GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 02:43:51

KİLİT

Başlatan Shivaz, 31 Temmuz 2022, 16:55:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shivaz

-
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2022, 21:07:31 Shivaz

mtb

2017-2024

elf

mtb

Alıntı yapılan: KaanSvrnn - 31 Temmuz 2022, 22:02:09
sil

Silinecegi felan yok. Biz burdayiz bayram sonu sunucusu degiliz ha 1 yildir acigiz.

2017-2024

OnlySimon

Daxy

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Sherlock

Sunucunun iyi olup olmadığını tanıtım belirler diye bir kural yoktur fakat üyelerin dikkatini çekmek için özen gösterebilirdiniz. Başarılar.

Adımı duymuş olmayabilirsin ama herkes tanır beni :)

Shivaz

Bir çok sunucum oldu ve böyle bir sunucu daha açmak istedim ben yaptığım işin hakkını veririm 1 yıldır aktif olarak farklı isimler ve farklı türde sunucular açtım bu işe dün başlamadık ve kötü yorumların gram umrumda olmadığı sunucumun seyrini değiştirmeyeceğini ve 0 çekse de açık kalacağını buradan sizlere duyuruyorum biz burada bir şey yapmak istiyoruz çeker çekmez başarılı oluruz olamayız fakat böyle tanımın altına gelip boş yorum yapana kadar herkes kendi sunucusuyla ilgilense ve artık şu zihniyetten çıkıp ergenliğinizi atlatıp adam akıllı düzgünce konuşabileceğimiz bir ortam yaratmak hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum daha sunucu açılmadan sunucuyu kötülüyorsunuz sıkıntınız varsa konu üzerinden değil discord üzerinden iletişime geçelim ve konuyu kirletmeyelim.  :aynen:

Shivaz

Alıntı yapılan: Sherlock - 01 Ağustos 2022, 21:43:54
Sunucunun iyi olup olmadığını tanıtım belirler diye bir kural yoktur fakat üyelerin dikkatini çekmek için özen gösterebilirdiniz. Başarılar.

Tanıtım düzenlenecek düşünceniz için teşekkürler.

Furkanulas

OnlySimon

Alıntı yapılan: Shivaz - 01 Ağustos 2022, 21:49:21
Bir çok sunucum oldu ve böyle bir sunucu daha açmak istedim ben yaptığım işin hakkını veririm 1 yıldır aktif olarak farklı isimler ve farklı türde sunucular açtım bu işe dün başlamadık ve kötü yorumların gram umrumda olmadığı sunucumun seyrini değiştirmeyeceğini ve 0 çekse de açık kalacağını buradan sizlere duyuruyorum biz burada bir şey yapmak istiyoruz çeker çekmez başarılı oluruz olamayız fakat böyle tanımın altına gelip boş yorum yapana kadar herkes kendi sunucusuyla ilgilense ve artık şu zihniyetten çıkıp ergenliğinizi atlatıp adam akıllı düzgünce konuşabileceğimiz bir ortam yaratmak hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum daha sunucu açılmadan sunucuyu kötülüyorsunuz sıkıntınız varsa konu üzerinden değil discord üzerinden iletişime geçelim ve konuyu kirletmeyelim.  :aynen:
Güzel kankam, Sen bir proje ortaya koyuyor isen her türlü eleştiri ve kötülemeye hedef haline gelirsin. Kötülenince de bunu ergenlik diye niteleyip durursun. Hedef olup olmamayı da ortaya koyacağın iş belirler. Fakat sen burada sunucuya vermediğin özeni bizim yazılarımızda vermemi istiyorsun. Peki öyle yapalım.

Tanıtımda hiçbir ilgi çekici bir şey yok. *Anti hile anti hile* diyip durmuşsunuz fakat oyuncuların ilgisini çeken şey artık bu değil. Bu işi iyi yapmışsınızdır o ayrı. Sunucunuza o kadar özensiz yaklaşmışsınız ki Discord Sunrise-Roleplay kopyala yapıştır tanıtımınızdaki Rion yazılarını yeni yeni düzeltmeye başlamışsınız. Yetkili ekibinin RP hakkında gram fikri olduğunu sanmıyorum. Zaten önceki sunucularında DM atıp kendilerine silah verip revive atarak oynamaktan başka bir halta yaramıyorlardı. Bana sen sunucu açıp başarısız oldun demeye devam etsinler :D. Gelelim Türk konseptinize. Safari'nin aynısını Victim modu ile ileri süreceksiniz. A5-A6-A7 gibi kavramları kullanmanızdan bunu ne kadar Türk RP'ye yedirdiğiniz belli oluyor. Ben böyle bir sunucuya emek harcamak istemem. Bir oyuncunun sizi seçmesi için hiçbir sebep yok. Yine de başarılar.
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2022, 10:23:34 OnlySimon

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.

Kavga içerikli iletiler temizlendi. Konu altında kavga etmeyin, kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

Phandemy