GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Veteran Roleplay | no way back just through | discord.gg/veteran

Başlatan Skrann, 15 Temmuz 2022, 17:59:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elf

Başarılar demek isterdim. Ancak pek başarılı bişey göremiyorum.. Ortada ne bir sunucu var, ne de bir proje, laf olsun diye tanıtım açılmış gibi. Tanıtım kuralları vs geçeceğim, tanıtım baştan yetersiz. Daha iyi bir tanıtım olabilirdi.. Sunucuya dair ne bir ekran görüntüsü var, ne de bir video içeriği. Bence tüm eksiklerinizi halletmeden tanıtım açmanız saçma olmuş. Zaten bitmekte olan bir platformu böyle yaparak daha çok bitiriyorsunuz..  :hayir:
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2022, 02:45:58 elf

Skrann

Alıntı yapılan: elf - 18 Temmuz 2022, 02:40:56
Başarılar demek isterdim. Ancak pek başarılı bişey göremiyorum.. Ortada ne bir sunucu var, ne de bir proje, laf olsun diye tanıtım açılmış gibi. Tanıtım kuralları vs geçeceğim, tanıtım baştan yetersiz. Daha iyi bir tanıtım olabilirdi.. Sunucuya dair ne bir ekran görüntüsü var, ne de bir video içeriği. Bence tüm eksiklerinizi halletmeden tanıtım açmanız saçma olmuş. Zaten bitmekte olan bir platformu böyle yaparak daha çok bitiriyorsunuz..  :hayir:

Discord adresi bulunmakta tüm ekran görüntülerini, sistemleri ve mapleri discord adresine gelerek görebilirsiniz. Kısa süre içerisinde buradan da mapler ve güncelleme notları paylaşılacak.

mtb

klasik farklı bir sey olmayan gun rp (dm) sunucusudur.arkadasları oynasın diye acılıyo

2017-2025

Skrann

Alıntı yapılan: 212mtb - 18 Temmuz 2022, 11:55:03
klasik farklı bir sey olmayan gun rp (dm) sunucusudur.arkadasları oynasın diye acılıyo

Millete sallamak dışında bir işin olsun ahbap. iletilerine girdiğin zaman tüm sunuculara salladığını görebiliyoruz.

Skrann

"Fan değil fam olun."
             -@Berkay!
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2022, 20:24:34 Skrann

Deskioex

Alıntı yapılan: elf - 18 Temmuz 2022, 02:40:56

Eleştri için teşekkürler, kendimizi geliştirdiğimiz bir dönemdeyiz. Tanıtım şu anlık yetersiz bunun farkındayız en yakın zamanda güncelleme notları ve mapler ile tanıtımı daha güzel bir hale getireceğiz. Yorum için teşekkürler tekrardan.

mtb

Alıntı yapılan: Skrann - 18 Temmuz 2022, 12:05:34

"Fan değil fam olun."
             -@jaweed

fam diye bisey yok dostum hersey ticari
-jaweed

2017-2025

Skrann

Veteran Roleplay v1.1 Güncelleme Notları

- Genel Yapılanlar:

• Range-Shot fixlendi.
  • Araç içi closed sorunları düzeltildi.
  • Anti-Silent Aim yapılandırıldı.
  • Anti-WallShot yapılandırıldı.
  • Gamespeed fixlendi.
  • Fakebullet fixlendi.
  • İnvisible fixlendi.
  • Infinite ammo fixlendi.
  • Collisionlar fixlendi, istisnalar olabilir.
  • Sunucuya illegal ve legal için mapler eklendi, kullanılabilir durumda.
  • Viplere özel bazı sistemler geliştirildi, yakın zamanda paylaşılacak.

- İllagal Özel:

• Meth sistemi sunucuya optime edildi, yerine /gps ile ulaşabilirsiniz.
  • Hood onayı alan birlikler için mini mapte gözüken hood geliştirildi.
  • Gasp sistemi eklendi. Silah ve para ayrı ayrı yapabiliyorsunuz.
  • Ev soygunu sistemi eklendi, sunucunun açılışına yakın sistem detayları paylaşılacak.
  • Sistemsel uy****rucu onayı alan birlikler için uy****rucu tohumu sistemi kullanılabilir durumda, tohumları sadece Los Santos'un dışına ekebiliyorsunuz.
  • Sistemsel silah onayı alan birliklere özel silah NPC sistem geliştirildi. Kullanıma hazır durumda.
  • Tüccara %20, %50, %100 zırh alma seçenekleri eklendi.

- LSPD Özel:

• PD için /telsizkodlari eklendi, telsiz kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.
  • /termalkamera sistemi eklendi, helikopterin yan kısmında oturan kişiler kullanabilir.
  • İC Jail interioru eklendi.
  • Üç farklı noktaya farklı departmanlar eklendi. (Şuan için sadece bir tanesi kullanılacak.)
  • /telefontakip sistemi eklendi.

NOT: Sunucuya eklenen interior ve exteriorların görselleri eklenecek.

Skrann

Alıntı yapılan: Skrann - 18 Temmuz 2022, 14:40:09
NOT: Sunucuya eklenen interior ve exteriorların görselleri eklenecek.

İlk iletinin hemen altına eklendi.

Berkay!

Alıntı yapılan: 212mtb - 18 Temmuz 2022, 12:56:18

"Fan değil fam olun."
             -@jaweed

-jaweed

biraz icerlemis gibisin dostum burda her sey ticari

ve konuda fan olmayi birak fam ol

feickthelord

Alıntı yapılan: Berkay! - 18 Temmuz 2022, 15:49:24
Alıntı yapılan: 212mtb - 18 Temmuz 2022, 12:56:18

"Fan değil fam olun."
             -@jaweed

-jaweed

biraz icerlemis gibisin dostum burda her sey ticari

ve konuda fan olmayi birak fam ol
2-3 drill sarkı dinleyince berkayın dna kalıntıları
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2022, 17:55:45 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Skrann

Sunucuya yeni eklenen mapler bu iletiye gün içerisinde eklenecek.

stew.jpg