GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Marina Roleplay - feel the difference.

Başlatan Narisca, 22 Temmuz 2022, 11:24:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Narisca

Selamlar, Marina Roleplay samp istemcisi üzerine kurulmuş bir Roleplay sunucusudur. Özgün konseptiyle birlikte sizlere Yabancı konsept olarak açılacak ve kalıcı olacaktır. Sizlere sorunsuz ve bitmek bilmeyen bir Roleplay zevki yaşatacağız. Yetkili kadromuz tamamen bunun için çabalayacaktır. Önceki projemizden tamamen ayrılarak yeni bir projeye başlangıç yapacağız, yenilenmiş yetkili kadrosu ve değiştirilmiş konseptle karşınızda olacağız. Yetkili kadromuzu özenle seçtik ve sizlerle beraber olmaya hazırız! Marina Roleplay sunucumuz tamamen sizin kendinize belirlediğiniz rolleri, canlandırmak istediğiniz karakterleri hiç bir sorun yaşamadan canlandırmanızı sağlayacaktır. Karakterinizin hangi şehirde doğduğunu, kaç yaşında olduğunu ve diğer özelliklerini belirlemek tamamen size kalmıştır. Kısacası hayalinizdeki karakteri sınır tanımadan bazı kurallar çerçevesinde yaşatabileceksiniz.

Sunucumuzu tamamen Roleplay kapsamında açmayı planlıyoruz. Roleplay'ın huzurunu kaçıran kişilere en ağır cezaları vereceğiz Roleplay zevkini bozdurmayacağız. Hile kullanımlarına karşı hiç bir insiyatif göstermeden siz oyuncularımızın içindeki o Roleplay isteğini gerçekleştireceğiz. Öncesinde ekip içinde yaşadığımız sorunları tekrardan yaşamamak üzere temiz bir başlangıç yapacağız.

Sunucu Site: www.marina-gaming.com
Sunucu SA:MP: samp.marina-gaming.com
Discord Sunucusu: https://discord.gg/eejPZcXvsh

Son düzenlenme: 22 Temmuz 2022, 11:45:59 Narisca
İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

Narisca

Tasarım ve ekip değişikliği olduğu için konu yeniden açıldı, şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkürler. (Tasarımlar için MTB'ye teşekkürler!)

2020-2022

mtb

2017-2024

ProxyExe

gayet güzel bir sunucu olacak bangır bangır gelioz

Chucky

Başarılar dilerim umarım herşey güzel olur.

Rheme

kratos

bu kadar aciz bir yetkili kadrosuyla sunucu acmak :D
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2022, 23:38:45 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.

Berkay!

Alıntı yapılan: kratos - 22 Temmuz 2022, 17:45:29
gercekten acizlik allaha sovdugunude gormustum sunucuda boyle yetkililer tercih ediliyorsa bu cocuk benim her kosulda degerlerime sovebilir
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2022, 23:39:34 Coiner

lev

Alıntı yapılan: Rheme - 22 Temmuz 2022, 12:38:08
Başarılar dilerim.
bende senin tarih okumanı, gelişmeni ve kültürlenmeni dilerim

Narisca

Cidden çok garip insanlarsınız, jaweed, mtb, kratos vs. Platformda güzel dostluklar edinmek yerine sürekli birileriyle kavga edip, kendi adınızı kötülüyorsunuz. Yetmiyormuş gibi girip ayrıldığınız veya düşman olduğunuz kişilerin cidden emek verdikleri projeyi kötüleyerek insanların gözünde algı yaratıyorsunuz. Sözüm Rheme'yede geçerli, kendisi ekipten atıldı, burada güldüğüm kısım jaweed'in yazdığı. Kratosa gelince bir insan aciz olabilir ama bunu belirten kişide aciz olmamalı. Yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2022, 19:09:13 Narisca
2020-2022

ProxyExe

Alıntı yapılan: Narisca - 22 Temmuz 2022, 19:08:11
Cidden çok garip insanlarsınız, jaweed, mtb, kratos vs. Platformda güzel dostluklar edinmek yerine sürekli birileriyle kavga edip, kendi adınızı kötülüyorsunuz. Yetmiyormuş gibi girip ayrıldığınız veya düşman olduğunuz kişilerin cidden emek verdikleri projeyi kötüleyerek insanların gözünde algı yaratıyorsunuz. Sözüm Rheme'yede geçerli, kendisi ekipten atıldı, burada güldüğüm kısım jaweed'in yazdığı. Kratosa gelince bir insan aciz olabilir ama bunu belirten kişide aciz olmamalı. Yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Katılıyorum, dediğin gibi dostluklar edinip, emeğe saygı yerine; Sırf önceden kavgalı olduğunuz için emek olan şeyleri kötüleyip insanlarda kötü algı oluşturuyorsunuz.

feickthelord

Alıntı yapılan: Berkay! - 22 Temmuz 2022, 17:48:57
gercekten acizlik allaha sovdugunude gormustum sunucuda boyle yetkililer tercih ediliyorsa bu cocuk benim her kosulda degerlerime sovebilir

sen allaha sövmüyon kanka tamam tmam
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2022, 23:39:49 Coiner
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Rheme

Kendi yazdığınız mesajların ss ini atmıyorsunuz, ki umrumda bile olmaz yetkili kadrosunda değilim.

Ben her sözümün arkasındayım, sövdüm sövmeyede devam ederim.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2022, 23:40:14 Coiner

Rheme

Alıntı yapılan: Narisca - 22 Temmuz 2022, 19:08:11
Bilader ben atıldım diye projeni kötülemem, umrumda dahi olmaz.

Superman

Komik :D

Bu sefer ne yapacaksın Narisca??? Hakanın paylaştığı v2yi alıp, ismini değiştirip daha sonrasında XXX sunucusunun sitesini alıp sadece bannerını değiştirip ben mi yaptım diyeceksin.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2022, 00:27:18 Superman