :helal:

Kendimden bu şekilde bahsetmiş oldum, artık insanlar tarafından sevilen feick aka gaviria olmak isterim  :@@

HTML/CSS/PHP/C#
Network Management.
Veri Tabanı Programcılığı.

"sevmezsin gtamulti sayesinde, tanırsan hastamız olursun"

ilk defa tutuklandım, çok heyecanlıydı. sanal magandayım diye gezinirken cocuk subede müdürden iki tokat yedim artık uslandım. bu saatten sonra insanlara ve türkiyeye faydalı bir birey olarak hayatıma devam edeceğim beni sevmeyen herkesin !!.

nitrom her ay yenileniyor discord nickinin geçerisz olma gibi ihtimali yok brom anlarsınız ya
Son düzenlenme: 09 Mart 2023, 20:48:37 Coiner
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

feickthelord

Diğer hesabım silindiği için tekrardan buradayım, konu düzeltildi.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Mazzetti

Hoşgeldin kardeşim, iyi forumlar. :helal:

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

ibocanpashasarsilmazcano

Tekrardan hoş geldin kaancım, kadim dostum.  :helal:

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Sulozzy

feickthelord

Alıntı yapılan: Mazzetti - 25 Şubat 2022, 16:14:53
Hoşbuldum, teşekkürler.

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 25 Şubat 2022, 17:07:02
Hoş buldum kâdim dostum, <3

Alıntı yapılan: Sulozzy - 25 Şubat 2022, 17:36:11
oğluşum
Buyur annecim?

Sulozzy

babacım dicektin anneni karıştırdın galiba oğluş kaanAlıntı yapılan: finch - 25 Şubat 2022, 17:50:45
Alıntı yapılan: Mazzetti - 25 Şubat 2022, 16:14:53
Hoşbuldum, teşekkürler.

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 25 Şubat 2022, 17:07:02
Hoş buldum kâdim dostum, <3

Alıntı yapılan: Sulozzy - 25 Şubat 2022, 17:36:11
oğluşum
Buyur annecim?

R4IN

feickthelord

allah
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2022, 18:40:30 feickthelord

feickthelord

BuRMiLLaT

Hoş geldin iyi forumlar diliyorum tekrar selam bu arada :)

mtb

Alıntı yapılan: feickthelord - 10 Ağustos 2021, 01:33:01
Zamanında insanların gözünde çocuk olarak bilindim, evet cidden çocuk gibi tavırlarım vardı. Profilim vesaire olayı daha'da derinleştiriyordu. Fakat bir süre sonra bu tavırların beni sıktığını ve insanların gözünden daha fazla düşmemek adına kendimi tavırlarım konusunda düzeltmeye karar verdim ve yavaş yavaş düzeldiğimi hissediyorum

:D değişen hiç bir şey yok haha burda millete düzgün düzgün konusuyon sadece
daha çok çocuk kitleye hitap ediyor diye
bohohoytttt
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2022, 08:39:24 mtb

2017-2025

feickthelord

Alıntı yapılan: BuRMiLLaT - 02 Ağustos 2022, 21:37:20
Hoş geldin iyi forumlar diliyorum tekrar selam bu arada :)
Hoş bulduk, sana da.

Alıntı yapılan: mtb - 03 Ağustos 2022, 08:38:08
Zamanında insanların gözünde çocuk olarak bilindim, evet cidden çocuk gibi tavırlarım vardı. Profilim vesaire olayı daha'da derinleştiriyordu. Fakat bir süre sonra bu tavırların beni sıktığını ve insanların gözünden daha fazla düşmemek adına kendimi tavırlarım konusunda düzeltmeye karar verdim ve yavaş yavaş düzeldiğimi hissediyorum

:D değişen hiç bir şey yok haha burda millete düzgün düzgün konusuyon sadece
daha çok çocuk kitleye hitap ediyor diye
bohohoytttt

Tek yaptığın grafiklerinle övünmek, annene babana sabır diliyorum.

mtb

Alıntı yapılan: feickthelord - 03 Ağustos 2022, 13:24:52
Tek yaptığın grafiklerinle övünmek, annene babana sabır diliyorum.

sende developerım diye geziyon ama hic bir seyi tek basina yapamiyorsun en azindan ben kimsenin ne yalakasiyim ne kimseye minnet ediyorum  :dans:

2017-2025

ibocanpashasarsilmazcano

iyi insandir, fazla kavgacı

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme